Kulacsok, Kulacstartók

 

Kerékpár KulacsKerékpár Kulacs és Kulacstartó

A kerékpáros igazi barátja a nagy melegben, vagy intenzív tekerés során a biciklin magával vitt kulacs, vagyis annak éltető tartalma. Egyszerű kis semmiségnek tűnik amit kerékpár vásárlásakor sokan le is szólnak, mondván az meg minek, vagy jó lesz majd a 05l-es pet palack, aztán később rájönnek, hogy nem. A kerékpár kulacstartója szabványos méretű, mely a biciklis kulacsokhoz lett méretezve ez által azt kiválóan tartja még rázós terepen is. Nem zörög, nem esik ki a helyéről. A másik fontos különbség, hogy a mai jobb minőségű kerékpáros kulacsok mind BPA mentesek, így a napfény és a hő hatására sem oldódik ki belőlük semmi mérgező anyag ami aztán később bejuthat a szervezetünkbe. Aki ragaszkodik hozz az választhat thermo kulacsot is magának ezek nagy előnye, hogy a bennük tárolt folyadék a nagy melegben később válik ihatatlanná, hátrányuk viszont a méret, mivel ugyanolyan térfogat mellett jóval nagyobbak, mint hagyományos társaik.

 

 

 

Kerékpáros kulacsokKLS Atacama Kulacs 0.55l

Kerékpáros kulacs porvédővel ellátva. KLS női design. Minőségi anyagokból gyártva. Nem tartalmaz BPA (Bisfenol A), és más káros anyagokat. 40°C-ig használható. Súly: 82g. Űrtartalom: 0.55l. Ára: 1690.-Ft. 

 

 

 

 

 

Kerékpáros kulacs KLS NamibKLS Namib Kulacs 0.75L

Kerékpáros kulacs flexibilis testtel. KLS sportos design. Minőségi anyagokból gyártva. Nem tartalmaz BPA (Bisfenol A), és más káros anyagokat. 40°C-ig használható. Súly: 82g. Űrtartalom: 0.75l. Ára: 1490.-Ft. 

 

 

 

 

 

KLS Trace KulacsKLS Trace Kulacs

Eredeti KLS dizájn. BPA FREE technológiával gyártva a tiszta és igazi felfrissülésért. Alkalmas víz, izotóniás italok, vagy más CO2 mentes sportitalok tárolására, akár 40°C-ig. Anyag: PE. BPA FREE technológia. Auto ON/OFF. Két méretben: 0,55l és 0,75l. Szín:Forest, White, Matt Black. Ára: 1490-1790.-Ft.

 

 

 

 

 

kerékpár kulacsP2R Aquila 550 Kulacs

100% -ban újrahasznosított anyagból készült kerékpáros kulacs. Széles szájrész az egyszerű és gyors iváshoz. Oldalmérő az italok pontos keveréséhez. 47 mm széles furat a teljes belső tér tisztításához.  A cserélhető szájrész megduplázza a palack élettartamát (pénzügyi megtakarítás).  Alkalmas 50 ° C-os sportitalokhoz. BPA-mentes - nem tartalmaz biszfenol A-t. Térfogat: 550 ml. Szélesség: 70 mm. Súly: 54 g. Ára: 1990.-Ft.

 

 

 

 

 

KLS Sport kulacsKLS Sport Kulacs

Ergonomikus forma, eredeti kialakítású kerékpáros palack. A kulacs teteje szilikon tömítéssel. Zárható szájrész puha műanyagból (BergaFlex®). Széles palacknyak a könnyű tisztítás és feltöltés érdekében. Megfelelő higiénikus anyagokból (Polypropylene BOREALIS/MOSTEN, Bergaflex®) készült, megfelel az EU élelmiszerrel kapcsolatos anyagokra és tárgyakra vonatkozó előírásainak (ES No. 1935/2004) és a 2004/19/ES irányelvnek. Súly: 75g Szín: antracit, lime, narancs, piros, ezüst, türkiz, fehér. Térfogat: 0,7l. Ára: 1890.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpáros kulacs 750P2R Aquila 750 Kulacs

100% -ban újrahasznosított anyagból készült kerékpáros kulacs. Széles szájrész az egyszerű és gyors iváshoz. Oldalmérő az italok pontos keveréséhez. 47 mm széles furat a teljes belső tér tisztításához.  A cserélhető szájrész megduplázza a palack élettartamát (pénzügyi megtakarítás).  Alkalmas 50 ° C-os sportitalokhoz. BPA-mentes - nem tartalmaz biszfenol A-t. Szín: Fehér, Pink, Lime, Ezüst, Térfogat: 750 ml. Szélesség: 70 mm. Súly: 70 g. Ára: 2290.-Ft.

 

 

 

 

 

Trek kerékpár kulacsTrek Kulacs

A Trek kerékpárok gyártója gyakorlatilag minden kiegészítőt gyárt a biciklikhez, így kulacsokat is. Két méretben készülnek a saját logós kulacsok 0,5l és 0,7l. Mosogatógépben mosható. Hideg és ,meleg italok egyaránt tárolhatóak benne akár 40°C-ig. Ára: 1990-2490.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpár kulacsBBB Comptank Kulacs

Mosogatógépben is elmosható, BPA mentes polipropilén (PP) anyag. SoftLock szelep. Kényelmes, elforgatással záródó szelepsapka. Széles kulacsszáj, könnyű tisztítani és feltölteni. Könnyű megnyomni a kulacsot. Választható térfogat: 550, vagy 750 ml. Színek: fekete/fehér, fekete/kék, fekete/piros, átlátszó/fekete, neon sárga, magenta, fehér/fekete és tengerész kék. Ára: 3300-3790.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpár kulacs bbbBBB Autotank Kulacs

Térfogat: 550ml / 18.6 oz. Automatikusan záródó szelepű kulacs, a szelep mindig nyitva van, mégis zárva. Könnyű inni belőle, nem löttyen ki kerékpározáskor. Zárható, ha szükséges. Mosogatógépben is elmosható, BPA mentes polipropilén (PP) anyag. Széles kulacsszáj, könnyű tisztítani és feltölteni. Színek: fekete, fekete/piros, átlátszó, neon sárga és fehér. Ára: 5000.-Ft.

 

 

 

 

 

BPA mentes kulacsKLS Tularosa Kulacs

Rendkívül széles sapka gumi szopókával. Könnyen nyitható Ultra Cap tető, könnyű használni és zárt állapotban szivárgásmentes. BPA mentes technológiával készült a tiszta felfrissülésért. AlkalmasCO2 mentes izotóniás italok, víz és egyéb sport irtalok használatához 40 ˚C-ig. Súly: 95g. Űrtartalom: 0,75 liter. Ára: 3790.-Ft.

 

 

 

 

 

BBB kulacs autotankBBB Autotank Mudcap Kulacs

Zárófedéllel, hogy a kulacs szájja tiszta maradjon.Automatikusan záródó szelepű kulacs, a szelep mindig nyitva van, mégis zárva.Könnyű inni belőle, nem löttyen ki kerékpározáskor. Zárható, ha szükséges.Mosogatógépben is elmosható, BPA mentes polipropilén (PP) anyag.Széles kulacsszáj, könnyű tisztítani és feltölteni.Könnyű megnyomni a kulacsot.Szag és ízmentes kulacs. Elérhető méretek: 550ml, 750ml. Elérhető színek: fekete, átlátszó. Ára: 5990-7050.-Ft. (Mérettől függően)

 

 

 

 

 

kerékpáros thermo kulacsKLS Antracita Thermo Kulacs

Kerékpáros  thermo kulacs flexibilis testtel és eredeti KLS dizájnnal. ULTRA CAP széles ivó része. Minőségi anyagokból gyártva. Kulacs nem tartalmaz BPA (Bisfenol A ) BPA FREE. Dupla fal légkamrával és speciális szigetelő alu fóliával. Vízre, és más italokra CO2 nélkül 60°C-ig. Súly: 160g. Űrtartalom: 0,65 liter Szín: Sötét Szürke, vagy Fehér. Ára: 4990.-Ft.

 

 

 

 

 

BBB kulacstartóBBB DualCage Kulacstartó

Könnyű, kettős összetételű kulacstartó.Minden oldalról hozzáférhető. Biztos tartás az automatikusan beálló flexibilis rendszernek köszönhetően. Rozsdamentes acél csavarokkal. Súly: 37 gramm. Színek: sötétszürke/fekete, fehér/fekete, kék/fekete, piros/fekete, zöld/fekete, narancs/fekete, neon sárga/fekete és magenta/fekete. Ára: 5760.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager kulacstartók kerékpárraBontrager Elite Kulacstartó

Műanyagból készült, rendkívűl rugalmas és stabilan tartja a kulacsot. Szabványos méretű, mind a befogadóképessége, mind a felfogatása. Súlya: 38g. Ára: 5900.-Ft.

 

 

 

 

 

karbon kulacstartóBontrager RXL-RXXXL Kulacstartó

Ha fogékony vagy a profi anyagokra és érzékenyen érint minden gram amit magaddal kell cipelni, akkor a Bontrager karbon kulacstartóit imádni fogod! Súlya: 19g. Ára: 13 900.-16 900.-Ft.

 

 

 

 

Bankkártyás fizetés, Cofidis áruhitel, Szép kártya elfogadás, Házhozszállítás

Bankkártyás fizetés Cofidis áruhitel Szép kártya elfogadás házhoz szállítás 

 

Instagram/noikerekparszalon    Tik_Tok Noikerekparszalon    Google cegem q1