Kormánytáska

 

Kerékpáros kormánytáskaA kerékpárra rögzíthető táska nem csak a hosszabb túrázások alkalmával nyújthat nagy segítséget, hiszen a mindennapi életünket is megkönnyítheti ez a biciklis kiegészítő. A hölgyek nagy szívfájdalmára ez a hasznos tartozék sokáig csak unalmas semmitmondó fekete színű megjelenéssel volt elérhető, aztán jött a Basil márka és fenekestől fordította fel a női kerékpáros táska piacot. A táskái ötletesek, funkcionálisak és a bicikliről lekapva a munkahely, vagy egy kávézó küszöbét átlépve is vállalható, divatos megjelenésűek. A Basil-nak mindenre van egy jó csajos táskája. Ezen az oldalon a kormányra szerelhető kivitelek kerülnek bemutatésra. Mindegyik típusú női táska több színben érhető el, ezeket a leírásban minden esetben jelölünk. A kormánytáskák mindegyike konzol segítségével kerül rögzítésre a kerékpár kormányához, melyről egy mozdulattal levehető. Ezt a konzolt külön kell megvásárolni a táskához, mivel két típus is létezik belőle célszerű a kerékpár kialakítását figyelembe venni vásárlás előtt. Vállpánt a legtöbb kivitel esetében alaptartozék, így a bicikliről levéve nem csak kézben tudjuk vinni a kedvenc táskánkat.

 

 

 

 

Basil Boheme kormánytáska

Basil Boheme City Bag Kormánytáska

Basil kormánytáska "Boheme City Bag", kormánytáska, BaseEasy és KF kompatibilis felfogatás (a felfogatás nem tartozék), vízlepergető, fényvisszaverő, 8l, Szín: Charcoal Fekete, BordóZöldKékÁra: 26 690.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil Sport kormánytáska 

Basil Sport Kormánytáska

Basil kormánytáska "Sport Design Handlebar Bag", kormánytáska, BaseEasy és KF kompatibilis felfogatás (a felfogatás nem tartozék, annak ára 3800-7000.-Ft. kiviteltől függően), vízlepergető, vízálló átlátszó telefon vagy térképtartó. Térfogat:7l. Szín: Fekete, vagy SzürkeÁra: 24 200.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil Navigator Storm Kormánytáska

Basil Navigator Storm Kormánytáska

Basil Navigator Storm kormánytáska BaseEasy és KF kompatibilis felfogatás (a felfogatás nem tartozék, ára: 7000.-Ft.), Anyagát tekintve vízálló. Vállpánt alaptartozék. A külső részen fényvisszaverő betétek vannak. Térfogat:10l. Szín: Fekete. Ára: 26 690.-Ft.

 

 

 

Bankkártyás fizetés, Cofidis áruhitel, Szép kártya elfogadás, Házhozszállítás

Bankkártyás fizetés Cofidis áruhitel Szép kártya elfogadás házhoz szállítás 

 

Instagram/noikerekparszalon    Tik_Tok Noikerekparszalon    Google cegem q1

 

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig: 9.00-17.30 h-ig

Szombat: 9.00-12.00 h-ig

Vasárnap: Zárva