Női Kerékpáros Dupla Táskák

Kerékpár táska nőiA kerékpárra rögzíthető táska nem csak a hosszabb túrázások alkalmával nyújthat nagy segítséget, hiszen a mindennapi életünket is megkönnyítheti ez a biciklis kiegészítő. A hölgyek nagy szívfájdalmára ez a hasznos tartozék sokáig csak unalmas semmitmondó fekete színű megjelenéssel volt elérhető, aztán jött a Basil márka és fenekestől fordította fel a női kerékpáros táska piacot. A táskái ötletesek, funkcionálisak és a bicikliről lekapva a munkahely, vagy egy kávézó küszöbét átlépve is vállalható, divatos megjelenésűek. A Basil-nak mindenre van egy jó csajos táskája. Van kormányra és csomagtartóra rögzíthető kivitel is. A hátulsó táskák nem csak űrtartalomra kínálnak több lehetőséget, de megtalálhatóak az egy, vagy kétoldalas kivitelek is igény szerint. A kormánytáskák mindegyike konzol segítségével kerül rögzítésre a kerékpár kormányához, melyről egy mozdulattal lecsatolható. Vállpánt a legtöbb kivitel esetében alaptartozék, így a bicikliről levéve nem csak kézben tudjuk vinni a kedvenc táskánkat.

 

 

 

 

Basil Mara XL táskaBasil Mara XL Dupla Táska

Basil dupla rekeszes táska kerékpár csomagtartóra  "Mara XL Double Bag", pántos rögzítés, vízlepergető, fényvisszaverő. Éjkék, vagy Fekete-Fehér kivitelben. Ürtartalom: 35l. Méret: 35x15x32cm. Ára: 18 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil női dupla táskaBasil City Double Bag

Ezeket a táskákat ajánljuk több napos túrákhoz vagy olyankor amikor sok dolgot kell magunkkal vinnünk. A Basil gondolt mindenkire amikor a táskáit megtervezte: Anyagát tekintve vízlepergető, így a kisebb esőknek remekül ellenáll. A fényvisszaverők jobb láthatóságot biztosítanak rossz látási viszonyok mellett. Szíjakkal rögzíthető a csomagtartóra. Kompatibilitás: Universal Bridge system. Kapacitás: 28-32liter. Anyaga: vegán bőr. Szín: grafitkék, Barna, Zöld. Ára: 35 400.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil női kerékpáros táskaBasil Elegance Double Bag

A Basil dupla táskák legújabb darabja az Elegance. Vízlepergető anyagból készült két oldalas csomagtartóra rögzíthető kerékpáros túratáska. Rögzítése a márkától megszokott módon egyszerű, gyors és stabil. Hátulsó részén fényvisszaverő betétek találhatóak a biztonság érdekében. Méret: 32x17x8cm. 35l. Rombusz mintázattal. Szín: Kék, SzürkeÁra: 37 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil kerékpáros táska csomagtartóra 2 rekeszesEver Green-Double Bag

BASIL EVER GREEN-DOUBLE BAG, dupla kerékpáros táska, vízlepergető anyagból. Különleges csattal zárható, felső részén. Könnyen rögzíthető hagyományos és nyeregcsőre rögzíthető csomagtartóhoz egyaránt. Mindkét oldalán fényvisszaverővel van ellátva a láthatóság érdekében. Választható Bézs, vagy Zöld színben. 30L-es. Ára: 37 800.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil Magnolia double bagBasil Magnolia Double Bag

Vízlepergető anyagból készült két oldalas csomagtartóra rögzíthető kerékpáros túratáska. Hátulsó részén fényvisszaverő betétek találhatóak a biztonság érdekében. Méret: 32x17x8cm. 35l. Pipacs mintázattal. Szín: Pasztel. Ára: 37 300.-Ft.

 

 

 

 

 

Táska női basil bohemeeBasil Bloom Field-Dupla Táska

A dupla táskák a csomagtartóra rakhatók és 2 oldalra lógnak le. Ezeket a táskákat ajánljuk több napos túrákhoz vagy olyankor amikor sok dolgot kell magunkkal vinnünk. Teljesen vízálló anyag és varrások, amely megfelel az IPX3 szabványnak. A fényvisszaverők jobb láthatóságot biztosítanak rossz látási viszonyok mellett. Műszaki információ Rögzítés: szíjakkal rögzíthető a csomagtartóra. Kompatibilitás: Universal Bridge system (MIK, i-Rack, Carrymore, Racktime - adaptert nem tartalmaz) A MIK egy gyorscsatlakozási rendszer, amit a Basil főmérnöke fejlesztett ki. A Carrier Plate segítségével szinte bármely csomagtartó MIK kompatibilissé tehető, de vannak gyárilag MIK kompatibilis csomagtartók is. A táskára/kosárra (ha az nem tartozék) pedig az Adapter plate-et kell rögzíteni. Így stabilan és gyorsan rögzíthető a táska a csomagtartóhoz. Kapacitás: 28-35liter. Szan: Ég Kék, vagy Méz Sárga. Ára: 37 800.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil Boheme csomagtartó táskaBasil Boheme Double Bag

Divatos, dupla kerékpáros táska vízálló polyester anyagból, béléssel, ősszehúzó zsinórokkal, felső részén 2 pánttal LED lámpához, pántokhoz/gyereküléshez, rugós nyeregcsőhöz, dupla fényvisszaverő csíkokkal minden oldalon. Űrtartalom: 35L-es. Választható színek: Sötét Bordó, Charcoal, Kék, Zöld Ára: 37 800.-Ft.

 

 

 

 

 
 

Bankkártyás fizetés, Cofidis áruhitel, Szép kártya elfogadás, Házhozszállítás

Bankkártyás fizetés Cofidis áruhitel Szép kártya elfogadás házhoz szállítás 

 

Instagram/noikerekparszalon    Tik_Tok Noikerekparszalon    Google cegem q1