Női Kerékpáros Táskák

Kerékpár táska nőiA kerékpárra rögzíthető táska nem csak a hosszabb túrázások alkalmával nyújthat nagy segítséget, hiszen a mindennapi életünket is megkönnyítheti ez a biciklis kiegészítő. A hölgyek nagy szívfájdalmára ez a hasznos tartozék sokáig csak unalmas semmitmondó fekete színű megjelenéssel volt elérhető, aztán jött a Basil márka és fenekestől fordította fel a női kerékpáros táska piacot. A táskái ötletesek, funkcionálisak és a bicikliről lekapva a munkahely, vagy egy kávézó küszöbét átlépve is vállalható, divatos megjelenésűek. A Basil-nak mindenre van egy jó csajos táskája. Van kormányra és csomagtartóra rögzíthető kivitel is. A hátulsó táskák nem csak űrtartalomra kínálnak több lehetőséget, de megtalálhatóak az egy, vagy kétoldalas kivitelek is igény szerint. A kormánytáskák mindegyike konzol segítségével kerül rögzítésre a kerékpár kormányához, melyről egy mozdulattal lecsatolható. Vállpánt a legtöbb kivitel esetében alaptartozék, így a bicikliről levéve nem csak kézben tudjuk vinni a kedvenc táskánkat.

 

 

 

 

Basil Mara XL táskaBasil Mara XL

Basil dupla rekeszes táska kerékpár csomagtartóra  "Mara XL Double Bag", pántos rögzítés, vízlepergető, fényvisszaverő. Szivecskés, Kék mintás, vagy Virágos kivitelben. Ürtartalom: 35l. Ára: 14 750.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil kerékpáros táska csomagtartóra 2 rekeszesBasil Star-Double Bag

BASIL STAR-DOUBLE BAG, dupla kerékpáros táska, vízálló poliészter, csattal zárható, felső részén két pánttal LEDhez/hevederhez/gyereküléshez/rugós csomagtartóhoz, mindkét oldalán fényvisszaverővel, 35L-es.Szürke, vagy pink színben. Ára: 16 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil Magnolia double bagBasil Magnolia Double Bag

Vízlepergető anyagból készült két oldalas csomagtartóra rögzíthető kerékpáros túratáska. Hátulsó részén fényvisszaverő betétek találhatóak a biztonság érdekében. Méret: 32x17x8cm. 35l. Pipacs mintázattal. Szín: Piros, Zöldeskék, Fekete Szeder, Pasztel. Ára: 32 500.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil Boheme csomagtartó táskaBasil Boheme Double Bag

Divatos, dupla kerékpáros táska vízálló polyester anyagból, béléssel, ősszehúzó zsinórokkal, felső részén 2 pánttal LED lámpához, pántokhoz/gyereküléshez, rugós nyeregcsőhöz, dupla fényvisszaverő csíkokkal minden oldalon. Űrtartalom: 35L-es. Szín: Sötét Bordó, Charcoal, Kék, Zöld Ára: 33 500.-Ft.

 

 

 

 

 
 

Instagram/noikerekparszalon