Női Kerékpáros Ruházat

A kerékpáros ruházatnak igen fontos szerepe van a biztonság és a komfort tekintetében. Természetesen itt is megvannak a fokozatok, melyeket érdemes betartani, hiszen egy városi kerékpározásra nem ugyanazok a kellékek szükségesek, mint intenzív sportoláshoz. Függetlenül attól, hogy aszfalton (országúti, fitness), vagy terepen (mtb, dual sport) tekerünk.

A két legfontosabb kiegészítő ami nélkül nem szabad elindulni -felhasználási területtől függetlenül- az a Kerékpáros sisak és a napszemüveg. Igen a szemüveg itt különös jelentősséggel bír, hiszen nem csak a napfénytől óvja a szemünket, de apró felverődő kövektől, erdőben a faágaktól, portól stb. A sisakot úgy gondolom nem kell magyarázni. Ennek kiválasztásánál érdemes a felhasználási területnek és a fejméretnek megfelelőt választani.

A kerékpáros mezek, nadrágok, kesztyűk már inkább a sportolás szerelmeseinek elengedhetetlen kellékek, hiszen egy megfelelően formázott és párnázott nadrág nagyban hozzájárul ahhoz, hogy még komolyabb távok megtételekor se fáradjon és nyomódjon el az alfelünk, de az egészségünk érdekében nyújtott védelme sem elhanyagolandó. A jó minőségű mezek az izzadtság kivezetésével járulnak hozzá a komfortérzetünk növeléséhez, egy jól megválasztott aláöltöző pedig a hidegebb napkon segít a meghülés elkerülésében. 

Amikor a kerékpározást már elég komolyan veszed akkor jön az elengedhetetlen kerékpáros cipő. Itt szintén oda kell figyelni a felhasználási területre, hiszen a cipők annak megfelelően vannak kialakítva, hogy terepen, vagy országúton szeretnénk használni azt. Természetesen ezek a cipők már speciális pedált is igényelnek, de ezekből is szép kínálat áll rendelkezésedre itt az üzletben.

 

Bankkártyás fizetés, Cofidis áruhitel, Szép kártya elfogadás, Házhozszállítás

Bankkártyás fizetés Cofidis áruhitel Szép kártya elfogadás házhoz szállítás 

 

Instagram/noikerekparszalon    Tik_Tok Noikerekparszalon    Google cegem q1

 

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig: 9.00-17.30 h-ig

Szombat: 9.00-12.00 h-ig

Vasárnap: Zárva