Pulzusmérő Órák

 

 

Sigma PC 3.11 pulzusmérő óraSigma PC 3.11

Tedd fel az órát, nyomd meg a felső gombot és kezdődhet az edzés. Ilyen egyszerű. A nagy, jól átlátható kijelzőnek köszönhetően könnyű leolvasni a pulzus, edzésidőt akár a legkeményebb edzés közben is. Az integrált stopper kevesebb, mint tizedmásodperces pontossággal megmutatja az edzésidődet. A PC3.11 egy mutatós matt alumínium óra színes kerettel. Válaszd a kedvenc színedbe: fekete, rózsaszín, kék, zöld vagy narancssárga. Az ergonómiailag tervezett szíjának köszönhetően, igazán kényelmes viselet akár a legvékonyabb csuklókon is. Ára: 13 990.-Ft. Akciós ár: 9 900.-Ft.
Funkciók: EKG pontosság. Átlátható kijelző. Egyszerű, egyetlen gombnyomással működtethető. Stopper / tizedmásodperces pontossággal. Óra. A stopper, mellkaspánt nélkül is használható. Cseppmentes. 

 

 

 

 

 

 Sigma PC 9. III pulzusmérő óraSigma PC 9 III

Pulzusmérő óra edzés-managerrel, zóna beállítással és kalóriaméréssel. Analóg adatátvitel és vízállósság jellemzik. Jelenleg elérhető szín: szürke,. Ára: 13 990.-Ft. Akciós ár: 9 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Sigma PC 10 16 pulzusmérő karóra nőknekSigma PC 10.11

Sportos, EKG pontosságú pulzusmérő óra, kalóriaszámlálóval. Extra nagy kijelző és könnyen kezelhető menürendszer jellemzi. 5 beállítható nyelv, dátumkijelzés vízállósság. Funkciók: Pontos idő, stopper, összes edzésidő, aktuális pulzus, átlagos pulzus, autómatikus edzészóna beállítás, célzónában töltött edzésidő, beállítható zónák, hangjelzés zóna átlépésekor, összes kalória, merülő elemre figyelmeztetés. Elérhető szín: kék. Ára.: 16 990.-Ft. Akciós ár: 12 900.-Ft.

 

 

 

Instagram/noikerekparszalon