MTB/Városi Sisakok

Női Kerékpár Sisak 

A női kerékpáros sisakok gyakorlatilag nem különböznek a férfiaknak szánt típusoktól. Az alapvető különbség a megjelenésben és a méretben keresendő.  A női sisakok természetesen nőies színekben és kisebb méretben készülnek, mint a már említett férfi modellek. A szerkezet és a funkció ugyanaz. Az MTB célra szánt sisakok megnövelt tarkóvédelemmel, jó állíthatósággal és minden esetben silddel ellátva kerülnek forgalomba. A modern városi, vagy trekking célra szánt sisakok erősen emlékeztetnek egy motorkerékpár, vagy egy lovagló sisakra, ami persze a lényegen nem változtat. A jó szellőzés a látszat ellenére is jól megoldott, így nem kell attól tartani, hogy megfő az ember feje használat közben.

 

 

KLS Blaze kerékpáros sisak

KLS Blaze

Alap modell felnőttek részére. 19 szellőzőnyílás a tökéletes szellőzés érdekében, könnyű és gyors méret állítás. A belső bélés kivehető és mosható. Méret: M/L (58-61cm) Ára: 9190.-Ft.

 

 

 

 

 

Női kerékpár sisak kls daze

KLS DAZE

A DAZE egy sokoldalú kerékpáros sisak olyan kerékpárosok számára, akik az egyszerűséget keresik, kényelmesen és biztonságban szeretnék magukat érezni. A gyártásnál használt In-mold technológia a sisakot ellenállóvá teszi a külső behatásoktól. A 14 szellőzőnyílásának köszönhetően a legnagyobb melegben is kényelmes a viseletete. A sisak levehető napellenzővel és kellemes, antibakteriális béléssel készül. Méret:  S: 52-55cm, M: 55-58cm. L: 58-61cm.  Ára: 15 590.-Ft.

 

 

 

 

 

Női sisak bontrager solstice 2020

Bontrager Solstice

Az új modellévre formájában nem, színeiben viszont annál inkább megújúlt a nagy népszerűségnek örvendő Solstice széria. Komfortos belső szivacsozás, nagyon jó szellőzés és könnyű állíthatóság jellemzin a Bontrager sisakok belépő szintjét képviselő darabját. Súly: 275-310g. Méret: S/M 51-58cm, M/L 55-61cm. Ára: 13 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpáros sisak

P2R Astro Sisak

In mold héj technológia. 8 szellőzőnyílás. Hátsó szellőzőnyílások az optimális légáramlásért. Rovarháló véd a berepülő rovarok ellen. Állítható pántok a tökéletes és kényelmes illeszkedésért. Könnyen használható FidLock beállító rendszer, egy kézzel is beállítható. Mosható, antibakteriális betétek. Eltávolítható visor. Hátsó fényvisszaverős betétek. Méretek: S/M (55-58 cm), M/L (58-61 cm). Színek: Antracit Szürke, Matt feketeZöldKékSárgaSötét ViolaÁra: 18 500.-Ft.

 

 

 

 

 

Női sisak bontrager solstice mips 2020

Bontrager Solstice MIPS Women's

A MIPS biztonságtechnikájának köszönhetően a ma kapható legbiztonságosabb női sisakok közé tartozik. Könnyű, kényelmes, Micro Manager II rögzítő rendszerrel, lágy, mosható, antibakteriális belső szivaccsal és egyszerűen állítható szíjjal. Súlya: 300-330g. Méret: S/M 51-58, M/L 55-61cm. Ára: 23 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpár sisak fortex

P2R Fortex Sisak

Dupla in-mold technológiával készült. A sisak megnövelt tarkóvédelemmel van ellátva, mely tökéletesen követi a fej formáját, és fokozott védelmet nyújt a sisak hátsó részén. Szemüveg heveder: megbízhatóan biztosítja a szemüveg helyes helyzetét a menet során. Beállító rendszer: a rendszer helyzetének vízszintes beállítása akár 3 lépésben, a jobb és biztonságosabb felszerelés érdekében a fej tetején (még kesztyűben is). Súly: S / M - 260 g, M / L - 300 g. 23 szellőzőnyílás, amelyek biztosítják a felesleges hő tökéletes eltávolítását a fej kerületéről.  Belső antibakteriális bélések COOLMAX anyagból a maximális higénia érdekében. Szín: Matt Égkék, Matt Fekete, Matt Army, Matt Lime, Matt Óceán, Matt Türkiz. Ára: 26 490.-Ft.

 

 

 

 

 

Mavic XA Pro sisak

Mavic XA Pro

Hegyi menetekhez ideális sisak, mely minden helyzetben tökéletesen teljesít. A tarkóvédőnek köszönhetően teljes védelmet nyújt. Ergo Hold SL rögzítőrendszer segítségével egy kézzel könnyen állítható. Jól szellőzik a 18 szellőzőnyílásnak köszönhetően. Könnyű és kényelmes viselet egész napon át. Súly: 280g. Méret: M (54-59cm). Szín: Matt Fekete/Neon Pink, vagy Matt Fehér. Ára: 26 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Rudy Project Crossway sisak

Rudy Project Crossway

Íme a Rudy Project kifejezetten trail illetve mountain kerékpározásra tervezett bukósisakja. A terepkerékpározás során igényelt nagyobb tarkóvédelmet a sisak hátsó részének megfelelő formai kialakítása biztosítja, valamint a dupla InMold-technológia is! Tömege kategóriájának legkönnyebb modelljévé emeli ki. Tömeg: 250g. Szín: Méret: S/M 55-58cm, L 59-61cm. Ára: 37 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Sisa Rally 2021

Bontrager Rally Wavecel

A népszerű Bontrager Rally sisak megújúlt technológiával vág neki az új szezonnak, hiszen a korábban alkalmazott MIPS rendszert a bizonyítottan nagyobb biztonságot nyújtó WaveCel váltotta fel. Felhasználási területe továbbra is MTB, vagy Dual Sport. Az extra nagy szellőző  nyílásoknak köszönhetően kiváló komfort jellemzi még a legmelegebb időben is. In-Moldos héjszerkezet, Flatlock és Headmaster a könnyű használhatóság érdekében. Súlya: 360-430g. Szín: Fekete, Arany, Olíva, vagy Azúrkék. Méret: S 51-57cm, M 54-60cm, L 58-63cm,  Ára: 49 990.-Ft.

 

 

 

Instagram/noikerekparszalon