Női Kerékpár Nyereg

 

Komfort női nyeregNői Komfort Kerékpár Nyergek

A komfort nyergek elsősorban a trekking és a city kerékpárok használói számára jelentenek alternatívát, hiszen ezek a nyergek erre a felhasználási módra lettek kialakítva. Formájuk, méretük és a kényelmes, puhább szivacsozások mind a rövid, de kényelmes kerékpározást segítik. A trekking nyergek már alkalmasak a hosszú túrák kiszolgálására is, de ezeknél már a szivacsozás is keményebb és méretben is keskenyebbek a city nyergeknél. A szivacstömést az igényesebb darabok esetében felváltja a zselé, vagy a memóriahab. 

 

 

 

 

komfort női nyereg kls trekkinglineKLS Trekkingline

Memory Foam szivaccsal, skálázott acél nyeregpálcákkal rendelkező komfort nyereg, mely az érzékeny területeken a hölgyeknek való formázással van ellátva az irritáció teljes kizárása érdekében. Ára: 7990.-Ft. 

 

 

 

 

 

zselés Női nyereg Bontrager SportBontrager Sport

Memóriahabbal tömött, anatómiailag formázott női nyereg műbőr felsőrésszel, vagy velúr betétes kivitelben. Átmenetet képez a sport és a klasszikus komfort nyergek között, így kiváló választás a kényelmes terepbringásoknak és a hosszú túrákat kedvelőknek egyaránt. Ára: 8500.-Ft. 

 

 

 

 

 

szivacsos női kerékpár nyeregBontrager Boulevard

Memory Foam szivaccsal, tekercsrugós kialakítású acél nyeregpálcákkal, vízálló műbőr felsőrésszel, két oldalán kopásálló felülettel. Ajánlott városi kerékpárokhoz. Szélessége 180 mm. Hossza 248 mm Súlya: 712 g. Ára: 8500.-Ft. 

 

 

 

 

 

komfort kellys nyeregKelly's Van

Nagy sűrűségű zselés habbal párnázott felsőrésszel és acél rugókkal ellátott stílusos városi kerékpározásra tervezett kerékpár nyereg barna, vagy fekete színben. Méret: 250x210mm.  Ára: 7990.-Ft.

 

 

 

 

 

női komfort nyereg kerékpárraBBB Baseshape

Rendkívül kényelmes nyereg mindennapos városi használatra.  A lágy szivacs hatékonyan csökkenti a rázkódást és a zötykölődést. Divatos, kéttónusú szintetikus bőrborítás: szürke, fekete kombinációban. Első osztályú varrás és koptatók védik a nyereg legsebezhetőbb részeit. Méret: 210mm, Súly: 550g. Ára: 9000.-Ft.

 

 

 

 

 

női kerékpár nyereg gel soft KLS Softline Gel

Zselé és sűrű hab megfelelő keveréka alkotja az ülőfelület tömését. Anatómikus formakialakítás. Első osztályú, feslésmentes varrás. Skálázott pálcákkal és matt fekete koptatókkal. Komfortos formatervezés. Méret: 257x187mm, Súly: 555g. Ára: 9990.-Ft.

 

 

 

 

 

kls cityride gel nyergKLS Cityride Gel

Igazi városi komfortnyereg a mindennapos kerekezésre tervezve, zselé és nagy űrűségű hab megfelelő aránya adja a felső rész tömését. Elasztomeres alsó csillapítással és skálázott pálcával ellátva. Méret: 260x255mm. Súly: 699g. Ára: 9990.-Ft.

 

 

 

 

 

kerékpár nyereg bontrager commuter compBontrager Commuter Comp

Memóriahabbal készült kerékpár nyereg, közepén vágott kialakítással a nagyobb komfortért. Ideális választás trekking, vagy dual sport kerékpárokra. A kialakítás révén kifejezetten ajánlott hosszú bringázásokhoz, mivel a nyereg első része megfelelően keskeny így nem kezdi ki a comb belső részét tekerés közben. Két méretben kapható 165, vagy 185mm. Ára: 13 600.-Ft.

 

 

 

 

 

Komfort női nyereg kerékpárraBontrager Boulevard

Felépítésében a Bontrager Commuter Comp nyereggel azonos a tömése ennek is memóriahab és ugyanúgy formázott anatómiailag, viszont a mérete jóval nagyobb annál. Ezt a nyerget már sokkal inkább komfort és city kerékpárokra és az ahoz jellemző kerékpározási stílushoz ajánlja a gyártó. Ez e nyereg is két különböző szélességben kapható, 205 vagy 225mm. Ára: 13 600.-Ft.

 

 

 

 

 

rugós női kerékpár nyereg bbbBBB Comfortplus Relaxed

Rendkívül kényelmes nyereg. A lágy szivacs átveszi az emberi test vonalát és csökkenti a rázkódást. Dupla rugós nyereg. Dupla rétegű technológia. Tartós, kéttónusú bőrborítás. Első osztályú, feslésmentes varrás. Szatén pálcák és fekete koptatók az extra védelemért. Komfortos formatervezés. Szabályos anatómikus forma. Méret: 265x255mm, Súly: 642g. Ára: 16 200.-Ft.

 

 

 

 

 

bbb komfort női kerékpáros nyeregBBB Comfortplus Relaxed Leather

Nyugodt kerékpáros pozícióhoz tervezett komfort nyereg. A lágy szivacs átveszi az emberi test vonalát és csökkenti a rázkódást. Tartós, kéttónusú bőrborítás. Kiváló minőségű varrással. Fekete, skálázott pálcák és koptatók az extra védelemért. Anatómikus nyílás kialakítás. Méret: 265x205mm, Súly: 680g. Ára: 25 700.-Ft.

 

 

 

 

 

Instagram/noikerekparszalon