Női Kerékpár Nyereg/Nyereghuzat

 

Komfort női nyeregNői Komfort Kerékpár Nyergek

A komfort nyergek elsősorban a trekking és a city kerékpárok használói számára jelentenek alternatívát, hiszen ezek a nyergek erre a felhasználási módra lettek kialakítva. Formájuk, méretük és a kényelmes, puhább szivacsozások mind a rövid, de kényelmes kerékpározást segítik. A trekking nyergek már alkalmasak a hosszú túrák kiszolgálására is, de ezeknél már a szivacsozás is keményebb és méretben is keskenyebbek a city nyergeknél. A szivacstömést az igényesebb darabok esetében felváltja a zselé, vagy a memóriahab. 

 

 

 

 

 

Nyereghuzat kerékpárra

Basil Boheme Nyereghuzat

Boheme vízálló nyereghuzat a kényelem fokozására. Egy méretben, charcoal fekete mintával. Ára: 5790.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpár nyereghuzat

Basil Bloom Field Nyereghuzat

Kerékpár nyereghuzat nőies mintával. Védi a nyerget, növeli a komfortot. Vízálló anyagból készül egy méretben. Szín: Ég Kék, vagy Méz Sárga. Ára: 5790.-Ft.

 

 

 

 

 

 

KLS komfort nyereg női

Kelly's Van Klasszikus Nyereg

Nagy sűrűségű zselés habbal párnázott felsőrésszel és acél rugókkal ellátott stílusos városi kerékpározásra tervezett kerékpár nyereg barna, vagy fekete színben. Méret: 250x210mm.  Ára: 9990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

komfort női nyereg kls trekkingline

KLS Trekkingline 

Memory Foam szivaccsal, skálázott acél nyeregpálcákkal rendelkező komfort nyereg, mely az érzékeny területeken a hölgyeknek való formázással van ellátva az irritáció teljes kizárása érdekében. Ára: 10 900.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

zselés Női nyereg Bontrager Sport

Bontrager Sport Nyereg

Memóriahabbal tömött, anatómiailag formázott női nyereg műbőr felsőrésszel, vagy velúr betétes kivitelben. Átmenetet képez a sport és a klasszikus komfort nyergek között, így kiváló választás a kényelmes terepbringásoknak és a hosszú túrákat kedvelőknek egyaránt. Ára: 10 900.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

kls cityride gel nyerg

KLS Cityride Gel Komfort Nyereg

Igazi városi komfortnyereg a mindennapos kerekezésre tervezve, zselé és nagy űrűségű hab megfelelő aránya adja a felső rész tömését. Elasztomeres alsó csillapítással és skálázott pálcával ellátva. Méret: 260x255mm. Súly: 699g. Ára: 12 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpár nyereg selle san marco

Selle San Marco City Large Full-Fit Nyereg

Prémium minőségű alapanyagok, fejlett technológiai megoldások és funkcionális jellemzők tesznek minden egyes Bioactive nyerget egyedülállóvá. A nyereg tervezése közben az alábbi tényezőket vették figyelembe, amelyek együttesen meghatározzák a kényelem mértékét: A párnázat anyaga Biofoam. Biodinamikus szerkezete követi a medence mozgását pedálozás közben, így a kényelem garantált. Könnyű, tartós és ideális alátámasztást biztosít. Zártcellás felülete biztosítja, hogy a nyereg teljesen vízálló legyen. A nyereg mérete: 269x220mm. Tömeg: 530g. Ára: 12 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

kerékpár nyereg bontrager commuter comp

Bontrager Commuter Comp Nyereg

Memóriahabbal készült kerékpár nyereg, közepén vágott kialakítással a nagyobb komfortért. Ideális választás trekking, vagy dual sport kerékpárokra. A kialakítás révén kifejezetten ajánlott hosszú bringázásokhoz, mivel a nyereg első része megfelelően keskeny így nem kezdi ki a comb belső részét tekerés közben. Két méretben kapható 165, vagy 185mm. Ára: 15 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Komfort női nyereg kerékpárra

Bontrager Boulevard Nyereg

Felépítésében a Bontrager Commuter Comp nyereggel azonos a tömése ennek is memóriahab és ugyanúgy formázott anatómiailag, viszont a mérete jóval nagyobb annál. Ezt a nyerget már sokkal inkább komfort és city kerékpárokra és az ahoz jellemző kerékpározási stílushoz ajánlja a gyártó. Ez e nyereg is két különböző szélességben kapható, 205 vagy 225mm. Ára: 15 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Selle San Marco  City Large nyereg

Selle San Marco City Large Full Fit Gel Nyereg

A Bioactive nyergek a Selle San Marco termékei – egy olasz cégé, amely 1935 óta gyárt kézzel készült kerékpáros nyergeket. Prémium minőségű alapanyagok, fejlett technológiai megoldások és funkcionális jellemzők tesznek minden egyes Bioactive nyerget egyedülállóvá.  A párnázat anyaga Biofoam. Biodinamikus szerkezete követi a medence mozgását pedálozás közben, így a kényelem garantált. Könnyű, tartós és ideális alátámasztást biztosít. Zártcellás felülete biztosítja, hogy a nyereg teljesen vízálló legyen. Ezen a nyergen a Biofoam párnázatot gél réteggel kombinálják. Ezeket a területtől függően változó vastagságban alkalmazzák, így optimalizálva a nyeregnek azon részét, amely találkozik az ülőcsontokkal. Speciális profiljának és ergonómiai jellemzőinek köszönhetően ezt a nyerget E-bike-okhoz is ajánljuk. Méret: 269x220mm. Tömeg: 540g. Ára: 16 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Selle San Marco trekking nyegeg

Selle San Marco Trekking Small Open-Fit Gel 

Klinikai tesztek és folyamatos anatómiai kutatások eredménye a nyergeken található nyomáscsökkentő kivágás, amely teljes kényelmet biztosít, és csökkenti a gát területére nehezedő nyomást. Biodinamikus szerkezete követi a medence mozgását pedálozás közben, így a kényelem garantált. Zártcellás felülete biztosítja, hogy a nyereg teljesen vízálló legyen. Ezen a nyergen a Biofoam párnázatot gél réteggel kombinálják. Ezeket a területtől függően változó vastagságban alkalmazzák, így optimalizálva a nyeregnek azon részét, amely találkozik az ülőcsontokkal. Speciális profiljának és ergonómiai jellemzőinek köszönhetően ezt a nyerget E-bike-okhoz is ajánljuk. A nyereg dizájnját fényvisszaverő csík gazdagítja a biztonság és a láthatóság érdekében. Méret: 269x175mm. Ára: 16 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

női kerékpár nyereg komfort

BBB Meander Upright Special Nyereg

Kerékpár nyereg aktív városi kerékpáros pozícióhoz. Lebegő szivacsbetét jellemzi, amely egy innovatív szivacs. Elnyeli a rázkódást és kényelmesebb, mint a normál szivacsok. Polipropilén (PP) héj, integrált koptatókkal az extra védelemért. Strapabíró, vízálló, szintetikus borítás. Nem számít, hogy mennyi ideig tart a túra. Akár városi kerékpárral, e-kerékpárral, vagy túra kerékpárral bringázol, kényelmesen ülhetsz a nyeregben minden körülmények között. A Meander nyergek négy szélességben kaphatók, amelyek garantálják a szükséges kényelmet. Vastagok és puhák, más szóval igazi kispárna érzést nyújtanak a hátsódnak. Méret: 225x270mm. Ára: 19 790.-Ft.

 

 

 

 

 

 

rugós női kerékpár nyereg bbb

BBB Comfortplus Relaxed Nyereg

Rendkívül kényelmes nyereg. A lágy szivacs átveszi az emberi test vonalát és csökkenti a rázkódást. Dupla rugós nyereg. Dupla rétegű technológia. Tartós, kéttónusú bőrborítás. Első osztályú, feslésmentes varrás. Szatén pálcák és fekete koptatók az extra védelemért. Komfortos formatervezés. Szabályos anatómikus forma. Méret: 265x255mm, Súly: 642g. Ára: 23 790.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Nyereg Commuter Fluid

Bontrager Commuter Fluid Nyereg

A Bontrager Commuter folyadék töltésű nyerge veled mozog ez által csökkentve a kerékpározás során fellépő terhelést a test alsó részén. A szabadalmaztatott folyadéktechnika jobban teljesít, mint a szokásos gél. A csúcsnyomás átlagosan 20% feletti csökkenést mutat a gélhez képest. A lágyrész védelme érdekében teljes kivágással és kettős sűrűségű héjjal, valamint léghabbal készült a felső rész. Ráadásul könnyedén rögzíthet egy Flare hátsó lámpát a hátrafelé néző Blendr tartóra! Kétféle szélességben választható: 270x165mm, vagy 270x185mm. Tömeg: 467/480g. Ára: 25 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Nyereg BBB comfort kerékpár

BBB comfortplus Upright Nyereg

Ergonomikus kényelem "Egyenes" kerékpáros helyzetben Ergonomikus városi nyereg nyugodt kerékpáros pozícióhoz. A PLUS tehermentesítő csatorna és az alacsonyabb orr-rész csökkenti a nyomást az ágyéki területeken. Polipropilén (PP) héj, rugókkal és integrált koptatókkal az extra védelemért. Tripla sűrűségű szivacs: tömör EVA réteg, közepes tömörségű hab és emlékező szivacsú felső réteg. Strapabíró, vízálló, szintetikus borítás Beépített fogantyú. A híres hármas sűrűségű hab a legjobb kombináció a selymesen puha kerékpározás biztosításához. A Plus sorozat nyergeibe ágyazva három rétegű hab található, melyek mindegyike különböző tulajdonságokkal és sűrűséggel rendelkezik. A felső réteg emlékező szivacs, a középső réteg PU hab, az alsó réteg pedig kemény sűrűségű hab. A felső réteg alkalmazkodik a testhez, így biztosítva a megfelelő kényelmet. A másik két réteg alátámaszt és elnyeli a rázkódást, akár hosszabb utakon is túra- vagy elektromos kerékpár nyergében. Méret: 220x270mm. Ára: 26 800.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bontrager Boulevard fluid nyereg

Bontrager Boulevard Fluid Nyereg

A Bontrager Boulevard folyadék töltésű nyerge veled mozog ez által csökkentve a kerékpározás során fellépő terhelést a test alsó részén. A szabadalmaztatott folyadéktechnika jobban teljesít, mint a szokásos gél. A Bontrager a nyergeinél a biomechanikai kutatások legújabbját használja a teljesítmény és a kényelem maximalizálása érdekében. A csúcsnyomás átlagosan 20% feletti csökkenést mutat a gélhez képest. A lágyrész védelme érdekében teljes kivágással és kettős sűrűségű héjjal, valamint léghabbal készült a felső rész. Ráadásul könnyedén rögzíthet egy Flare hátsó lámpát a hátrafelé néző Blendr tartóra! Kétféle szélességben választható: 280x205mm, vagy 280x225mm. Tömeg: 578/612g. Ára: 27 900.-Ft.

 

 

 

 

Bankkártyás fizetés, Cofidis áruhitel, Szép kártya elfogadás, Házhozszállítás

Bankkártyás fizetés Cofidis áruhitel Szép kártya elfogadás házhoz szállítás 

 

Instagram/noikerekparszalon    Tik_Tok Noikerekparszalon    Google cegem q1