Női Kerékpáros Dupla Táskák

Kerékpár táska nőiA kerékpárra rögzíthető táska nem csak a hosszabb túrázások alkalmával nyújthat nagy segítséget, hiszen a mindennapi életünket is megkönnyítheti ez a biciklis kiegészítő. A hölgyek nagy szívfájdalmára ez a hasznos tartozék sokáig csak unalmas semmitmondó fekete színű megjelenéssel volt elérhető, aztán jött a Basil márka és fenekestől fordította fel a női kerékpáros táska piacot. A táskái ötletesek, funkcionálisak és a bicikliről lekapva a munkahely, vagy egy kávézó küszöbét átlépve is vállalható, divatos megjelenésűek. A Basil-nak mindenre van egy jó csajos táskája. Van kormányra és csomagtartóra rögzíthető kivitel is. A hátulsó táskák nem csak űrtartalomra kínálnak több lehetőséget, de megtalálhatóak az egy, vagy kétoldalas kivitelek is igény szerint. A kormánytáskák mindegyike konzol segítségével kerül rögzítésre a kerékpár kormányához, melyről egy mozdulattal lecsatolható. Vállpánt a legtöbb kivitel esetében alaptartozék, így a bicikliről levéve nem csak kézben tudjuk vinni a kedvenc táskánkat.

 

 

 

 

Basil Mara XL táskaBasil Mara XL Dupla Táska

Basil dupla rekeszes táska kerékpár csomagtartóra  "Mara XL Double Bag", pántos rögzítés, vízlepergető, fényvisszaverő. Szivecskés, Kék mintás, vagy Virágos kivitelben. Ürtartalom: 35l. Méret: 35x15x32cm. Ára: 17 790.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil női kerékpáros táskaBasil Elegance Double Bag

A Basil dupla táskák legújabb darabja az Elegance. Vízlepergető anyagból készült két oldalas csomagtartóra rögzíthető kerékpáros túratáska. Rögzítése a márkától megszokott módon egyszerű, gyors és stabil. Hátulsó részén fényvisszaverő betétek találhatóak a biztonság érdekében. Méret: 32x17x8cm. 35l. Rombusz mintázattal. Szín: Kék, SzürkeÁra: 38 600.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil kerékpáros táska csomagtartóra 2 rekeszesEver Green-Double Bag

BASIL EVER GREEN-DOUBLE BAG, dupla kerékpáros táska, vízlepergető anyagból. Különleges csattal zárható, felső részén. Könnyen rögzíthető hagyományos és nyeregcsőre rögzíthető csomagtartóhoz egyaránt. Mindkét oldalán fényvisszaverővel van ellátva a láthatóság érdekében. Választható Bézs, vagy Zöld színben. 30L-es. Ára: 37 800.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil Magnolia double bagBasil Magnolia Double Bag

Vízlepergető anyagból készült két oldalas csomagtartóra rögzíthető kerékpáros túratáska. Hátulsó részén fényvisszaverő betétek találhatóak a biztonság érdekében. Méret: 32x17x8cm. 35l. Pipacs mintázattal. Szín: Pasztel. Ára: 37 300.-Ft.

 

 

 

 

 

Táska női basil bohemeeBasil Bloom Field-Dupla Táska

A dupla táskák a csomagtartóra rakhatók és 2 oldalra lógnak le. Ezeket a táskákat ajánljuk több napos túrákhoz vagy olyankor amikor sok dolgot kell magunkkal vinnünk. Teljesen vízálló anyag és varrások, amely megfelel az IPX3 szabványnak. A fényvisszaverők jobb láthatóságot biztosítanak rossz látási viszonyok mellett. Műszaki információ Rögzítés: szíjakkal rögzíthető a csomagtartóra. Kompatibilitás: Universal Bridge system (MIK, i-Rack, Carrymore, Racktime - adaptert nem tartalmaz) A MIK egy gyorscsatlakozási rendszer, amit a Basil főmérnöke fejlesztett ki. A Carrier Plate segítségével szinte bármely csomagtartó MIK kompatibilissé tehető, de vannak gyárilag MIK kompatibilis csomagtartók is. A táskára/kosárra (ha az nem tartozék) pedig az Adapter plate-et kell rögzíteni. Így stabilan és gyorsan rögzíthető a táska a csomagtartóhoz. Kapacitás: 28-35liter. Szan: Ég Kék, vagy Méz Sárga. Ára: 37 800.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil Boheme csomagtartó táskaBasil Boheme Double Bag

Divatos, dupla kerékpáros táska vízálló polyester anyagból, béléssel, ősszehúzó zsinórokkal, felső részén 2 pánttal LED lámpához, pántokhoz/gyereküléshez, rugós nyeregcsőhöz, dupla fényvisszaverő csíkokkal minden oldalon. Űrtartalom: 35L-es. Választható színek: Sötét Bordó, Charcoal, Kék, Zöld Ára: 37 800.-Ft.

 

 

 

 

 
 

Bankkártyás fizetés, Cofidis áruhitel, Szép kártya elfogadás, Házhozszállítás

Bankkártyás fizetés Cofidis áruhitel Szép kártya elfogadás házhoz szállítás 

 

Instagram/noikerekparszalon    Tik_Tok Noikerekparszalon    Google cegem q1