Kerékpáros Nadrágok

 

Női kerékpáros nadrágNői Kerékpáros Nadrág

A kerékpáros nadrág használata a hölgyek számára is kiemelten fontos és elsősorban nem azért, hogy az ülőgumókat ne nyomja el a kerékpár nyereg, hanem sokkal inkább egészségi szempontból, mégpedig a szeméremcsont védelmében. A női kerékpáros nadrág nem csak szabásában tér el a férfiakétól. A lényeg a betéten van, melynek kialakítása teljes más a két nem esetében. Sokan ezt figyelmen kívül hagyják és vásárolnak valamely áruházban egy "unisex" típust, nos ha őszinték akarunk lenni olyan nem létezik. A speciálisan nőkre tervezett betét úgy van kialakítva, hogy a legkényesebb helyeken nyújtsa a legnagyobb védelmet, persze a férfi nadrágokra is igaz, de ugye nekik a veszély zóna máshol található. A  betétek minőségében és anyagában is vannak különbségek, így érdemes elmélyülni egy szakember segítségével a témában vásárlás előtt.

 

 

méretválasto

 

 

Női 3/4-es kerékpáros nadrág

575 Standard 3/4-es nadrág

Női nadrág Carvico®  poliamid mikroszálból, Lycra®  magasan elasztikus anyagok használatával készül. A nadrágot antibakteriális, anatómikusan formált betéttel látták el, a nadrág vége szilikon csúszásgátló anyagból készült. Az Önök biztonsága érdekében a nadrágon reflex 575 logo található.Méretek: XS, S, M, L, XL, XXL. Jelenleg nem elérhető! Ára: 10 990.-Ft.

 

 

 

 

Női kerékpáros nadrág Bontrager Solstice

Bontrager Solstice Női Rövidnadrág

Női igényekre kialakított nadrág elasztikus derékbetéttel, mely maximális kényelmet biztosít. Különlegesen rugalmas és kopásálló. Légáteresztő perforált habbetét,  Anti-bakteriális védelem. Ideális a rövid - és középtávokra, mind a közúti és a mountain bike használatra. Méret: XS,S,M,L,XL Ára: 13 900.-Ft.

 

 

 

 

Kelly's Maddie női kerékpáros rövid nadrág

Kelly's Maddie Rövid Nadrág

Női nadrág Carvico®  poliamid mikroszálból, Lycra®  magasan elasztikus anyagok használatával készül.A nadrágot antibakteriális, anatómikusan formált Eschler cégtől származó Hygienic® betéttel láttuk el, a nadrág vége szilikon csúszásgátló anyagból készül. A biztonság érdekében a nadrágon reflex KELLYS logo található.Méretek: XS, S, M, L, XL, XXL.Szín: Fekete/Pink, vagy Fekete/Kék Ára: 18 990.-Ft.

 

 

 

 

Kelly's Megan női kerékpáros nadrág 3/4

Kelly's Megan 3/4 Nadrág

Női nadrág Carvico®  poliamid mikroszálból, Lycra®  magasan elasztikus anyagok használatával készül.A nadrágot antibakteriális, anatómikusan formált Eschler cégtől származó Hygienic® betéttel láttuk el, a nadrág vége szilikon csúszásgátló anyagból készül. Az Önök biztonsága érdekében a nadrágon reflex KELLYS logo található.Méretek: XS, S, M, L, XL, XXL. Ára: 15 990.-Ft.

 

 

 

 

Női kerékpáros nadrág

Kelly's Maddie 3/4

A Maddie egy több panelből álló, ellenálló és légáteresztő poliamid mikroszálakból varrott női kerékpáros nadrág. Antibakteriális, ergonomikusan alakított betéttel ellátott. A nadrágszárak vége pedig szilikonból készült csúszásgátló mandzsettával rendelkeznek.Légáteresztő. Több panelből álló szabás a kényelmesebb viseletért Fényvisszaverő elemek. 80% poliamid, 20% poliészter. Szín: Rózsaszín, Kék Méret: S, M, L, XL, XXL. Ára: 20 990.-Ft.

 

 

 

 

Női kerékpáros nadrág 3/4 Bontrager

Bontrager Vella WSD 3/4 Női Nadrág

Női igényekre kialakított nadrág elasztikus derékbetéttel, mely maximális kényelmet biztosít. Különlegesen rugalmas és kopásálló. Légáteresztő anatómiailag osztott, formázott és antibakteriális betéttel. Ideális közép és hosszú távokra, mind a közúti és a mountain bike használatra. Méret: XS,S,M,L, Ára: 22 800.-Ft.

 

 

 

 

Kerékpáros nadrág női

Bontrager Kalia Women's Fitness

Egyszerű és elegáns fitness kerékpáros nadrág hölgyek részére. Derékrésze a jóga stílusú nadrágokat idézi, elasztikus, puha anyagánál fogva tökéletesen követi a test vonalát. Az Inform betétnek köszönhetően a hosszúra nyúlt kerékpározások sem járnak majd kényelmetlenséggel. Video a nadrágról itt tekinthető meg! Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 18 600.-Ft.

 

 

 

 

női Kerékpáros nadrág

Bontrager Vella Kerékpáros Nadrág

Női igényekre kialakított nadrág elasztikus a jóganadrágok stílusában kialakított derékrésszel, mely maximális kényelmet biztosít. Különlegesen rugalmas és kopásálló. Légáteresztő anatómiailag osztott, formázott és antibakteriális betéttel. Ideális közép és hosszú távokra, mind a közúti és a mountain bike használatra. Szín: Fekete. Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 20 500.-Ft. 

 

 

 

 

Nadrág női kerékpáros

Bontrager Kalia

Kerékpáros rövid nadrág mtb felhasználásra azon hölgyek számára akik a kényelmet szeretik, de a sztrecs holmikat nem. Antibakteriális, formázott betétrésszel. Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 22 300.-Ft.

 

 

 

 

 kerékpáros női nadrág

Bontrager Anara LTD Women's Rövid Nadrág

Egész napos kényelmet kereső női kerékpárosok számára ajánlott nadrág az Anara, melynek kettős sűrűségű Inform betétje a kényelem mellett az egészség megóvásában is fontos szerepe van. A jóga stílusú széles derékpánt biztos tartást ad. Szín: Fekete/Ultraviola, vagy Fekete/Radioaktív Sárga .Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 27 900.-Ft.

 

 

 

 

Kerékpáros nadrág női

Bontrager Circuit Women's

Élvezze a nyeregben töltött idő minden pillanatát a Circuit Women 's állítható vállpántos rövidnadrág segítségével. Kényelmes, dörzsölés mentes varratokkal, kompressziós anyaggal, tiszta kialakítással és exkluzív Nature Breakaway technológiával. A száraknál csúszásmentes résszel, hogy tekerés közben is jól tartson. A jóga stílusú széles derékpánt kényelmet nyújt hosszú utakon. Szín: Fekete/Azúr/Viola, vagy Fekete.Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 37 000.-Ft.

 

 

 

 

Kantáros női nadrág kerékpáros Bontrager Meraj

Bontrager Meraj Női Kantáros Rövid Nadrág

Kifejezetten a női igényekre kialakított professzionális kantáros kerékpáros nadrág elasztikus derékbetéttel, mely maximális kényelmet biztosít. A kantár vezetésénél különös gondot fordítottak a kényelemre, így azok semmilyen körülmények között nem nyomják a melleket. Rugalmas és kopásálló. Légáteresztő anatómiailag formázott betéttel. Anti-bakteriális védelem. Ideális a közép - és hosszú távokra, mind a közúti és a mountain bike használatra. Szín: Fekete. Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 48 000.-Ft. 

 

 

 

 
 

Instagram/noikerekparszalon