Kulacsok, Kulacstartók

 

Kerékpár KulacsKerékpár Kulacs és Kulacstartó

A kerékpáros igazi barátja a nagy melegben, vagy intenzív tekerés során a biciklin magával vitt kulacs, vagyis annak éltető tartalma. Egyszerű kis semmiségnek tűnik amit kerékpár vásárlásakor sokan le is szólnak, mondván az meg minek, vagy jó lesz majd a 05l-es pet palack, aztán később rájönnek, hogy nem. A kerékpár kulacstartója szabványos méretű, mely a biciklis kulacsokhoz lett méretezve ez által azt kiválóan tartja még rázós terepen is. Nem zörög, nem esik ki a helyéről. A másik fontos különbség, hogy a mai jobb minőségű kerékpáros kulacsok mind BPA mentesek, így a napfény és a hő hatására sem oldódik ki belőlük semmi mérgező anyag ami aztán később bejuthat a szervezetünkbe. Aki ragaszkodik hozz az választhat thermo kulacsot is magának ezek nagy előnye, hogy a bennük tárolt folyadék a nagy melegben később válik ihatatlanná, hátrányuk viszont a méret, mivel ugyanolyan térfogat mellett jóval nagyobbak, mint hagyományos társaik.

 

 

 

Kerékpáros kulacsokKLS Atacama 0.55l

Kerékpáros kulacs porvédővel ellátva. KLS női design. Minőségi anyagokból gyártva. Nem tartalmaz BPA (Bisfenol A), és más káros anyagokat. 40°C-ig használható. Súly: 82g. Űrtartalom: 0.55l. Ára: 1290.-Ft. 

 

 

 

 

 

Kerékpáros kulacsokKLS Namib 0.75L

Kerékpáros kulacs porvédővel ellátva. KLS sportos design. Minőségi anyagokból gyártva. Nem tartalmaz BPA (Bisfenol A), és más káros anyagokat. 40°C-ig használható. Súly: 82g. Űrtartalom: 0.55l. Ára: 1290.-Ft. 

 

 

 

 

 

Trek kerékpár kulacsTrek Kulacs

A Trek kerékpárok gyártója gyakorlatilag minden kiegészítőt gyárt a biciklikhez, így kulacsokat is. Két méretben készülnek a saját logós kulacsok 0,5l és 0,7l. A gyári Trek-Segafredo csapat kulacsa csak a kisebb változatban kapható. Ára: 1790-2290.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpár kulacsBBB Comptank

Mosogatógépben is elmosható, BPA mentes polipropilén (PP) anyag. SoftLock szelep. Kényelmes, elforgatással záródó szelepsapka. Széles kulacsszáj, könnyű tisztítani és feltölteni. Könnyű megnyomni a kulacsot. Választható térfogat: 550, vagy 750 ml. Színek: fekete/fehér, fekete/kék, fekete/piros, átlátszó/fekete, neon sárga, magenta, fehér/fekete és tengerész kék. Ára: 2300-2650.-Ft.

 

 

 

 

 

BBB kulacsokBBB Comptank

Mosogatógépben is elmosható, BPA mentes polipropilén (PP) anyag.SoftLock szelep. Kényelmes, elforgatással záródó szelepsapka. Széles kulacsszáj, könnyű tisztítani és feltölteni. Könnyű megnyomni a kulacsot.Térfogat: 550 ml / 18.6 oz. Ára: 2650.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpár kulacs bbbBBB Autotank

Térfogat: 550ml / 18.6 oz. Automatikusan záródó szelepű kulacs, a szelep mindig nyitva van, mégis zárva. Könnyű inni belőle, nem löttyen ki kerékpározáskor. Zárható, ha szükséges. Mosogatógépben is elmosható, BPA mentes polipropilén (PP) anyag. Széles kulacsszáj, könnyű tisztítani és feltölteni. Színek: fekete, fekete/piros, átlátszó, neon sárga és fehér. Ára: 3590.-Ft.

 

 

 

 

 

BPA mentes kulacsKLS Tularosa

Rendkívül széles sapka gumi szopókával. Könnyen nyitható Ultra Cap tető, könnyű használni és zárt állapotban szivárgásmentes. BPA mentes technológiával készült a tiszta felfrissülésért. AlkalmasCO2 mentes izotóniás italok, víz és egyéb sport irtalok használatához 40 ˚C-ig. Súly: 95g. Űrtartalom: 0,75 liter. Ára: 3300.-Ft.

 

 

 

 

 

kerékpáros thermo kulacsKLS Antracita

Kerékpáros  thermo kulacs flexibilis testtel és eredeti KLS dizájnnal. ULTRA CAP széles ivó része. Minőségi anyagokból gyártva. Kulacs nem tartalmaz BPA (Bisfenol A ) BPA FREE. Dupla fal légkamrával és speciális szigetelő alu fóliával. Vízre, és más italokra CO2 nélkül 60°C-ig. Súly: 160g. Űrtartalom: 0,55-0,65 liter Szín: Sötét Szürke, vagy Fehér. Ára: 3890-3990.-Ft.

 

 

 

 

 

BBB kulacstartóBBB DualCage

Könnyű, kettős összetételű kulacstartó.Minden oldalról hozzáférhető. Biztos tartás az automatikusan beálló flexibilis rendszernek köszönhetően. Rozsdamentes acél csavarokkal. Súly: 37 gramm. Színek: sötétszürke/fekete, fehér/fekete, kék/fekete, piros/fekete, zöld/fekete, narancs/fekete, neon sárga/fekete és magenta/fekete. Ára: 4390.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager kulacstartók kerékpárraBontrager Elite

Műanyagból készült, rendkívűl rugalmas és stabilan tartja a kulacsot. Szabványos méretű, mind a befogadóképessége, mind a felfogatása. Súlya: 38g. Ára: 4500.-Ft.

 

 

 

 

 

karbon kulacstartóBontrager RXL-RXXXL

Ha fogékony vagy a profi anyagokra és érzékenyen érint minden gram amit magaddal kell cipelni, akkor a Bontrager karbon kulacstartóit imádni fogod! Súlya: 19g. Ára: 13 900.-16 900.-Ft.

 

 

 

Instagram/noikerekparszalon