Kesztyűk, Sapkák, Kiegészítő Ruhadarabok

 

 

női kerékpáros kesztyűKelly's NYX

Kerékpáros kesztyű, szivacsozott tenyérrésszel. A csuklórésznél tépőzár segíti a fel és levételt. Három színben kapható: Pink, piros és lime. Méret: S,M,L. Ára: 3390.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpáros kesztyű nőknekKLS Maddie

Könnyű, szellős és kényelmes kesztyű kifejezetten nőknek tervezve. Elasztikus anyagból készült felsőrész, műbőr tenyér. A tenyér közepén található háló fokozza a légáteresztést, így mérsékli a tenyér izzadását. A kesztyű csuklóján nincs tépőzár az ujjakon lehúzást könnyítő fülek vannak.  A habbetét ergonomikusan alakított, hogy csökkentse az ulnáris idegre kifejtett nyomást. Méret: S,M,L. Ára: 4490.-Ft.

 

 

 

 

 

 

kerékpáros női kesztyű, bontrager sportBontrager Sport Női Kesztyű

Kifejezetten a női kéz méretéhez és formájához tervezett kesztyű. Lycra felsőrésszel. Kényelmes Vitech tenyérrésszel az anatómiailag fontos részeken megfelelően párnázva. Méretek:XS, S, M, L  Ára: 4500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

kerékpáros női kesztyű bontrager gelBontrager Solistice Női Kesztyű

Kifejezetten a női kéz méretéhez és formájához tervezett kesztyű. Lycra felsőrésszel. Kényelmes Zselés tenyérrésszel az anatómiailag fontos részeken megfelelően formázva. Fehér, vagy Fekete, színben. Méretek: XS, S, M, L  Ára: 6900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Női kerékpáros kesztyű Bontrager Vella

Professzionális kerékpáros kesztyű kifejezetten nőknek tervezve lila színben. Tenyerén anatómiailag párnázott. A felsőrészen izzadtság törlő és kiváló szellőzést biztosító légáteresztő anyag található. Méret: XS,S,M,L. Ára: 7790.-Ft.

 

 

 

 

 

 

BBB omnium női kesztyűBBB Omnium

Speciálisan a női kéz méretéhez és formájához tervezett kesztyű. Divatos kesztyű, rugalmas Lycra anyaggal és hálós felsőrésszel. Kényelmes Clarino tenyérrész, emlékező szivacsos betétekkel. Méretek: S, M, L és XL. Színek: fekete/fehér/magenta, vagy fekete/piros. Ára: 7850.-Ft. 

 

 

 

 

 

 

kerékpáros thermo kesztyűBontrager Thermo Kesztyű

Téli körülményekre tervezett kerékpáros kesztyű szélálló thermo anyagból gumírozott csuklórésszel és szilikon csíkokkal a tenyérrészen a jobb tapadás érdekében. Fekete, vagy Neonzöld színben. Méret: XS, S, M, L. Ára: 8500.-Ft.

 

 

 

 

 

 

thermo fejpántBontrager Thermo Fejpánt

Kiválóan védi a homlokot és a füleket a hidegebb napokon, akár sisak alá is felvehető. Thermo anyagának köszönhetően nem fúj át rajta a szél. Egy méretben. Ára: 3000.-Ft.

 

 

 

 

 

 

kerékpáros thermo sapkaBontrager Thermo Sapka

Kerékpáros sapka kifejezetten sisak alá tervezve. Teljesen szélálló és légáteresztó thermo anyagból, mely a füleket is védi. Egy méretben. Ára: 5990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

sisak védőBontrager Sisak Borító

Zordabb időjárási körülmények esetére ajánlott sisak borító, mely teljesen víz és szélálló. A láthatóság érdekében fényvisszaverőkkel ellátva. S/M, vagy L/XL méretben. Ára: 5600.-Ft.

 

 

 

Instagram/noikerekparszalon