Mezek, Széldzsekik, Thermo Felsők

 

Női kerékpáros mezNői Mez, Thermo Dzseki

Azok számára akik a kerékpárra mint sporteszközre tekintenek és a biciklizés számukra egyet jelent az aktív pihenéssel különösen ajánlott a megfelelő kerékpáros ruházat beszerzése és nem csak azért mert dögösebben mutat minden nő egy biciklis mezbe, hanem mert komfortosabbá teszi a bringázást. A női mezek karcsúsítottak, így teljes egészében a testhez simulnak, nem lobog, nem lifeg az izzadtságot kiválóan kivezeti és nagyon jól szellőzik. Az őszi/téli kerékpáros ruházat belülről ugyanígy működik, tehát nem kell megfázástól tartani, ha megizzadunk, viszont kívülről nem engedi át a szelet és thermo anyagának köszönhetően amint elkezdünk tekerni a keletkezett hőt felfogja, így védelmezve testünket a hidegtől.

 

 

Mérettáblázat

 

 

 

Kerékpáros női mez Bontrager Solstice

Bontrager Solstice 

Modern formatervezésű, testhez álló, rövid ujjú mez ComfortDry anyagból. Cipzár a mell részig, a ruha színéhez illő színben. Lycra sztreccs rugalmas szegélyvarrás az ujjaknál és a hát részen. Méretek: XS, S, M, L, XL. Fekete/lila színben Ára: 12 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Női kerékpáros mez, ujjatlan bontrager

Bontrager Vella Tank

Modern formatervezésű, testhez álló, ujjatlan kerékpáros mez ComfortDry anyagból. Lycra sztreccs rugalmas szegélyvarrás a pántoknál. A hát részen zsebekkel. Méretek: XS, S, M ,L, XL. Fekete, vagy Narancs színben. Ára: 13 900.-Ft. Akciós Ár: 11 000.-Ft.

 

 

 

 

 

Kelly's Maddie női mez

Kelly's Maddie Női Mez

Az új női Maddie mez speciális légáteresztő és UV álló anyagból készül, mely biztosítja az izzadság maximális elvezetését. Könnyű anyaga kellemes viseletet biztosít. . A mez rovidujjú, első részén zippzár, hátsó részén zsebek találhatóak. Szín: Rózsaszín, vagy Kék. Méretek: S, M, L, XL, XXL. Ára: 15 790.-Ft.

 

 

 

 

 

kerékpáros női mez

Bontrager Vella

Modern formatervezésű, testhez álló karcsúsított rövid ujjú mez ComfortDry anyagból. Cipzár a mell részig, a ruha színéhez illő színben. Lycra sztreccs rugalmas szegélyvarrás az ujjaknál és a hát részen. Méretek: XS, S, M, L, XL  Ára: 14 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Mez Kalia női

Bontrager Kalia Women's, 2020

Női kerékpáros mez azoknak a fitness kerékpárosok számára akik egyszerűséget és eleganciát akarnak a kerékpáron és azon kívül. Puha, könnyű anyagának köszönhetően még nagy erőfeszítés mellett is kényelmes viseletet biztosít. Mellkas középig tartó cipzár, hátul két darab zseb és fényvisszaverő csík található a Kalia mezen. Szín: Infravörös, Azurkék, Láthatósági Sárga. Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 14 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Vella Tank

Bontrager Vella Tank, 2020

Modern formatervezésű, testhez álló, ujjatlan kerékpáros mez. Lycra sztreccs rugalmas szegélyvarrás a pántoknál a hát felső részénél különleges nedvességelvezető anyaggal.. A hát részen zsebekkel. Méretek: XS, S, M ,L, XL. Szín: Infravörös, Azúrkék, Halvány Pink, Szeder. Ára: 16 700.-Ft. 

 

 

 

 

 

Női kerékpáros mez Bontrager Race wsd

Bontrager Race Women's

Divatos, vékony és légáteresztő darab. A teljes hosszúságú cipzár. Szilikon csík a mez alján, lélegző betétek a hónalj részen a jobb nedvesség elvezetésért, 2 nyitott, oldalról belenyúlós hátsó zseb és 1 cipzáras. Lapos varrás a nagyobb kényelemért. Fényvisszaverő elemek a jobb láthatóságért és teljes UV védelem a tartósságért Méret: XS,S,M,L,XL. Fehér, vagy Rózsaszín/fehér/fekete színben. Ára: 16 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Vella női mez

Bontrager Vella, 2020

Modern formatervezésű, testhez álló karcsúsított rövid ujjú mez felső részén nedvesség elnyelő anyagból.  Cipzár a mell részig, a ruha színéhez illő színben. Lycra sztreccs rugalmas szegélyvarrás az ujjaknál és a hát részen, fényvisszaverő betétekkel. Szín: Halvány Pink, Fekete, Infravörös, Szeder. Méretek: XS, S, M, L, XL  Ára: 18 600.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpáros női mez Bontrager Sonic women

Bontrager Sonic Women

Divatos, vékony és légáteresztő darab. A teljes hosszúságú cipzár. Szilikon csík a mez alján, lélegző betétek a hónalj részen a jobb nedvesség elvezetésért, 2 nyitott, oldalról belenyúlós hátsó zseb és 1 cipzáras. Lapos varrás a nagyobb kényelemért. Fényvisszaverő elemek a jobb láthatóságért és teljes UV védelem a tartósságért. Méret: XS,S,M,L,XL  Rózsaszín/fehér, vagy Fekete színben. Ára: 19 900.-Ft.

 

 

 

 

 

BBB Force Női Mez

BBB Force Női Mez

Modern formatervezésű, testhez álló, rövid ujjú mez ComfortDry anyagból. Cipzár a mez teljes hosszában, a ruha színéhez illő színben. Lycra sztreccs rugalmas szegélyvarrás az ujjaknál és a hát részen. Méretek: S, M, L, XL és XXL. Színek: fekete/kék és fekete/pink Ára: 23 400.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpáros női mez Bontrager Anara women's

Bontrager Anara Women's

Divatos, vékony és légáteresztő darab. A teljes hosszúságú cipzár. Szilikon csík a mez alján, lélegző betétek a hónalj részen a jobb nedvesség elvezetésért, 2 nyitott, oldalról belenyúlós hátsó zseb és 1 cipzáras. Lapos varrás a nagyobb kényelemért. Fényvisszaverő elemek a jobb láthatóságért és teljes UV védelem a tartósságért Méret: XS,M, Ára: 25 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrafer Anara női mez

Bontrager Anara Women's, 2020

Klasszikus stílusú női országúti mez. Az Anara egy sokoldalú nő mez, mely használható hosszú távú kerékpározás, vagy rövid versenyszakaszokon egyaránt. Az ultra-lélegző anyagának köszönhetően folyamatos szellőzést biztosít és tökéletesen kivezeti az izzadtságot, A hátsó zsebek egyike cipzárral ellátott, melyen gondoskodtak kábel kivezető nyílásról, hogy a kedvenc zenédet is magaddal vihesd. Szín: Viola, Láthatósági Sárga, Miami Zöld, Magenta. Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 26 000.-Ft.

 

 

 

 

 

női kerékpáros mez bontrager meraj

Bontrager Meraj Women's, 2020

Divatos, vékony és légáteresztő darab. A teljes hosszúságú cipzár. Szilikon csík a mez alján, lélegző betétek a hónalj részen a jobb nedvesség elvezetésért, 2 nyitott, oldalról belenyúlós hátsó zseb és 1 cipzáras. Lapos varrás a nagyobb kényelemért. Fényvisszaverő elemek a jobb láthatóságért és teljes UV védelem a tartósságért Méret: XS,S,M,L,XL. Szín: Fekete, Neon Pink, Láthatósági Sárga, LilaÁra: 37 000.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Meraj endura női mez

Bontrager Meraj Endurance Women's, 2020

A Bontrager kínálatának csúcsán helyezkedik el ez a kifejezetten versenyzésre szánt Meraj Endurance női kerékpáros mez. Klasszikus és elegáns viselet, mely a legnagyobb komforttal társul. Az új anyaghasználatnak köszönhetően a test hőjét felhasználva párologtatja el a mez belső részéről az izzadtságot. Cipzár a ruha teljes hosszában. Csúszásmentes szilikon tapadókkal a hátrész aljánál. hátsó zsebek, egy cipzárral. Méretek: XS, S, M, L, XL. Szín: Szürke, vagy AzúrkékÁra: 40 900.-Ft.

 

 

Instagram/noikerekparszalon