Női Sportszemüvegek

női napszemüvegNői Szemüveg

A női sportszemüvegek nem csak színeiben térnek el a férfiaknak szánt modellektől. A méret és a fazon kifejezetten a hölgyek arcvonalához és fejméretéhez van igazítva a lencsék ívével együtt. A sportolásra szánt napszemüvegek kivétel nélkül polikarbonát lencsével és rugalmas, strapabíró szárral készülnek, hogy a fokozottabb igénybevételnek is ellenálljanak. A szemüveg között megtalálhatóak az egyszerűbbnek tartott egylencsés kivitelek és a cserélhető lencsés modellek is, melyeknél többnyire egy átlátszó, egy sárga és egy füstszínű lencsét tartalmaz a csomag. A női sportszemüvegek csúcsán egyértelműen a fényre sötétedő lencsével készült típusok vannak, itt is érdemes azonban minőségi darabot választani, mert azok lencséje sokkal szélesebb tartományban és gyorsabban képes a változásra.

 

 

 

 

XLC Bali napszemüvegXLC Bali

Kényelmes, hajlékony szárú, könnyű kerettel az orrnyeregnél párnázva. 100% UV védelem, polikarbonát egybefüggő füst színű lencse. Ára: 5690.-Ft.

 

 

 

 

 

XLC Tahiti kerékpáros napszemüvegXLC Tahiti

Extra könnyű keret, rugalmas szár, párnázott orrész, 100%UV védelemés plusz két lencse. A füst színű alaplencse mellé jár 1 pár citromsárga és 1 pár átlátszó. Ára: 5790.-Ft.

 

 

 

 

 

XLC Jamaica kerékpáros napszemüvegXLC Jamaica

Divatos tükrös lencsék, melyek 100% UV védelmet nyújtanak és amelyek cserélhetőek is. Tartozék 1 pár citromsárga és 1 pár átlátszó lencse. Ára: 6090.-Ft.

 

 

 

 

 

bbb kid napszemüvegBBB Kids

Speciálisan gyermekeknek és kisebb arcszélességgel rendelkező hülgyek számára készült napszemüveg. Strapabíró keret, egy darabból álló polikarbonát lencse és négy választható keretszín. Ára: 6500.-Ft.

 

 

 

 

 

kerékpáros napszemüveg XLC La GomeraXLC La Gomera

Modern formatervezésnek köszönhetően kivételesen jól illeszkedik az arcra, követi annak íveit. A rugalmas szár megfelelő tartást biztosít. Két plusz lencse jár hozzá, egy citromsárga és egy füstszínű. 100% UV védelem. Ára: 8190.-Ft.

 

 

 

 

 

kerékpáros napszemüveg XLC MaledvienXLC Malediven

Klasszikus formájú kerékpáros szemüveg, extra könnyű kerettel és cserélhető lencsékkel (narancs és fehér). 100% UV védelemmel. Ára: 8190.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

BBB impress női szemüvegBBB Impress Small

Speciális szemüveg modell kisebb fejformákhoz tervezve. Modern stílusú, sportos szemüveg, könnyű kerettel. A lencse formája teljes védelmet nyújt a napfény, a por és a szél ellen. PC keret, állítható gumírozott orr résszel. Az Impress keretekhez az alábbi extra pótlencsék vásárolhatóak meg: MLC piros, MLC kék, füst, sárga és átlátszó.  Elérhető: Fényes fekete, Matt kék, Fényes piros, Fényes fehér, Halvány lila kerettel. Ára: 10 985Ft.

 

 

 

 

 

Casco sx-20 napszemüvegCasco SX-20

Az egyik első Casco „szemcsimodell” a sikeres és népszerű SX-20 elsőként alkalmazta a levédett Tronic lencsekialakítást, amely 100% torzításmentes és emellett széles periférialátást biztosít. A keret íve kiválóan védi a szemet a portól és rovaroktól, a legmagasabb szintű TR90 kompozit-alapanyagból készül. Vékony szárai csodálatosan illeszkednek a fejformához, a fül mögött hajlított, amely megakadályozza a rugalmasság miatti „nyeklik-nyaklik érzést”. Cserélhető, polarizált lencsés kivitel. Az ár tartalmazza a plusz két lencsét. Ára: 17 900.-Ft.

 

 

 

 

 

BBB impulse női szemüvegBBB Impulse

Sportszemüveg speciális QuickSnap rendszerrel, mely lehetővé teszi a lencsék gyors és egyszerű cseréjét. Cserélhető polikarbonát lencsék, speciális légáramoltató rendszerrel. Puha tapintású szárvégek, a jól illeszkedő és kényelmes viseletért. A lencse formája teljes védelmet nyújt a napfény, a por és a szél ellen.Grilamid keret, állítható gumis orr-résszel. Szemüvegtartó tokkal. Extra lencsékkel: sárga és átlátszó. A keret többféle színben is elérhető, melyeket a képre kattintva tekinthetsz meg. Ára: 22 200.-Ft. (az MLC lencsés kivitel ára: 23 700.-Ft.)

 

 

 

 

 

Rudy Project stratofly sx női napszemüvegRudy Project Stratofly SX

Azoknak ajánlható ez a típus akik még csak most ismerkednek a Rudy Project kivételes optikai teljesítményének világával. Ebben a modellben valamennyi technikai újítás megtalálható ami a Rudy Project legnépszerűbb szemüvegeit jellemzi, de egy egyszerűbb változatban. A lencsekialakításba integrált szellőzési rendszernek köszönhetően könnyen megszüntethető a lencsék párásodása. A Stratofly kiváló választás azoknak, akik érzékenyek az árra, de megfelelő komfortot és szemvédelmet szeretnének. Az SX-széria keskenyebb kivitel, ami kifejezetten a hölgyek arcára illeszkedik jól. Grilamid keret. Választható cserélhető lencsés, vagy fényre sötétedő kivitelben. 2 év garanciával, ajándék tokkal. Súly: 26g. Ára: 25 900.-Ft. (Fényre sötétedő lencsével 31 900.-Ft.)

 

 

 

 

 

BBB Summit női sportszemüvegBBB Summit

Sportszemüveg speciális QuickSnap rendszerrel, mely lehetővé teszi a lencsék gyors és egyszerű cseréjét. Válassz a stílusodnak megfelelően! A cserélhető lencséknek és szárvégeknek köszönhetően mindig úgy alakíthatod a külsőd, ahogyan azt szeretnéd vagy ahogyan azt a többi kiegészítőd és a kerékpárod kívánja. Cserélhető polikarbonát lencsék, speciális légáramoltató rendszerrel és páramentesítő bevonat biztosítja a még jobb teljesítményt nedves időjárási körülmények között is. A hidrofób bevonatú lencséről lepereg az eső és a víz, így tökéletesen lehet látni rossz időben is. Számos pótlencse és szárvég rendelhető hozzá extraként. A szemet teljesen fedő, lekerekített lencsék optimális védelmet nyújtanak a napsütés, a por és a szél ellen.Ára kiviteltől függően: 30 390- 36 600.-Ft. 

 
 

Instagram/noikerekparszalon