Kerékpáros Nadrágok

 

Női kerékpáros nadrágNői Kerékpáros Nadrág

A kerékpáros nadrág használata a hölgyek számára is kiemelten fontos és elsősorban nem azért, hogy az ülőgumókat ne nyomja el a kerékpár nyereg, hanem sokkal inkább egészségi szempontból, mégpedig a szeméremcsont védelmében. A női kerékpáros nadrág nem csak szabásában tér el a férfiakétól. A lényeg a betéten van, melynek kialakítása teljes más a két nem esetében. Sokan ezt figyelmen kívül hagyják és vásárolnak valamely áruházban egy "unisex" típust, nos ha őszinték akarunk lenni olyan nem létezik. A speciálisan nőkre tervezett betét úgy van kialakítva, hogy a legkényesebb helyeken nyújtsa a legnagyobb védelmet, persze a férfi nadrágokra is igaz, de ugye nekik a veszély zóna máshol található. A  betétek minőségében és anyagában is vannak különbségek, így érdemes elmélyülni egy szakember segítségével a témában vásárlás előtt.

 

 

méretválasto

 

 

Női kerékpáros nadrág Bontrager Solstice

Bontrager Solstice Női Rövidnadrág

Női igényekre kialakított nadrág elasztikus derékbetéttel, mely maximális kényelmet biztosít. Különlegesen rugalmas és kopásálló. Légáteresztő perforált habbetét,  Anti-bakteriális védelem. Ideális a rövid - és középtávokra, mind a közúti és a mountain bike használatra. Méret: XS,S,M,L,XL Ára: 16 900.-Ft.

 

 

 

 

Kelly's Maddie női kerékpáros rövid nadrág

Kelly's Maddie Rövid Nadrág

Női nadrág Carvico®  poliamid mikroszálból, Lycra®  magasan elasztikus anyagok használatával készül.A nadrágot antibakteriális, anatómikusan formált Eschler cégtől származó Hygienic® betéttel láttuk el, a nadrág vége szilikon csúszásgátló anyagból készül. A biztonság érdekében a nadrágon reflex KELLYS logo található.Méretek: XS, S, M, L, XL, XXL.Szín: Fekete/Pink, vagy Fekete/Kék Ára: 18 990.-Ft.

 

 

 

 

Női kerékpáros nadrág

Kelly's Maddie 3/4

A Maddie egy több panelből álló, ellenálló és légáteresztő poliamid mikroszálakból varrott női kerékpáros nadrág. Antibakteriális, ergonomikusan alakított betéttel ellátott. A nadrágszárak vége pedig szilikonból készült csúszásgátló mandzsettával rendelkeznek.Légáteresztő. Több panelből álló szabás a kényelmesebb viseletért Fényvisszaverő elemek. 80% poliamid, 20% poliészter. Szín: Rózsaszín, Kék Méret: S, M, L, XL, XXL. Ára: 20 990.-Ft.

 

 

 

 

Női kerékpáros nadrág 3/4 Bontrager

Bontrager Vella WSD 3/4 Női Nadrág

Női igényekre kialakított nadrág elasztikus derékbetéttel, mely maximális kényelmet biztosít. Különlegesen rugalmas és kopásálló. Légáteresztő anatómiailag osztott, formázott és antibakteriális betéttel. Ideális közép és hosszú távokra, mind a közúti és a mountain bike használatra. Méret: XS,S,M,L, Ára: 22 800.-Ft.

 

 

 

 

Kerékpáros nadrág női

Bontrager Kalia Women's Fitness

Egyszerű és elegáns fitness kerékpáros nadrág hölgyek részére. Derékrésze a jóga stílusú nadrágokat idézi, elasztikus, puha anyagánál fogva tökéletesen követi a test vonalát. Az Inform betétnek köszönhetően a hosszúra nyúlt kerékpározások sem járnak majd kényelmetlenséggel. Video a nadrágról itt tekinthető meg! Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 18 600.-Ft.

 

 

 

 

női Kerékpáros nadrág

Bontrager Vella Kerékpáros Nadrág

Női igényekre kialakított nadrág elasztikus a jóganadrágok stílusában kialakított derékrésszel, mely maximális kényelmet biztosít. Különlegesen rugalmas és kopásálló. Légáteresztő anatómiailag osztott, formázott és antibakteriális betéttel. Ideális közép és hosszú távokra, mind a közúti és a mountain bike használatra. Szín: Fekete. Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 20 500.-Ft. 

 

 

 

 

Nadrág női kerékpáros

Bontrager Kalia

Kerékpáros rövid nadrág mtb felhasználásra azon hölgyek számára akik a kényelmet szeretik, de a sztrecs holmikat nem. Antibakteriális, formázott betétrésszel. Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 22 300.-Ft.

 

 

 

 

 kerékpáros női nadrág

Bontrager Anara LTD Women's Rövid Nadrág

Egész napos kényelmet kereső női kerékpárosok számára ajánlott nadrág az Anara, melynek kettős sűrűségű Inform betétje a kényelem mellett az egészség megóvásában is fontos szerepe van. A jóga stílusú széles derékpánt biztos tartást ad. Szín: Fekete/Ultraviola, vagy Fekete/Radioaktív Sárga .Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 27 900.-Ft.

 

 

 

 

Kerékpáros nadrág női

Bontrager Circuit Women's

Élvezze a nyeregben töltött idő minden pillanatát a Circuit Women 's állítható vállpántos rövidnadrág segítségével. Kényelmes, dörzsölés mentes varratokkal, kompressziós anyaggal, tiszta kialakítással és exkluzív Nature Breakaway technológiával. A száraknál csúszásmentes résszel, hogy tekerés közben is jól tartson. A jóga stílusú széles derékpánt kényelmet nyújt hosszú utakon. Szín: Fekete/Azúr/Viola, vagy Fekete.Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 37 000.-Ft.

 

 

 

 

Kantáros női nadrág kerékpáros Bontrager Meraj

Bontrager Meraj Női Kantáros Rövid Nadrág

Kifejezetten a női igényekre kialakított professzionális kantáros kerékpáros nadrág elasztikus derékbetéttel, mely maximális kényelmet biztosít. A kantár vezetésénél különös gondot fordítottak a kényelemre, így azok semmilyen körülmények között nem nyomják a melleket. Rugalmas és kopásálló. Légáteresztő anatómiailag formázott betéttel. Anti-bakteriális védelem. Ideális a közép - és hosszú távokra, mind a közúti és a mountain bike használatra. Szín: Fekete. Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 48 000.-Ft. 

 

 

 

 
 

Instagram/noikerekparszalon