Kormánytáska

 

Kerékpáros kormánytáskaA kerékpárra rögzíthető táska nem csak a hosszabb túrázások alkalmával nyújthat nagy segítséget, hiszen a mindennapi életünket is megkönnyítheti ez a biciklis kiegészítő. A hölgyek nagy szívfájdalmára ez a hasznos tartozék sokáig csak unalmas semmitmondó fekete színű megjelenéssel volt elérhető, aztán jött a Basil márka és fenekestől fordította fel a női kerékpáros táska piacot. A táskái ötletesek, funkcionálisak és a bicikliről lekapva a munkahely, vagy egy kávézó küszöbét átlépve is vállalható, divatos megjelenésűek. A Basil-nak mindenre van egy jó csajos táskája. Ezen az oldalon a kormányra szerelhető kivitelek kerülnek bemutatésra. Mindegyik típusú női táska több színben érhető el, ezeket a leírásban minden esetben jelölünk. A kormánytáskák mindegyike konzol segítségével kerül rögzítésre a kerékpár kormányához, melyről egy mozdulattal levehető. Ezt a konzolt külön kell megvásárolni a táskához, mivel két típus is létezik belőle célszerű a kerékpár kialakítását figyelembe venni vásárlás előtt. Vállpánt a legtöbb kivitel esetében alaptartozék, így a bicikliről levéve nem csak kézben tudjuk vinni a kedvenc táskánkat.

 

 

 

 

Basil Boheme kormánytáska

Basil Boheme city Bag

Basil kormánytáska "Boheme City Bag", kormánytáska, BaseEasy és KF kompatibilis felfogatás (a felfogatás nem tartozék), vízlepergető, fényvisszaverő, 8l, Szín: Charcoal Fekete, BordóZöldKékÁra: 25 500.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil Magnolia city bag kormánytáska

Basil Magnolia City Bag

7 Literes térfogatú kormánytáska, mely konzol segítségével rögzíthető és egy mozdulattal levehető a kerékpárról, hogy bármikor magunkkal vihessük. Anyaga vízálló (IPX3), folding táska zárás, hordfogantyú, vállpánt, belső zseb, BasEasy KF kompatibilis (nem tartozék), fényvisszaverő. Szín: Szürke, Púder, PirosÁra: 25 500.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil Sport kormánytáska 

Basil Sport Kormánytáska

Basil kormánytáska "Sport Design Handlebar Bag", kormánytáska, BaseEasy és KF kompatibilis felfogatás (a felfogatás nem tartozék, annak ára 3800-7000.-Ft. kiviteltől függően), vízlepergető, vízálló átlátszó telefon vagy térképtartó. Térfogat:7l. Szín: Fekete, vagy SzürkeÁra: 23 300.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil Miles Kormánytáska

Basil Miles Kormánytáska

Basil kormánytáska "Miles Handlebar Bag", kormánytáska, BaseEasy és KF kompatibilis felfogatás (a felfogatás nem tartozék, ára: 7000.-Ft.), vízálló, fényvisszaverő, 6l, fekete/lime. Ára: 26 800.-Ft.

 

 

 

Instagram/noikerekparszalon