Sport Nyergek

 

kerékpár nyereg sport nőiNői Kerékpár Nyereg Sport Célú Felhasználásra

Felhasználási területtől függően más és más kerékpár nyeregre van szüksége a biciklisnek, hiszen nem ugyanazoknak a követelményeknek kell megfelelni akkor amikor a hegyekben, terepen kerékpározok, vagy országúti bringával sprintelünk és akkor amikor aszfaltozott kerékpárúton hosszú túrába kezdünk. A nyereggyártók komoly fejlesztéseket végeznek azért, hogy egészségesebb és kényelmesebb legyen számunkra a kerékpározás. A sport nyergek anatómiailag úgy vannak kialakítva, hogy a kényes pontokon ne irritálják a testet, keskenyebb kialakításúak, mint a komfort társaik, hogy ne akadályozzák a lábat a tekerésben és a tömésük jóval keményebb azokénál, mivel a puha párnázás csak rövidebb távokon nyújt valódi kényelmet. Sportos tekeréseknél fontosabb az, hogy megfelelően tartson ez által is csökkentve a zsibbadás érzetét.

 

 

 

 

női kerékpár nyeregBontrager SSR

Többcélú felhasználásra javasolt kifejezetten nők számára kialakított nyereg (hobbi mtb. dual sport, túra). Szivacsos párnázás és megfelelő szélesség teszi komfortossá. Kapható fehér, vagy fekete oldalsó résszel. Ára: 5990.-Ft. 

 

 

 

 

 

női mtb kerékpár nyeregKLS Timber Gel

Vacuumed - varrat nélküli technológia és zselés tömés a magasabb kényelemért. 2 rétegű alap - kraton gumi a súly elosztásért Softrail. Műanyag védőburkolat a hosszabb élettartamért. Skálázott pálca, szivacsbetétes töltés. Felhasználási javaslat sport mtb. Méret: 274 x 163mm. Ára: 9990.-Ft. 

 

 

 

 

 

női sport nyeregKLS Diversa

Anatómiailag formázott kifejezetten nők számára készült, sűrű szivacstömésű kerékpáros nyereg mtb, ftness,vagy dual sport felhasználásra. A nyeregpálca skálázott a tökéletes beállítás érdekében. Méret: 274x158mm. Súly: 299g. Ára: 8990.-Ft.

 

 

 

 

 

sport, túra nyereg nőknekBontrager Sport Women's

Többcélú felhasználásra javasolt női kerékpár nyereg (hobbi sport, túra, mtb). Közepén vágott a szeméremcsont védelmében. Szivacsos párnázás és kényelmes formázás teszi hosszú távon is komfortossá. Méret: 250x167mm. Ára: 8500.-Ft.

 

 

 

 

 

bbb női sport nyereg BBB Multidensity

A dupla rétegű technológia előnyeivel. Luxus kivitelű Sutex borítás a felső részeken, szintetikus bőrborítás a kényes helyeken. Anatómikus formakialakítás. Első osztályú, feslésmentes varrás. Szatén pálcákkal és matt fekete koptatókkal. Komfortos formatervezés. Nőknek tervezve. Méret: 170x270mm. Súly: 410g. Ára: 10 900.-Ft.

 

 

 

 

 

női bbb kerékpár nyeregBBB SportComfort Women's

A SportComfort egy kényelmes túranyereg, ami sportosabb kerékpáros testhelyzetet is lehetővé tesz. A nyereg párnázása elég kényelmes ahhoz, hogy akár normál utcai ruházatban is használni lehessen, persze a kerékpáros nadrág soha nem jelent hátrányt. Rozsdamentes, szatén pálcák, mérőrésszel. Méret: 150mm. Súly: 310g. Ára: 12 990.-Ft.

 

 

 

 

 

kerékpár nyereg bbb ladysportBBB Ladysport

A ladysport egy kifejezetten nőknek szánt, allround használatra tervezett, optimális kényelmű nyereg. Ennek a modellnek vastagabb a párnázata, az anatómiai nyílás pedig biztosítja a nyomáscsökkenést az ágyéki területen. Cromo pálcával, fekete színben. Méret: 162mm. Súly: 264g. Ára: 12 990.-Ft.

 

 

 

 

 

bontrager nebula női kerékpár nyeregBontrager Nebula

Fitness és Dual Sport felhasználásra javasolt profi női nyereg. Anatómiailag megfelelően formázva a kényesebb pontokon. Több szélességben kapható. Műbőr felsőrésszel, memóriahabos töméssel, skálázott pálcákkal. Ára: 13 500.-Ft.

 

 

 

 

 

bbb convoy sport nyeregBBB Convoy

Kiváló minőségű országúti nyereg versenyzői kerékpáros pozícióhoz. A hosszabb anatómiai nyílás kiküszöböli a kellemetlen nyomást az érzékeny területeken, a vér folyamatosan tud áramlani. Üvegszál megerősítésű héj. A kemény sűrűségű könnyű hab még a hosszabb túrák során is remek megtámasztást nyújt. Strapabíró szintetikus bőr borítás. Vízálló. Kemény. Pálcák: Üreges CrMo. Súly (gr): 254. Mérete (mm): 265 x 145. Ára: 16 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Nyereg Aeolus compBontrager Aeolus Comp

Aero országúti nyereg teljes kivágással a legújabb biomechanikai kutatások felhasználásával a lágyrész nyomásának minimalizálása érdekében, miközben maximalizálja az energiát és a tartós kényelmet. Két méretben választható. A hosszúság mindkét esetben: 250mm. Szélesség: 145, vagy 155mm. Súly: 286 és 289g. Szín: Fekete. Ára: 17 100.-Ft.

 

 

 

 

 

profi női kerékpár nyeregBontrager Ajna Comp Women's

Professzionális verseny nyereg a Bontragertől. Anatómiailag tökéletesített közepén vágott forma, memóriahabos tömés Cromo pálca és légáteresztő huzat. Három méretben kapható: 144,154,164mm. Súly: 295-305g Fekete, vagy fehér színben. Ára: 19 900.-Ft. Tesztnyereg elérhető kipróbálásra (akár 1-2 hétre) mindhárom méretből.

 

 

 

 

 

női kerékpár nyereg bontrager yatra compBontrager Yatra Comp Women's

Középkategóriás sport nyereg nőknek. A közepén erősen formázott design gondoskodik a hosszútávú védelemről a Cromo pálca pedig a stabil tartásról. Kapható fekete színben három (144,155,164mm) szélességgel. Hossza: 260mm. Súlya: 265-270g. Ára: 22 900.-Ft.

 

 

 

 

 

bontrager ajna elite women's profi kerékpárnyeregBontrager Ajna Elite Women's

Kifejezetten nők számára tervezett felső középkategóriás nyereg verseny célra fejlesztve. Titán pálca a megfelelő merevség és súly érdekében. Anatómiailag tökéletesített forma, középen nyitott kialakítás a szeméremcsont védelmében. Fekete színben. Három szélességben: 144,155,164mm. Súlya: 166-173g. Ára: 34 000.-Ft.

 

 

 

 

 

női kerékpárnyereg professzionális bontrager aeolusBontrager Aeolus Elite

A legújabb biomechanikai kutatásoknak köszönhetően egy könnyű építésű országúti nyerget sikerült megalkotni a Bontrager mérnökeinek. A nyereg teljes kivágással készül a lágyszöveti nyomás minimalizálása érdekében, miközben maximalizálja az erőt és a tartós kényelmet. Két méretben választható. A hosszúság mindkét esetben: 250mm. Szélesség: 145, vagy 155mm. Súly: 219 és 222g. Szín: Fekete. Ára: 34 000.-Ft.

 

 

 

 

 

női kerékpárnyereg, profi, carbonBontrager Aeolus Pro Carbon

A legújabb biomechanikai kutatásoknak köszönhetően egy könnyű építésű országúti nyerget sikerült megalkotni a Bontrager mérnökeinek. A rövidebb teljes hossz, szélesebb orr és a teljes kivágás biztosítja a célzott hatékonyságot, amely kiküszöböli a lágyrész nyomását mind a férfiak, mind a nők számára. Maximális erő és tartós kényelem. Két méretben választható. A hosszúság mindkét esetben: 250mm. Szélesség: 145, vagy 155mm. Súly: 170 és 173g. Szín: Fekete. Ára: 68 000.-Ft.

 

 

 

 

 

profi női kerékpárnyereg bontrager ajna pro carbonBontrager Ajna Pro Carbon Women's

Versenyzésre tervezett és gyártott professzionális női nyereg. Karbon pálcával és vázszerkezettel. Anatómiailag tökéletesített felsőrésszel a szebbik nem számára, amely felveszi a test vonalát. Felhasználási terület: országúti, vagy mtb. Fekete színben. Három szélességben: 144,155,164mm. Súlya: 166-173g. Ára: 68 000.-Ft.

 

 

 

Instagram/noikerekparszalon