City Napszemüvegek

 

Női utcai szemüvegNői Napszemüveg

A hölgyek számára nem kell bemutatni az utcai napszemüvegeket. Gyakorlatilag mindenki hord ilyen, vagy olyan szemcsit a nap káros sugarai ellen, vagyis ez lenne a cél. Sajnos azonban nagyon sok a gagyi szemüveg a piacon és mi nők hajlamosak vagyunk a megjelenést minden más elé helyezni, pedig a látásunk megóvása nem vehető félvállról. A divatszemüvegek (gagyi) jelentős része olyan lencsével készül amit nem is lenne szabad lencsének nevezni, hiszen amire képes az egy kis árnyékolás valódi UV szűrés nélkül. Ezzel az a baj, hogy többet árt a szemnek a használata, mintha semmit sem viselnénk. A minőségi gyártók nem engedik meg maguknak az efféle hibát, így ha szemüveg vásárlás előtt állsz akkor vedd ezt figyelembe, mert valóban megéri egy kicsit (vagy nem is kicsit) többet fizetni egy jó napszemüvegért. A mi kínálatunkban is szerepelnek egyszerűbb termékek, viszont arra ügyelünk, hogy mind rendelkezzen bevizsgálást igazoló tanúsítvánnyal. Azonban az olasz Rudy Project termékeiben a lencse minőség a legmagasabb igényeket is kielégíti, legyen szó városi kerékpározásról, vagy szimpla korzózásról.

 

 

 

 

Rock Machine utcai napszemüvegRock Machine Peak Napszemüveg

REVO 3. kategória, 100% UV szűrő.  A REVO bevonat egy technológiai újítás. Egy tükröződés gátló bevonatot jelent, mely 12-15 védőrétegből áll össze. Visszatükrözi a szembe érkező káros fénysugarakat, így tökéletesebb védelmet és még jobb látási viszonyokat biztosít. Ütésálló, polikarbonát lencsével. Kerete tartós, csúszásmentes szilikon szárvégződéseket kapott, amely megakadályozza a szemüveg lecsúszását az arcodról. Választható keretszínek: Pink, Fekete, Fehér, Szürke, SárgaÁra: 3490.-Ft.

 

 

 

 

 

 

BBB town napszemüveg bsg-56BBB Town Napszemüveg

Utcai stílusú szemüveg polarizált lencsékkel. Ideális azoknak, akiknek a legélesebb és legtisztább látásra van szüksége. 100% UV védelem. Polikarbonát kerettel. Szemüvegtartó tokkal. Választható Fényes Fekete, Matt Fekete, Matt Fehér keretszínben. Füst, vagy piros lencsével választható. (nem cserélhető lencsés kivitel). Ára: 19 000.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

BBB Spectre szemüvegBBB Spectre Napszemüveg

Utcai stílusú napszemüveg sportos tulajdonságokkal. Gumis szárvégek és állítható orr rész a kényelmes és biztonságos illeszkedésért. Csúcsminőségű törhetetlen Grilamidból készülő keret. Elérhető kombinációk: Matt Fekete Keret/Fényes Tükrös Lencsék, vagy Matt Teknőc Keret/Fényes Füstös Lencsék. Ára: 18 500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

KLS utcai napszemüvegKLS Respect II Napszemüveg

Minden új RESPECT 2 szemüveg számára egy továbbfejlesztett, modern dizájnt adtak, miközben megtartották az első generáció letisztult stílusát. A svájci gyártmányú Grilamid TR90-nek köszönhetően tartós és kényelmes, így vonzó választás a sporthoz és a hétköznapokon egyaránt. A magas minőségű optikai REVO réteg védi a szemet, miközben kiváló látást biztosít. Kényelem: könnyű keret és gumibevonattal ellátott szárak. Kialakítás: a csúcsminőségű lencse víz- és párataszító réteget kaptak a maximális látásért (100% UVA, UVB and UVC védelem - 400 nm-ig). Szín: Kék (Kék Revo lencse), Fekete (Füst lencse), Vörös (piros revo lencse). Ára: 24 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Rudy project overlapRudy Project Overlap Napszemüveg

Az Overlap modell tovább bővíti a stílusos napszemüvegeink kínálatát. Könnyű kerete igazi ipari műremek, melynek formája időtálló és elegáns - természetes alapú, RILSAN alapanyagból készült. Kivitelek: Black/Crystal/Multilaser Ice, Black/Polar 3FX Grey, Charcoal/Multilaser Gold, Ice Blue/Multilaser Red, CrystalASH/Polar 3FX HDR Multilaser Green, Black/Smoke Black. Ára: 26 900-61 900.-Ft. (Lencsekiviteltől függően)

 

 

 

 

 

 

Rudy Project Spinhawk SzemüvegRudy Project Spinhawk Slim Napszemüveg

Íme a népszerű Spinhawk modellünk keskenyebb változata hölgyek számára! Sportos megjelenés sportolás mellett is. A Rudy Project sportszemüvegektől megszokott minőséget és kidolgozást nyújtja a Spinhawk is. Karakteres megjelenését tovább fokozza Multilaser lencséje. Választható színek: Crystal Azur/Multilaser Ice, Charcoal/Multilaser Gold, Crystal ASH/Multilaser GreenNeo Camo Cristal/Viola, Fekete, Carbonium/Multilaser Red, Black/SmokeÁra: 33 900-49 900.-Ft. (Kiviteltől függően)

 

 

 

 

 

 

Rudy Project croze 

Rudy Project Croze Napszemüveg

Meghatározó és stílusos - a dupla híd-kialakítású keretében a CROZE szemüveg egyesíti a lifestyle dizájnt a Rudy Project sportos megoldásaival. Így például az állítható és nedvességre is tapadó szárvégek épp úgy megtalálhatók a modellen, mint az elegáns kialakítású keret-formák. Ez a szemüvegünk is a megszokott kiemelkedően jó komfortot, divatos megjelenést és szemvédelmet nyújtja, egy picit megfűszerezve a klasszikus stílussal. Elérhtő kivitelek: Fekete keret/Füst lencse, Fekete keret/Multilaser Violet lencse, Kristály keret/Multilaser lencse, Turtle keret/Zöld lencse. Ára: 33 900-37 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Rudy Project spinair 56 szemüvegRudy Project Spinair 56 Napszemüveg

Azoknak lett megalkotva a SPINAIR, akik bár főként a hétköznapok során viselnék napszemüvegüket, de olykor-olykor a könnyed sportoláshoz is hordanák. Mivel a hagyományos napszemüvegek a keret-kialakításuk és a gumírozások hiánya miatt az aktív helyzetekben csúszkálnak és nem olyan biztonságosak, mint egy sportkeret, megalkottuk az Active Lifestyle kategóriát. A SPINAIR 56 gumírozott és személyre szabhatóan állítható szárvégeket, valamint gumírozott orrnyerget kapott, így mindig a helyén marad, még könnyed sportolás közben is.Választható színek: Sötétkék/Multilaser Rose, Demi/Barna, Fekete, Carbon/Multilaser Vörös. Az ár a lencse típúsának függvényében változik. Az alaptípus Ára: 33 900.-Ft-tól.

 

 

 

 

 

 

Rudy Project Soundrise napszemüvegRudy Project Soundrise Napszemüveg

Ötvözve a városi stílust a sportos belsővel, a SOUNDRISE sarkos, ám mégis kifinomult nyolcszögletű kerete, stílusos apró részletei, a prémium minőségű lencséi vagány hétköznapi viseletet nyújt mindenkinek. Választható keret és lencse színek: Fekete Jég/Arany-Multilaser Arany, Fekete/Kristálykék-Multilaser Jég, Fekete/Bronz-Multilaser Narancs, Fekete-SmokeÁra: 33 990-57 990.-Ft. (Kiviteltől függően)

 

 

 

 

 

 

Rudy Project Spinair 58 szemüvegRudy Project Spinair 58 Napszemüveg

Stílusos félkeretes szemüveg, mely azoknak lett tervezve, akik elegáns, de teljesítmény-orientált szemüveget keresnek. A hagyományos napszemüvegektől eltérően a SPINAIR 58 modell a hétköznapi felhasználás mellett alkalmas könnyed sportolásra, hiszen a keret rugalmas alapanyagból készült, és nedvességre is tapadó gumírozások találhatók a szárvégeken és az orrnyergen. Dioptriázható! Választható színek: Crystal ASH/Laser BlackJég/Multilaser, Fekete, Demi/Barna, Kristály Kék/Multilaser, Karbon/Multilaser. Az árak kiviteltől függően váltotnak. A sorozat belépő Ára: 34 990.-Ft-tól.

 

 

 

 

 

 

Rudy Project Spinair 59 szemüvegRudy Project Spinair 59 Napszemüveg

Stílusos “dupla” hidas kialakítású szemüveg, mely azoknak lett tervezve, akik elegáns, de teljesítmény-orientált szemüveget keresnek. A hagyományos napszemüvegektől eltérően a SPINAIR 59 modell a hétköznapi felhasználás mellett alkalmas könnyed sportolásra, hiszen a keret rugalmas alapanyagból készült, és nedvességre is tapadó gumírozások találhatók a szárvégeken és az orrnyergen. Választható keretszínek: Fekete/Méz, Fekete, Sötétkék, Kristály Kék, Szürke, Metál Kék Ára: 41 900.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

Rudy Project astroloop szemüvegRudy Project Astroloop Napszemüveg

Klasszikus vonalvezetés, de tagadhatatlanul modern és sportos megjelenés jellemzi az új Astroloop modellt, a megszokott Rudy Project minőséggel, a hétköznapokra. Polikarbonát keret és 2 év garancia jellemzi. A Rudy Project lencsék mindig az élenjáró technológiákat alkalmazva készülnek, hogy garantálják a megfelelő látásélményt és szemvédelmet számodra. Választható keretszínek: Crystal ASH/Multilaser OsmiumBronz/Multilaser Arany, Fekete Coral/Laser Pink, Sötét Kék/Multilaser Vörös, Kristály, Demi/Barna, Arany/Multilaser Jég. Az alap verzió Ára: 33 990.-Ft. Az ICE és a Laser lencsés kivitelek ára: 41 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Rudy Project Soundshield napszemüvegRudy Project Soundshield Napszemüveg

Függetlenül attól, hogy a kalandosabb, vagy a nyugisabb hétköznapokat szereted, a SOUNDSHIELD hibátlan kombinációját kínálja az eleganciának és komfortnak mindegyik helyzetben. Divatos és nagyon vagány sík lencséje, aktívabb életvitelhez tervezett szárai, valamint kerekded formái ejtik rabul minden lány, nő vagy épp hölgy szívét! Választható kivitelek: Arany-Multilaser Arany, Crystal/Multilaser BlueDemi/Barna, Fekete-Smoke, Fekete-Multilaser Viola, Jég-Multilaser Osmium. Ára: 33 900.-Ft. A Crystal/Multilaser Blue  Ára: 41 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Rudy Project SkytrailRudy Project Skytrail Napszemüveg

A klasszikus aviator/pilóta napszemüvegekből inspirálva, az eleganciát és a teljesítményt ötvözve jött létre a Skytrail modell. A stílusos fém kereten megtalálható az állítható szárvég-és orrnyereg technológia, így a nedvességre is tapadó gumírozásokkal együtt tökéletes komfortot nyújt. A keret alján található, igény esetén eltávolítható bumper pedig extra védelmet és vagány megjelenést biztosít. Választható kivitelek: Arany-Zöld, Alumínium/Fekete-Laser FeketeAlumínium/Fekete-Multilaser Narancs, Alumínium/Kék-Multilaser Jég, Fekete-Smoke. Ára: 64 900-89 900.-Ft. (Kiviteltől függően)

 

 

 

 

 

Instagram/noikerekparszalon