MTB/Városi Sisakok

Női Kerékpár Sisak 

A női kerékpáros sisakok gyakorlatilag nem különböznek a férfiaknak szánt típusoktól. Az alapvető különbség a megjelenésben és a méretben keresendő.  A női sisakok természetesen nőies színekben és kisebb méretben készülnek, mint a már említett férfi modellek. A szerkezet és a funkció ugyanaz. Az MTB célra szánt sisakok megnövelt tarkóvédelemmel, jó állíthatósággal és minden esetben silddel ellátva kerülnek forgalomba. A modern városi, vagy trekking célra szánt sisakok erősen emlékeztetnek egy motorkerékpár, vagy egy lovagló sisakra, ami persze a lényegen nem változtat. A jó szellőzés a látszat ellenére is jól megoldott, így nem kell attól tartani, hogy megfő az ember feje használat közben.

 

 

KLS Blaze kerékpáros sisak

KLS Blaze

Alap modell felnőttek részére. 19 szellőzőnyílás a tökéletes szellőzés érdekében, könnyű és gyors méret állítás. A belső bélés kivehető és mosható. Méret: M/L (58-61cm) Ára: 7290.-Ft.

 

 

 

 

 

Női kerékpár sisak kls daze

KLS DAZE

A DAZE egy sokoldalú kerékpáros sisak olyan kerékpárosok számára, akik az egyszerűséget keresik, kényelmesen és biztonságban szeretnék magukat érezni. A gyártásnál használt In-mold technológia a sisakot ellenállóvá teszi a külső behatásoktól. A 14 szellőzőnyílásának köszönhetően a legnagyobb melegben is kényelmes a viseletete. A sisak levehető napellenzővel és kellemes, antibakteriális béléssel készül. Méret:  S: 52-55cm, M: 55-58cm. L: 58-61cm.  Ára: 11 900.-Ft.

 

 

 

 

 

KLS Jester Sisak

KLS Jester

In-mold technológiával készült könnyű sisak 13 nagy szellőzőnyílással, ami komfortossá és biztonságossá teszi a kerékpározást. Új méretállítási rendszer a kényelmes és biztonságos illeszkedésért. Könnyen eltávolítható napellenző. Az új, vertikálisan állítható rendszere biztosítja a jó illeszkedést és a biztonságos rögzítést a fejen. Méret: S 52-57cm. Ára: 12 590.-Ft.

 

 

 

 

 

Női sisak bontrager solstice 2020

Bontrager Solstice

A 2020-as modellévre formájában nem, színeiben viszont annál inkább megújúlt a nagy népszerűségnek örvendő Solstice széria. Komfortos belső szivacsozás, nagyon jó szellőzés és könnyű állíthatóság jellemzin a Bontrager sisakok belépő szintjét képviselő darabját. Súly: 275-310g. Méret: S/M 51-58cm, M/L 55-61cm. Ára: 12 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Női mtb sisak rock machine edge

Rock Machine Edge 

A Rock Machine Edge sport sisak biztonságot nyújt egész napos kerékpározás esetén, enduro és singletrack kerékpározáshoz. 22 szellőzőnyílás biztosítja a hatékony szellőzést még a legmelegebb nyári napokon is. In-Mould technológia. Egy sisak két színvariácóban is hordható a két különböző színű napellenzőnek köszönhetően. Súly: 290g. S/M méret esetén. Méret: S/M:54-60cm, M/L: 58-61cm. Ára: 16 990.-Ft.

 

 

 

 

 

BBB Kite sisak

BBB Kite

In mold héj technológia. 14 szellőzőnyílás. Hátsó szellőzőnyílások az optimális légáramlásért. Rovarháló véd a berepülő rovarok ellen. Állítható pántok a tökéletes és kényelmes illeszkedésért. Könnyen használható TwistClose beállító rendszer, egy kézzel is beállítható. Mosható, antibakteriális betétek. Eltávolítható visor. Hátsó fényvisszaverős betétek. Méretek: S (52-55 cm), M (53-58 cm) és L (58-61 cm). Színek: S-M-L: matt fekete, matt fehér és fényes fekete/ neon pink. Színek: M-L:   matt fekete/narancs, fényes fekete/piros. Ára: 17 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Női sisak bontrager solstice mips 2020

Bontrager Solstice MIPS Women's

A MIPS biztonságtechnikájának köszönhetően a ma kapható legbiztonságosabb női sisakok közé tartozik. Könnyű, kényelmes, Micro Manager II rögzítő rendszerrel, lágy, mosható, antibakteriális belső szivaccsal és egyszerűen állítható szíjjal. Súlya: 300-330g. Méret: S/M 51-58, M/L 55-61cm. Ára: 21 900.-Ft.

 

 

 

 

 

városi kerékpársisak casco

CASCO ROADSTER-TC

Modern formavilágának és kivételesen jó illeszkedésének köszönhetően ez a sisak ideális azon kerékpárosok számára akik a mindennapi, városi közlekedéshez keresnek egy kényelmes és modern fejvédőt. Három méretben elérhető, S:53-57cm, M:56-59cm, L:59-63cm. Ára: 24 500.-Ft.

 

 

 

 

 

Női mtb sisak quantum 2020

Bontrager Quantum MIPS 

Új generációs MIPS technológiával ellátott női kerékpáros sisak MTB, vagy Dual Sport jellegű felhasználásra. Az extra nagy szellőző nyílásoknak köszönhetően kiváló komfort jellemzi még a legmelegebb időben is. Megnövelt tarkóvédelem. In-Moldos héjszerkezet, Flatlock és Headmaster a könnyű használhatóság érdekében. Súlya: 335-365g. Méret: S 51-57cm, M 54-60cm, Ára: 37 500.-Ft.

 

 

 

 

 

Sisak női Rally 2020

Bontrager Rally MIPS

Új generációs MIPS technológiával ellátott női kerékpáros sisak MTB, vagy Dual Sport jellegű felhasználásra. Az extra nagy szellőző nyílásoknak köszönhetően kiváló komfort jellemzi még a legmelegebb időben is. In-Moldos héjszerkezet, Flatlock és Headmaster a könnyű használhatóság érdekében. Súlya: 370-440g. Méret: S 51-57cm, M 54-60cm, L 58-61cm. Ára: 50 900.-Ft.

 

 

 

Instagram/noikerekparszalon