Sport Nyergek

 

kerékpár nyereg sport nőiNői Kerékpár Nyereg Sport Célú Felhasználásra

Felhasználási területtől függően más és más kerékpár nyeregre van szüksége a biciklisnek, hiszen nem ugyanazoknak a követelményeknek kell megfelelni akkor amikor a hegyekben, terepen kerékpározok, vagy országúti bringával sprintelünk és akkor amikor aszfaltozott kerékpárúton hosszú túrába kezdünk. A nyereggyártók komoly fejlesztéseket végeznek azért, hogy egészségesebb és kényelmesebb legyen számunkra a kerékpározás. A sport nyergek anatómiailag úgy vannak kialakítva, hogy a kényes pontokon ne irritálják a testet, keskenyebb kialakításúak, mint a komfort társaik, hogy ne akadályozzák a lábat a tekerésben és a tömésük jóval keményebb azokénál, mivel a puha párnázás csak rövidebb távokon nyújt valódi kényelmet. Sportos tekeréseknél fontosabb az, hogy megfelelően tartson ez által is csökkentve a zsibbadás érzetét.

 

 

 

 

 

KLS Diversa nyeregKLS Diversa Nyereg

Anatómiailag formázott kifejezetten nők számára készült, sűrű szivacstömésű kerékpáros nyereg mtb, ftness,vagy dual sport felhasználásra. A nyeregpálca skálázott a tökéletes beállítás érdekében. Méret: 274x158mm. Súly: 299g. Ára: 9490.-Ft.

 

 

 

 

 

női mtb kerékpár nyeregKLS Timber Gel

Vacuumed - varrat nélküli technológia és zselés tömés a magasabb kényelemért. 2 rétegű alap - kraton gumi a súly elosztásért Softrail. Műanyag védőburkolat a hosszabb élettartamért. Skálázott pálca, szivacsbetétes töltés. Felhasználási javaslat sport mtb. Méret: 274 x 163mm. Ára: 10 490.-Ft. 

 

 

 

 

 

sport, túra nyereg nőknekBontrager Sport Women's

Többcélú felhasználásra javasolt női kerékpár nyereg (hobbi sport, túra, mtb). Közepén vágott a szeméremcsont védelmében. Szivacsos párnázás és kényelmes formázás teszi hosszú távon is komfortossá. Méret: 250x167mm. Ára: 9500.-Ft.

 

 

 

 

 

bbb női sport nyereg BBB Multidensity

BBB Multidensity Női kerékpár nyereg dupla rétegű technológia előnyeivel. Luxus kivitelű Sutex borítás a felső részeken, szintetikus bőrborítás a kényes helyeken. Anatómikus formakialakítás. Első osztályú, feslésmentes varrás. Szatén pálcákkal és matt fekete koptatókkal. Komfortos formatervezés. Nőknek tervezve. Méret: 170x270mm. Súly: 410g. Ára: 12 800.-Ft.

 

 

 

 

 

női bbb kerékpár nyeregBBB SportComfort Women's

A SportComfort egy kényelmes túranyereg, ami sportosabb kerékpáros testhelyzetet is lehetővé tesz. A nyereg párnázása elég kényelmes ahhoz, hogy akár normál utcai ruházatban is használni lehessen, persze a kerékpáros nadrág soha nem jelent hátrányt. Rozsdamentes, szatén pálcák, mérőrésszel. Méret: 150mm. Súly: 310g. Ára: 13 500.-Ft.

 

 

 

 

 

Selle San Marco Sport NyeregSelle San Marco Sportive Small Open-Fit 

Klinikai tesztek és folyamatos anatómiai kutatások eredménye a nyergeken található nyomáscsökkentő kivágás, amely teljes kényelmet biztosít, és csökkenti a gát területére nehezedő nyomást. Biodinamikus szerkezete követi a medence mozgását pedálozás közben, így a kényelem garantált. Zártcellás felülete biztosítja, hogy a nyereg teljesen vízálló legyen. Ezen a nyergen a Biofoam párnázatot gél réteggel kombinálják. Ezeket a területtől függően változó vastagságban alkalmazzák, így optimalizálva a nyeregnek azon részét, amely találkozik az ülőcsontokkal. Speciális profiljának és ergonómiai jellemzőinek köszönhetően ezt a nyerget E-bike-okhoz is ajánljuk. A nyereg dizájnját fényvisszaverő csík gazdagítja a biztonság és a láthatóság érdekében. Méret: 254x151mm. Ára: 14 990.-Ft.

 

 

 

 

 

bontrager nebula női kerékpár nyeregBontrager Nebula

Fitness és Dual Sport felhasználásra javasolt profi női nyereg. Anatómiailag megfelelően formázva a kényesebb pontokon. Több szélességben kapható. Műbőr felsőrésszel, memóriahabos töméssel, skálázott pálcákkal. Ára: 16 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Nyereg Aeolus compBontrager Aeolus Comp

Aero országúti nyereg teljes kivágással a legújabb biomechanikai kutatások felhasználásával a lágyrész nyomásának minimalizálása érdekében, miközben maximalizálja az energiát és a tartós kényelmet. Két méretben választható. A hosszúság mindkét esetben: 250mm. Szélesség: 145, vagy 155mm. Súly: 286 és 289g. Szín: Fekete. Ára: 16 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Nyereg Bontrager Verse CopmBontrager Verse Comp Nyereg 

Bontrager Verse a legsokoldalúbb, teljesítményre fejlesztett Bontrager nyereg, mely a teljes kivágásnak köszönhetően célzott támogatást nyújt a lágyrész nyomásának enyhítéséhez. Széles méretválasztékban kapható, hogy minden kerékpáros megtalálja a saját testéhez ideálisan illeszkedő nyerget. A teljes kivágás hosszú távú kényelmet biztosít hobbi és versenycélú felhasználás esetén is, ráadásul hosszabb nyeregsínekkel rendelkezik az Ön személyre szabása érdekében, valamint integrált Blendr tartóval rendelkezik a Flare hátsó lámpához. Felhasználási terület sport mtb, vagy országúti. Méret: 270x135, 270x145, 270x155, 270x165mm. Tömeg: 304 | 307 | 321 | 327g. Ára: 16 900.-Ft.

 

 

 

 

 

profi női kerékpár nyeregBontrager Ajna Comp Women's

Professzionális verseny nyereg a Bontragertől. Anatómiailag tökéletesített közepén vágott forma, memóriahabos tömés Cromo pálca és légáteresztő huzat. Három méretben kapható: 144,154,164mm. Súly: 295-305g Fekete színben. Ára: 19 900.-Ft. Tesztnyereg elérhető kipróbálásra (akár 1-2 hétre) mindhárom méretből.

 

 

 

 

 

női kerékpár nyereg bontrager yatra compBontrager Yatra Comp Women's

Középkategóriás sport nyereg nőknek. A közepén erősen formázott design gondoskodik a hosszútávú védelemről a Cromo pálca pedig a stabil tartásról. Kapható fekete színben három (144,155,164mm) szélességgel. Hossza: 260mm. Súlya: 265-270g. Ára: 22 900.-Ft.

 

 

 

 

 

női kerékpárnyereg professzionális bontrager aeolusBontrager Aeolus Elite

A legújabb biomechanikai kutatásoknak köszönhetően egy könnyű építésű országúti nyerget sikerült megalkotni a Bontrager mérnökeinek. A nyereg teljes kivágással készül a lágyszöveti nyomás minimalizálása érdekében, miközben maximalizálja az erőt és a tartós kényelmet. Két méretben választható. A hosszúság mindkét esetben: 250mm. Szélesség: 145, vagy 155mm. Súly: 219 és 222g. Szín: Fekete. Ára: 33 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Verse EliteBontrager Verse Elite Nyereg 

Bontrager Elite  nagyobb teljesítményre fejlesztett könnyű Bontrager nyereg, mely a teljes kivágásnak köszönhetően célzott támogatást nyújt a lágyrész nyomásának enyhítéséhez. Széles méretválasztékban kapható, hogy minden kerékpáros megtalálja a saját testéhez ideálisan illeszkedő nyerget. A teljes kivágás hosszú távú kényelmet biztosít hobbi és versenycélú felhasználás esetén is, ráadásul hosszabb nyeregsínekkel rendelkezik az Ön személyre szabása érdekében, valamint integrált Blendr tartóval rendelkezik a Flare hátsó lámpához. Felhasználási terület sport mtb, vagy országúti. Méret: 270x135, 270x145, 270x155, 270x165mm. Tömeg: 234 | 240 | 251 | 258g. Ára: 33 900.-Ft.

 

 

 

 

 

női kerékpárnyereg, profi, carbonBontrager Aeolus Pro Carbon

A legújabb biomechanikai kutatásoknak köszönhetően egy könnyű építésű országúti nyerget sikerült megalkotni a Bontrager mérnökeinek. A rövidebb teljes hossz, szélesebb orr és a teljes kivágás biztosítja a célzott hatékonyságot, amely kiküszöböli a lágyrész nyomását mind a férfiak, mind a nők számára. Maximális erő és tartós kényelem. Két méretben választható. A hosszúság mindkét esetben: 250mm. Szélesség: 145, vagy 155mm. Súly: 170 és 173g. Szín: Fekete. Ára: 69 900.-Ft.

 

 

 

 

Instagram/noikerekparszalon