Nyeregtáska, Váztáska

Kerékpáros táskaAmikor a funkcionalitás mindennél előrébb való akkor jönnek a speciális kerékpár táskák, melyek mind a hétköznapokat, mind pedig az egyedi, hosszabb kerékpártúrákat megkönnyítik. A sportolásra használt kerékpárokon is sokszor szükség van némi tároló helyre, lakáskulcs, pénz és egyéb apróságok elhelyezésére. Ehhez kiváló megoldást nyújthat egy nyereg alá helyezhető táska, vagy váztáska, melyek az utóbbi időben már telefon tárolására kialakított rekesszel is kiegészültek. Ezek is, mint a táskák általában többféle méretben kaphatóak és a jobbak mind teljesen vízállóak. A csomagtartóra rögzíthető táskák között is igen nagy a választék, megtalálhatóak a kisebb, csinosabb darabok, melyek a napi ingázáshoz nyújtanak elegendő tároló helyet, de a nagyobb túrákhoz ideális 2, vagy 3 részes nagyobb darabok is.

 

 

 

 

P2R nyeregtáskaP2R Bender Nyeregtáska

600D poliészter ripstop anyagból készült nyeregtáska. Belső hálózseb szerszámokhoz, kulcsokhoz vagy pénzhez. Heveder a biztonsági világításhoz. Megerősített kerülete a táska állandó alakjának, még üres tartalommal is, bőr anyagból készül, amely jobban ellenáll a nedvességnek és a szennyeződésnek. A "TOOLFREE" rögzítés tépőzárral funkcionális és gyors megoldás minden üléshez. Fényvisszaverő elemek a jobb láthatóság és biztonság érdekében. Bevont esővédő a táska nedvességtől és szennyeződéstől való jobb védelme érdekében. Két méretben:S:13x6x6cm, vagy M: 16x7x6cm. Ára S: 5300.-Ft. M: 5900.-Ft. 
 
 
 
 
 

Kerékpáros nyeregtáskaBontrager Comp Nyeregtáska

Kompakt méretű nyereg alá tépőzárral rögzíthető kerékpáros táska. Anyaga teljesen vízálló a cipzárnál is. Belsejében külön rekesz van kialakítva az apróságoknak (pénz, kulcs stb.). Szerszám nélkül gyorsan le és feltehető, így a bringát magára hagyva vihetjük magunkal. Ára: 5590-Ft.

 

 

 

 

 

Nyeregtáska bontragerBontrager Elite Nyeregtáska

A pántos felfogatásnak köszönhetően táskát szorosan tartja. Az alacsony profilú nyeregcső rögzítés megakadályozza a táska lengését kerékpározás közben. A belső zseb biztonságosan tárolja a hitelkártyákat és az értéktárgyakat. A táska elején lévő hurokra könnyen rögzíthető a lámpa. A fényvisszaverő elemek javítják az éjszakai láthatóságot.A könnyű és tartós anyagból, amely megvéd a szennyeződéstő. Méret: S (655cm3), M(934cm3), L (1390cm3) XL, melynek térfogata egy zippzáros tágítóval állítható 1737 és 2230cm3 között. Ára: S: 8790.-Ft. M: 9990.-Ft. L: 12 490.-Ft. XL: 12 990.-Ft.

 

 

 

 

 

VáztáskaP2R Trigo Váztáska

A táska mérete a legtöbb kerékpárkeretre optimalizált. 600D poliészter ripstop anyagból készült, amely modern megjelenést kölcsönöz a táskának. Külön belső rekesz a telefon, dokumentumok, kulcsok és egyéb apró tárgyak számára. A táska megerősítése további élekkel a táska színében segít fenntartani az állandó / stabil formát, még akkor is, ha a tartalma üres. Fényvisszaverő részletek a jobb láthatóság és biztonság érdekében. Méret: 23x12x5cm, vagy XL kivitelben 27x15x5cm. Ára: 4890.-Ft. XL: 5300.-Ft.

 

 

 

 

váztáska kerékpárraKLS Váztáska háromszög 

Tépőzáros rögzítéssel kapcsolható a kerékpár vázához, melynek köszönhetően sok apróságot tudunk magunkkal vinni az utunkra. Térfogat: 1,3l. Részlegesen vízálló. Szín: Fekete, Fekete/KékFekete/Zöld. Részlegesen vízálló. Befoglaló méretei: 25x24x4.5cm. Ára: 5690.-Ft.

 

 

 

 

 

telefontartós váztáskaP2R Monner Váztáska Telefontartóval

Minden típusú kerékpáron alkalmazható. A tok és az okostelefon alkatrészének mérete 16,76 cm-es kijelzőméretre van optimalizálva. 600D poliészter ripstop anyagból készült, amely modern megjelenést kölcsönöz a táskának. A fólia (amely lehetővé teszi az okostelefon vezérlését) a felső részén lévő TPU anyagból készült élhez csatlakozik a "WELDING" technológiával. 100% -ban vízálló. Háló rekesz szerszámokhoz, kulcsokhoz és egyéb apróságokhoz. TPR fejhallgató-adapter vagy töltő- / tápkábel a táska hátuljá. Táska méretei: 20x10,5x9cm (ferde alak).Térfogat: kb. 1,8 L. Ára: 7990.-Ft.

 

 

 

 

 

Váztáska twinnerP2R Twinner Váztáska Telefontartóval

A P2R TWINNER minden típusú kerékpárra feltehető.  A tok és az okostelefon alkatrészének mérete 16,76 cm-es kijelzőméretre van optimalizálva. 600D poliészter ripstop anyagból készült, amely modern megjelenést kölcsönöz a táskának. A fólia lehetővé teszi az okostelefon problémamentes működését. Belső tér külön rekesszel szerszámok, kulcsok és egyéb apróságok számára. Mobiltelefon tok, tépőzárral csatlakoztatva az oldalsó táskákhoz (könnyen leválasztható), TPR adapter fejhallgatóhoz vagy töltő / tápkábel a hátulján. 2,5 l térfogat. A táska méretei: 19x13x5cm. Ára: 9500.-Ft.

 

 

 

 

 

Telefontartós váztáska kerékpárraKLS Celly Váztáska Telefontartóval

A váz homlokcső felőli részéhez rögzíthető táska, melynek felső része telefonok tárolására lett kialakítva. Az átlátszó fólia mögött kiválóan látható a készülék kijelzője, sőt az érintést is gond nélkül érzékeli. Anyaga vízálló. Szín: Flowers, Terrazzo. Ára: 9590.-Ft.

 

 

 

 

 

váztáska telefontartóval SKS Traveller Smart Vázcsőre

Sportos, csinos és praktikus! A Traveller táska vízlepergető anyagból készült. A dizájn és a funkció találkozása. Ezeket a táskákat kifejezetten a trekking és city kerékpárokhoz tervezték. Bőséges helyet biztosít a kulcsok, pénz és a személyes tárgyak számára. Fényvisszaverővel ellátott részei, mint az SKS logó, hozzájárulnak a biztonsághoz. Laminált, ergonómikus easy-zip-pel ellátott cipzárral és narancs színű béléssel rendelkezik, hogy megkönnyítse a keresést. Méret: 200 x 100 x 110 mm
Maximális telefonméret 155 x 80 x 15 mm, Ára: 11 490.-Ft.

 
 
 
 

Bankkártyás fizetés, Cofidis áruhitel, Szép kártya elfogadás, Házhozszállítás

Bankkártyás fizetés Cofidis áruhitel Szép kártya elfogadás házhoz szállítás 

 

Instagram/noikerekparszalon    Tik_Tok Noikerekparszalon    Google cegem q1