Kesztyű, Sapka, Fejpánt, Nyaksál, Maszk

 

 

Kerékpáros Kiegészítő Ruházat

Bár csak kiegészítő ruhadarabokról van szó azért nem szabad figyelmen kívül hagyni őket, mivel igen jó szolgálatot tudnak tenni. A kerékpáros nyári kesztyűk megakadályozzák, hogy a megizzadt tenyér megcsússzon a markolaton, a téli thermo kesztyűt ugye nem kell magyarázni. A thermo sapkák kiváló anyaguk révén kivezetik az izzadtságot és nem engedik át a szelet, ráadásul a sisak alatt is prímán elférnek. A nyaksálak, maszkok, mind a komfortérzetünket javítják kerékpározásaink során.

 

 

 

 

női kerékpáros kesztyűKelly's NYX

Kerékpáros kesztyű, szivacsozott tenyérrésszel. A csuklórésznél tépőzár segíti a fel és levételt. Három színben kapható: Pink, piros és lime. Méret: S,M,L. Ára: 3590.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpáros kesztyű nőknekKLS Lash

Könnyű, szellős és kényelmes kerékpáros kesztyű. Elasztikus anyagból készült felsőrész, műbőr tenyér. A tenyér közepén található háló fokozza a légáteresztést, így mérsékli a tenyér izzadását. A kesztyű csuklóján nincs tépőzár az ujjakon lehúzást könnyítő fülek vannak.  A habbetét ergonomikusan alakított, hogy csökkentse az ulnáris idegre kifejtett nyomást. Szín: Lila, Piros, Kék, Fekete. Méret: XS,S,M,L. Ára: 4990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Női kerékpáros kesztyű Bontrager Vella

Kerékpáros kesztyű kifejezetten nőknek tervezve. Tenyerén anatómiailag párnázott. A felsőrészen izzadtság törlő és kiváló szellőzést biztosító légáteresztő anyag található. Szín: Lila, Szürke, Kék, Infravörös. Méret: XS,S,M,L. Ára: 8990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

BBB omnium női kesztyűBBB Omnium

Speciálisan a női kéz méretéhez és formájához tervezett kesztyű. Divatos kesztyű, rugalmas Lycra anyaggal és hálós felsőrésszel. Kényelmes Clarino tenyérrész, emlékező szivacsos betétekkel. Méretek: S, M, L és XL. Színek: fekete/fehér/magenta, vagy fekete/piros. Ára: 8850.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

női kerékpáros kesztyűBontrager Vella Női Kesztyű

Stílusos női kerékpáros kesztyű, kényelmes párnázattal a tenyerén, hogy csökkentse a kéz fáradását a hosszú biciklizések során. A Gélhab csökkenti az idegek nyomását. A kesztyű felső része könnyű, légáteresztő a tenyere pedig szintetikus bőrből készült. Méret: XS,S,M,L. Szín: Infra Vörös, Fekete, Pír, Azur, Szeder. Ára: 9200.-Ft. 

 

 

 

 

 

Női kerékpáros kesztyűBontrager Anara Női Kesztyű

Sokoldalú női kerékpáros kesztyű mindennapi biciklizéshez. Felsőrésze légáteresztő a tenyere szintetikus bőrből készült. A csuklóhoz tépőzár segítségével lehet igazítani. Méret: XS,S,M,L. Szín: Viola, Fekete, Miami Zöld, Láthatósági Sárga, Pink, Magenta, Fekete/Virágos. Ára: 10 300.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Női kerékpáros kesztyűBontrager Meraj Női Kesztyű

Versenyzők által, versenyzésre fejlesztett női kerékpáros kesztyű. InForm tenyérrészének köszönhetően egyenletesen oszlik el a terhelés amit a kormány markolása okoz. A Gél és a Memóriahab csökkenti az idegek csúcsnyomását megteremtve ez által a tartós kényelmet. Szín: Azúr, Fekete, Pink. Méret: XS,S,M,L. Ára: 14 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

kerékpáros thermo kesztyűBontrager Thermo Kesztyű

Téli körülményekre tervezett kerékpáros kesztyű szélálló thermo anyagból gumírozott csuklórésszel és szilikon csíkokkal a tenyérrészen a jobb tapadás érdekében. Fekete, vagy Neonzöld színben. Méret: XS, S, M, L. Ára: 8500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

thermo fejpántBontrager Thermo Fejpánt

Kiválóan védi a homlokot és a füleket a hidegebb napokon, akár sisak alá is felvehető. Thermo anyagának köszönhetően nem fúj át rajta a szél. Egy méretben. Ára: 3000.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpár nyaksálBontrager Neck Gaiter

Kerékpáros nyakmelegítő kendő láthatósági sárga, vagy fekete színben. Rendkívül rugalmas, így többféle formában is viselhető. Optimális a nedvességelvezetése.
Egy méretben. Anyagösszetétel: 85% polipropilén15% Elasztán /spande. Ára: 5590.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

kerékpáros thermo sapkaBontrager Thermo Sapka

Kerékpáros sapka kifejezetten sisak alá tervezve. Teljesen szélálló és légáteresztó thermo anyagból, mely a füleket is védi. Egy méretben. Ára: 5990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

sisak védőBontrager Sisak Borító

Zordabb időjárási körülmények esetére ajánlott sisak borító, mely teljesen víz és szélálló. A láthatóság érdekében fényvisszaverőkkel ellátva. S/M, vagy L/XL méretben. Ára: 5600.-Ft.

 

 

 

Instagram/noikerekparszalon