City Napszemüvegek

 

 

Női utcai szemüvegNői Napszemüveg

A hölgyek számára nem kell bemutatni az utcai napszemüvegeket, hiszen gyakorlatilag mindenki hord ilyen, vagy olyan fajta szemcsit a nap káros sugarai ellen, vagyis ez lenne a cél, de sajnos nagyon sok a gagyi szemüveg a piacon és mi nők hajlamosak vagyunk a megjelenést minden elé helyezni, pedig a látásunk megóvása nem vehető könnyelműen. A divatszemüvegek (gagyi) jelentős része olyan lencsével készül amit nem is lenne szabad lencsének nevezni, hiszen amire képes az egy kis árnyékolás az UV szűrés nélkül. Ezzel az a baj, hogy többet árt a szemnek, mint használna. A minőségi gyártók nem engedik meg maguknak az efféle hibát, így ha szemüveg vásárlás előtt állsz akkor vedd ezt figyelembe, mert valóban megéri egy kicsit (vagy nem is kicsit) többet fizetni egy jó napszemüvegért. Sajnos a mi kínálatunkban is szerepelnek egyszerűbb termékek, viszont arra ügyelünk, hogy mind rendelkezzen bevizsgálást igazoló tanúsítvánnyal. Azonban az olasz Rudy Project termékeiben a lencse minőség a legmagasabb igényeket is kielégíti, legyen szó városi kerékpározásról, vagy szimpla korzózásról.

 

 

 

 

Rock Machine utcai napszemüvegRock Machine Peak

REVO 3. kategória, 100% UV szűrő.  A REVO bevonat egy technológiai újítás. Egy tükröződés gátló bevonatot jelent, mely 12-15 védőrétegből áll össze. Visszatükrözi a szembe érkező káros fénysugarakat, így tökéletesebb védelmet és még jobb látási viszonyokat biztosít. Ütésálló, polikarbonát lencsével. Kerete tartós, csúszásmentes szilikon szárvégződéseket kapott, amely megakadályozza a szemüveg lecsúszását az arcodról. Ára: 3490.-Ft.

 

 

 

 

 

 

XLC utcai napszemüvegXLC Madagaskar

Divatos utcai napszemüveg extrém könnyű kerettel és rugalmas szárral. 100% UV védelemmel, polikarbonát lencsékkel. Ára: 5390.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kellys glance napszemüvegKelly's Glance

Igazi életstílus napszemüveg a Kelly's-től. 100% UVA, UVB és UVC szűrőképesség akár 400nm-ig. Polarizált polikarbonát lencsék, nagyon könnyű Grilamid kerettel és kényelmes orrkialakítással. Elérhető feket, vagy fehér színben. Ára: 9 990.-Ft. Akciós Ára: 6 690.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kellys Respect napszemüvegKelly's Respect

Igazi életstílus napszemüveg a Kelly's-től. 100% UVA, UVB és UVC szűrőképesség akár 400nm-ig. Polarizált polikarbonát lencsék, nagyon könnyű Grilamid kerettel és kényelmes orrkialakítással. Anti-water, Anti-scratch és Anti-fog lencsebevonat. Elérhető feket, fehér, kék, vagy matt fekete színben. Ára: 9 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

BBB town napszemüveg bsg-56BBB Town

Utcai stílusú szemüveg polarizált lencsékkel. Ideális azoknak, akiknek a legélesebb és legtisztább látásra van szüksége. 100% UV védelem. Polikarbonát kerettel. Szemüvegtartó tokkal. Fényes fekete, Matt fekete, Matt fehér keretszínben. Füst, vagy piros lencsével választható. (nem cserélhető lencsés kivitel). Ára: 16 500.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

Rudy Project spinair 56 szemüvegRudy Project Spinair 56

Azoknak lett megalkotva a SPINAIR, akik bár főként a hétköznapok során viselnék napszemüvegüket, de olykor-olykor a könnyed sportoláshoz is hordanák. Mivel a hagyományos napszemüvegek a keret-kialakításuk és a gumírozások hiánya miatt az aktív helyzetekben csúszkálnak és nem olyan biztonságosak, mint egy sportkeret, megalkottuk az Active Lifestyle kategóriát. A SPINAIR 56 gumírozott és személyre szabhatóan állítható szárvégeket, valamint gumírozott orrnyerget kapott, így mindig a helyén marad, még könnyed sportolás közben is. Ára: 29 900.-Ft-tól.

 

 

 

 

 

 

Rudy Project Spinair 58 szemüvegRudy Project Spinair 58

Stílusos félkeretes szemüveg, mely azoknak lett tervezve, akik elegáns, de teljesítmény-orientált szemüveget keresnek. A hagyományos napszemüvegektől eltérően a SPINAIR 58 modell a hétköznapi felhasználás mellett alkalmas könnyed sportolásra, hiszen a keret rugalmas alapanyagból készült, és nedvességre is tapadó gumírozások találhatók a szárvégeken és az orrnyergen. Dioptriázható! Ára: 29 990.-Ft-tól.

 

 

 

 

 

 

Rudy Project Spinair 59 szemüvegRudy Project Spinair 59

Stílusos “dupla” hidas kialakítású szemüveg, mely azoknak lett tervezve, akik elegáns, de teljesítmény-orientált szemüveget keresnek. A hagyományos napszemüvegektől eltérően a SPINAIR 59 modell a hétköznapi felhasználás mellett alkalmas könnyed sportolásra, hiszen a keret rugalmas alapanyagból készült, és nedvességre is tapadó gumírozások találhatók a szárvégeken és az orrnyergen. Ára: 33 990-36 900.-Ft. (lencsekiviteltől függően)

 

 

 

 

 

 

Rudy Project astroloop szemüvegRudy Project Astroloop

Klasszikus vonalvezetés, de tagadhatatlanul modern és sportos megjelenés jellemzi az új Astroloop modellt, a megszokott Rudy Project minőséggel, a hétköznapokra. Polikarbonát keret és 2 év garancia jellemzi. A Rudy Project lencsék mindig az élenjáró technológiákat alkalmazva készülnek, hogy garantálják a megfelelő látásélményt és szemvédelmet számodra.  Az alap verzió Ára: 29 900.-Ft. Az ICE és a Laser lencsés kivitelek ára: 37 990.-Ft és 39 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Rudy Project spinhawk slim szemüvegRudy Project Spinhawk

Íme a népszerű Spinhawk modellünk keskenyebb változata hölgyek számára! Sportos megjelenés sportolás mellett is. A Rudy Project sportszemüvegektől megszokott minőséget és kidolgozást nyújtja a Spinhawk is. Karakteres megjelenését tovább fokozza Multilaser lencséje. Ára: 29 900.-Ft.

 

Instagram/noikerekparszalon