Triatlonos és Országúti cipők

 

Női országúti cipőNői Kerkpáros Cipő

Az országúti cipők esetében a talpkeménységet illetően ugyanaz igaz, mint az mtb cipőknél, vagyis annál jobb egy kerékpáros cipő, minél merevebb a talpa. A jobb gyártóknál a keménységi mutató természetesen fel van tüntetve, ami nagy segítség lehet a vásárlás előtt. Az országúti cipők talpa sima felületű és vagy a LOOK, vagy pedig a Shimano rendszerével, esetenként mindkettővel kompatibilis kialakítású. Ez fontos szempont, ne menjünk el mellette figyelmetlenül, mert ha már van egy pedálunk és ahhoz nem megfelelő cipőt választunk akkor jöhet a kellemetlen csere. A triatlon szakág egy elég speciális terület, így a kínálat is elég szűkös ebben a kategóriában, ahol a könnyű használhatóság és a jó szellőzés mindennél előrébbvaló.

 

női kerékpáros cipő mérettáblázat

 

 

 

 

Bontrager Race Road női cipő

Bontrager Race Road WSD

SPD és LOOK rendszerrel egyaránt kompatibis országúti kerékpáros cipő hölgyeknek. Méret: 36,38,41. Ár: 28 300.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

női országúti cipő

Bontrager Vella Women's 

női országúti cipő női kerékpáros cipő

Kezdőknek is nyugodt szívvel ajánlható kemény, de sétálásra is alkalmas talprésszel gyártott tépőzáras országúti cipő kifejezetten nőknek. SPD kompatibilis talpkialakítással, melynek keménységi mutatója 6-os a 14-ből. Fekete színben. Méret: 36,37,38,39,40,41,42,43. Ár: 33 900.-Ft. 

 

 

 

 

 

női országúti kerékpáros cipő 2018

Bontrager Vostra Women's

női kerékpáros cipő női kerékpáros cipő női országúti cipő női országúti kerékpáros cipő

Talpkialakításánál fogva SPD és Look rendszerrel egyaránt kompatibilis országúti cipő nőknek, kompozit talprésszel, melynek keménységi mutatója 7-es a 14-ből. Tépőzáras kivitel a gyors és egyszerű felvétel érdekében. Láthatósági Sárga, vagy Fekete/Szürke színben. Méret: 36,37,38,39,40,41,42,43. Ára: 35 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Sonic kerékpáros cipő nőknek

Bontrager Sonic Women's 

női országúti kerékpáros cipő női kerékpáros cipő bontrager sonic 2020 női kerékpáros cipő bontrager sonic női országúti kerékpáros cipő

SPD és Look rendszerrel egyaránt kompatibilis országúti cipő nőknek tervezve és gyártva. Kompozit talprésszel 7-es keménységi mutatóval. PowerTruss talpforma, Boa L6 rögzítés.Szín: Szürke, Lila, vagy Fehér színben. Méret: 36,37,38, 39,40,41,42,43. Ár: 43 490.-Ft.

 

 

 

 

 

Női triatlonos cipő

Bontrager Lohti Women's Triathlon 

női triatlonos cipő női triatlonos cipő női triatlonos cipő

Triatlon versenyekhez fejlesztett női cipő, nagy talpmerevséggel, kiváló szellőzéssel. Talpmerevségi mutatója: 7-es a 14-ből. Méret: 36,37  Ára: 39 500.-Ft.

 

 

 

 

 

Női kerékpáros országúti cipő bontrager cortado 2018

Bontrager Cortado Women's 

női kerékpáros cipő női kerékpáros cipő Bontrager Cortado női kerékpáros cipő Bontrager Női kerékpáros cipő

A Cortado cipő talpa úgy lett kialakítva, hogy amikor befejezed a tekerést akkor se legyen kellemetlen a viselése. Komfortos gyaloglást biztosító 6-os talpkeménységi indexel rendelkező országúti cipő, kifejezetten nőknek tervezve fekete színben. Méret: 36,37,38,39,40,41,42,43. Ára: 48 000.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Velocis női országúti cipő

Bontrager Velocis Women's 

női országúti cipő női kerékpáros cipő női kerékpáros cipő női kerékpáros cipő

Felső kategóriás, versenyzésre fejlesztett ultra nagy merevségű talprésszel ellátott női országúti kerékpáros cipő. Racsnis, damilos Boa rögzítéssel a stabil lábfogásért. Talpkeménységi mutatója 10-es a 14-ből. Égkék, vagy Fehér színben. Méret:36,37,38,39,40,41,42,43  Ára: 77 000.-Ft. (Csak rendelésre)

 

 

Bankkártyás fizetés, Cofidis áruhitel, Szép kártya elfogadás, Házhozszállítás

Bankkártyás fizetés Cofidis áruhitel Szép kártya elfogadás házhoz szállítás 

 

Instagram/noikerekparszalon    Tik_Tok Noikerekparszalon    Google cegem q1