Nyeregtáska, Váztáska, Telefontartó, Túratáska

 

Kerékpár TáskaAmikor a funkcionalitás mindennél előrébb való akkor jönnek a speciális kerékpár táskák, melyek mind a hétköznapokat, mind pedig az egyedi, hosszabb kerékpártúrákat megkönnyítik. A sportolásra használt kerékpárokon is sokszor szükség van némi tároló helyre, lakáskulcs, pénz és egyéb apróságok elhelyezésére. Ehhez kiváló megoldást nyújthat egy nyereg alá helyezhető táska, vagy váztáska, melyek az utóbbi időben már telefon tárolására kialakított rekesszel is kiegészültek. Ezek is, mint a táskák általában többféle méretben kaphatóak és a jobbak mind teljesen vízállóak. A csomagtartóra rögzíthető táskák között is igen nagy a választék, megtalálhatóak a kisebb, csinosabb darabok, melyek a napi ingázáshoz nyújtanak elegendő tároló helyet, de a nagyobb túrákhoz ideális 2, vagy 3 részes nagyobb darabok is.

 

 

 

 

 

Kerékpáros nyeregtáskaBontrager Comp Nyeregtáska

Öt különböző méretben elérhető nyereg alá tépőzárral rögzíthető kerékpáros táska. Anyaga teljesen vízálló a cipzárnál is. Belsejében külön rekesz van kialakítva az apróságoknak (pénz, kulcs stb.). Szerszám nélkül gyorsan le és feltehető, így a bringát magára hagyva vihetjük magunkal. Ára mérettől függően: 4700 - 9700.-Ft.

 

 

 

 

 

váztáska kerékpárraVáztáska háromszög 

Tépőzáros rögzítéssel kapcsolható a kerékpár vázához, melynek köszönhetően sok apróságot tudunk magunkkal vinni az utunkra. Több gyártótól tartunk készleten 3-4 színebn is elérhető. Részlegesen vízálló. Befoglaló méretei: 25x24x4.5cm. Ára: 4290.-Ft.

 

 

 

 

 

Telefontartós váztáska kerékpárraVáztáska Telefontartóval

A váz homlokcső felőli részéhez rögzíthető táska, melynek felső része telefonok tárolására lett kialakítva. Az átlátszó fólia mögött kiválóan látható a készülék kijelzője, sőt az érintést is gond nélkül érzékeli. Anyaga vízálló. Két méretben. Ára: 4690-10 490.-Ft.

 

 

 

 

 

váztáska telefontartóval SKS Traveller Smart Vázcsőre

Sportos, csinos és praktikus! A Traveller táska vízlepergető anyagból készült. A dizájn és a funkció találkozása. Ezeket a táskákat kifejezetten a trekking és city kerékpárokhoz tervezték. Bőséges helyet biztosít a kulcsok, pénz és a személyes tárgyak számára. Fényvisszaverővel ellátott részei, mint az SKS logó, hozzájárulnak a biztonsághoz. Laminált, ergonómikus easy-zip-pel ellátott cipzárral és narancs színű béléssel rendelkezik, hogy megkönnyítse a keresést. Méret: 200 x 100 x 110 mm
Maximális telefonméret 155 x 80 x 15 mm, Ára: 10 490.-Ft.

 

 

 

 

 

Telefontartó kerékpárraBBB Okostelefon Tartók

Mi is észrevettük a kerékpáros app-ek számának gyors növekedését (néhányan közülünk is folyamatosan online vannak és közben bringázni is nagyon szeretnek), így külön örömöt jelentenek a BBB Patron telefontartói, iPhone4, 5 és 6-os modellekhez, valamint a népszerű Samsung Galaxy S' modellekhez, hogy a telefonunkat biztonságban tudhassuk, ugyanakkor használni is tudjuk kerékpározás közben is.Bónuszként itt egy ingyenesen letölthető alkalmazás a Bikeboard. Ára típustól függően: 14 500 - 16 900.-Ft.

 

 

 

 

 

csomagtartó táskaKLS Space 12

Hátsó csomagtartóra tépőzáras rögzítéssel nagyon egyszerűen feltehető kompakt táska, tartós és vízálló 600D poliészterből. A táska egy fő részből és két oldalsó zsebből áll, a gyors hozzáférés érdekében. 12 liter űrtartalmú és eltávolítható vállpánttal rendelkezik. Méret: 30x18x23cm. Ára: 9990.-Ft.

 

 

 

 

 

csomagtartó táskaKLS Space City Eco

Csomagtartóra rögzíthető 10 liter térfogatú kerékpáros táska. A felszerelése nem igényel szerszámot, mivel tépőzárak segítségével kell a rögzítést elvégezni. Gyorsan és könnyen le és feltehető, részlegesen vízálló a tetején gumipókkal. Ára: 16 790.-Ft.

 

 

 

 

 

Csomagtartó táskaKLS Space 10 Csomagtartó Táska

A KLS SPACE 10 hátsó csomagtartóra szerelhető táska vízálló Tarpaulin anyagból készült. A táskának egy fő része és két oldalsó zsebe van a gyors hozzáférés érdekében. A hatpontos tépőzáras rögzítési rendszer lehetővé teszi a gyors rögzítést a legtöbb típusú hátsó csomagtartóhoz. A SPACE 10 táska űrtartalma 10 liter és a táska része egy lecsatolható vállpánt. Űrtartalom: 10l. Méretek: 35x18x22 cm. Ára: 17 590.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpáros túratáska csomagtartóraKLS Adventure 20 Csomagtartó Táska 

Hátsó kerékpáros táska. Készült 600D poliészter/ Poly honeycomb /Nylon 210D anyagokból. Két fő rekesz két kisebb oldalsó zsebbel. Gumiszalag a táska felső részén 3M fényvisszaverő szegély. Pántokkal és kampókkal való rögzítés a csomagtartóhoz. Űrtartalom 20 l. Méret: 33cm x 10cm x 28cm (egyik oldal). Ára: 18 990.-Ft.

 

 

 

 

 

csomagtartó táska bontragerBontrager Interchange

Speciális csomagtartó táska, melynek különlegesen kialakított felfogatása lehetővé teszi a Bontrager csomagtartókhoz (néhány kivétellel) egy gombnyomással történő csatlakoztatását megkönnyítve ezzel a le és felszerelést. Ennk és a  mellékelt vállpántnak köszönhetően egy rendkívűl sokoldalúan használható táskát kapunk, melynek térfogata 15 liter. A belső tere több részre van osztva, így elkülöníthetőek a benne tárolt holmik. A külső részén több zseb is található, anyaga vízálló. több kivitele is létezik. A nagyobbak mérete 18 és 20 liter. Ára mérettől függően: 17 900 - 25 500.-Ft.

 

 

 

 

 

bővíthető csomagtartó táska kls spaceKLS Space 15 Túratáska 

45 literes vízlepergető anyagból készült túratáska. Rögzítése a csomagtartóhoz tépőzárak segítségével történik. A rekeszeken több zseb és tároló is található, melyek egymástól teljesen elkülönülnek. A hátsó részen két db. kulacsnak kialakított hely és 3M fényvisszaverő csíkok. Ára: 25 990.-Ft.

 

 

 

 

 

3 rekeszes túratáskaKLS Adventure 40

Hátsó csomagtartóra rögzíthető kerékpáros táska. Anyaga 600D poliészter/ Poly honeycomb /Nylon 210D. Két fő rekesz két kisebb oldalsó zsebbel. Két hátsó cipzáras zsebbel és 3M fényvisszaverő szegéllyel. Pántokkal és kampókkal való rögzítés a csomagtartóhoz. Levehető vállpánt. Hegesztett varrású alsó zseb, melyben lime színű vízhatlan esővédő huzat található. Űrtartalom 40 l. Méret: 32cm x 20cm x 40cm (egyik oldal). Ára: 34 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil túratáska kerékpárraBasil Kavan XL Túratáska

Basil dupla táska "Kavan XL Double Bag". Ahogy a neve is sejteti azok számára ideális választás akik valóban sok cuccal szeretnek túrázni. A táska merev oldalfallal készült, így megfelelő tartással rendelkezik még megpakolt állapotban is. Pántos rögzítése révén egyszerűen rögzíthető a kerékpár csomagtartójához. Vízlepergető, fényvisszaverő, 65l, fekete.  Ára: 33 500.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil túratáska 2 oldalasBasil Miles Túratáska

Basil dupla táska "Miles Double Bag", Universal Bridge felfogatás (MIK, i-Rack, Carrymore, Racktime - adaptert nem tartalmaz) pántos rögzítés, vízálló, fényvisszaverő, 32l, Szín: Fekete/Lime. Ára: 34 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Instagram/noikerekparszalon