Sodrony és Láncos Lakatok

 

Kerékpár lakatKerékpár Lakat

Mielőtt kerékpár lakatot vásárolnánk érdemes mérlegelni egy kicsit, ugyanis lakat és lakat között óriási különbség tud ám lenni. Minden esetben vegyük figyelembe, hogy milyen értékű kerékpárt akarunk őrizetlenül hagyni és mennyi időre, no meg az sem mindegy, hogy milyen helyen. Ezen tényezők alapján beszélhetünk alacsonyabb, vagy magasabb kockázatú helyekről. A kerékpár lakatot ezek alapján kell megválasztani. Amennyiben veszélyesebb, elhagyatottabb környéken kell hosszabb időre hagyni a biciklit, úgy nem szabad az alább bemutatott sodronyzárak közül választani, mert ezek csak alacsony kockázatú és rövidebb ideig magára hagyott kerékpárok esetében nyújtanak védelmet. A láncos lakatokkal már más a helyzet, de ez nyilván az árukon is jól lemérhető.

 

 

 

kerékpár zár spirál színes

Spirálzár 8

Acél sodronyzár 8mm átmérővel, három különböző színben 1 méteres hosszúságban. Használata csak alacsony kockázatú helyeken ajánlott. Ára: 1490.-Ft.

 

 

 

 

 

KLS Jolly kerékpár záz

KLS Jolly

Gumírozott bevonattal ellátott acél sodronyzár 12mm-es külső átmérővel 65cm-es hosszúságban. 2db kulcs mellékelve. Öt különböző színbenválasztható. Ára: 1990.-Ft.

 

 

 

 

 

Spirállakat kerékpárra

Spirálzár 10/12

Klasszikus acél kábelsodrony műanyag huzatban, mely megvédi a kerékpár fényezését mind lezáráskor, mind pedig szállításkor. Két darab biztonsági kulcs és tartókonzol mellékelve, mely segítségével könnyen rögzíthető a kerékpáron. 10,12 mm.-es átmérőben kapható, három hosszúságban 1200, 1500 és 1800mm. Ára mérettől függően: 2490-2990.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus kerékpárlánc

Abus 1500/60 Web

Alap védelem az alacsony kockázatú lopások ellen. Alacsonyabb árkategóriájú és gyerek kerékpárok lezárására ajánlott. 4 mm vastag négyszögletes lánc anyaghuzat borítással, amely védi a vázat a sérülésektől. Könnyű lakat. ABUS minőségi cilinderrel. Két kulccsal. Könnyen szállítható a nyeregcső köré tekerve. Nagyon praktikus a használata, mivel a lakatfej két vége automatikusan összepattan (kulcs használata nélkül). Ára: 3600.-Ft.

 

 

 

 

 

szilikon lakat kerékpárra

RMS Szilikon

12mm vastag és 1,2 méter hosszú sodrnyzár az alacsonyabb kockázatú helyen tárolt kerékpárok védelmére. Szilikon külseje nem csak esztétikus, de hasznos is, mivel használat közben megóvja a kerékpár fényezését. Ára: 3800.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus kerékpáros gyermeklakat

My First Abus 

Csak gyerekeknek! A lakattest és a kulcs a gyermekek ergonómiájához alakítva. Speciális gyermekdesign három (rózsaszín, kék, zöld) színvariációban. Rendkívül egyszerű kezelhetőség az automata cilindernek köszönhetően. Ára: 4250.-Ft.

 

 

 

 

 

KLS Sunny kerékpár lakat

KLS Sunny

Színes szilikonréteggel bevont kábelzár rövid távokon közlekedő kerékpárosoknak. Tökéletes megoldás a kerékpár lezárására az elővárosokban vagy a természetben.  
3-as fokozatú biztosítás. A kis kábel egyszerűen tárolható és horható a kerékpárra tekerve. A divatos színes zárak kiváló megoldást jelentenek a városi kerékpárosoknak.
SGS nemzetközileg elismert tesztelő berendezéssel bevizsgálva. Hosszúság: 600 mm. Súly: 189 g. Szín: pasztel zöld, pasztel rózsaszín. Ára: 4890.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus catena lácos kerékpár lakat

Abus Catena 685

Az egyik legkedveltebb Abus lánc. Megerősített bázis védelemmel a hírtelen lopások ellen. Abus minőségi cilinder, kóddal rendelkező mindkét oldalán használható biztonsági kulccsal. Természetesen ezen az Abus modellen is megtalálható a kiváló minőségű textil huzat a kerékpár festésének védelmére, melyet több színben is gyártanak (Narancs, neonzöld, fekete, neon pink, kék, barna). Kétféle hosszúságban érhető el: 75, vagy 110cm. Ára. 9500-12 700.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus ugrip láncos kerékpár lakat

Abus uGrip Chain 585  

Megfelelő védelmet nyújtó kerékpárzár a kisebb kockázatú lopások ellen. 5mm vastag négyszögletű lánc Elastogrip szintetikus huzatban, mely a kerékpár festését hivatott megvédeni használat közben. A lánc és a foglalat speciális edzett acélból készül Abus minőségi cilinderrel, két darab kulccsal. Kulcs használata nélkül összepattintható, megkönnyítve ezzel a lezárást. Hossza: 100 cm. Szürke, fekete, lime,kék, vagy fehér színben. Ára: 10 900.--Ft.

 

 

 

 

 

Abus láncos lakat kerékpárra

Bontrager ProKeyed

Megfelelő védelem a komolyabb kockázatú lopások ellen. 8 mm-es, négyszögletes edzett acél lánc, szövetbevonattal (PVC bevonattal is), a váz sérülésének elkerülése érdekében. Automatikus cilinderrel, felhasználóbarát kétoldalas kulccsal. A lakathoz két kulcs tartozik. Ára: 12 590.-Ft.

 

 

 

 

 

ABUS Tresor lakat

Abus Tresor 1385  

Megfelelő védelem a közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. Minél hosszabb a lánc, annál könnyebb a kerékpárt fix tárgyakhoz lelakatolni. 7mm-es, négyszögletes lánc, szövetbevonattal, a váz festés sérülésének elkerülése érdekében. A lánc speciális edzett acélból készült. Speciális kódvédelemmel. A PIN kód egyénileg beállítható. A nyeregcsőre könnyen rátekerhető, így kényelmesen szállítható (85 cm hossznál). A lakat különböző színű szövetekben kapható (aqua, coral, lyria barna). A számkombinációs lakat különösen ideális, amikor több személy használja ugyanazt a lakatot. Három hosszban érhető el: 75,85,110cm. Ára mérettől függően: 11 100-15 700.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus Steel-o-chain láncos lakat

Abus Steel-o-chain 880

Kényelmes - komfortos - biztos. Megerősített, 7 mm-es négyszögletű lánc. Fekete, strapabíró textiltömlőben, amely véd a lakkozási károktól. ABUS minőségi cilinder automata zárással a kényelmes ki-, és bezárásért. kétféle hosszúságban érhető el: 85 és 110cm. Ára mérettől függően: 12 700-14 990.-Ft.

 

 

 

 

 

ABUS Ivera láncos zár

Abua Ivera 7210  

Megfelelő védelem a közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. Minél hosszabb a lánc, annál könnyebb a kerékpárt fix tárgyakhoz lezárni. 7 mm vastag erős négyszögletes lánc, új, rugalmas, strapabíró hálószerű anyagborítással, mely megvédi a kerékpárvázat a sérülésektől. A lánc és a foglalat, valamint a zárrendszer részei speciális edzett acélból készülnek. A lakatfej puha anyagborítású a vázvédelem érdekében. ABUS automatikus cilinder a fúró jellegű feltörések ellen és felhasználóbarát kétoldalas kulcs (mindegy milyen irányból helyezi a kulcsot a cilinderbe). Két kulccsal.  Ivera RBU felfogatóval - rugalmas rögzítő pánttal különböző formájú vázakra 20-42 mm átmérőig és nyeregcső bilincsre való felszerelési lehetőség. A felfogató külön kiegészítőként is megvásárolható. Nagyon könnyű a használata, mivel a lakatfej két vége automatikusan összepattan (kulcs használata nélkül).  Ára: 13 990-16 200.-Ft.

 

 

 

 

 

ABUS Ivy Steel-o-chain

Abus 9100 Steel-o-chain Ivy  

Megfelelő védelem a magas kockázatú lopások ellen. Magas minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. Minél hosszabb a lánc, annál könnyebb a kerékpárt fix tárgyakhoz lezárni. 10 mm vastag erős négyszögletes lánc, új, rugalmas, strapabíró Mesh anyagborítással, mely megvédi a kerékpárvázat a sérülésektől. A lánc és a foglalat, valamint a zárrendszer részei speciális edzett acélból készültek. Ergonómikusan kialakított lakattest forma. Prémium kategóriás cilinder a magas védelem érdekében a feltörések ellen. Felhasználóbarát kétoldalas kulccsal. Két kulccsal. A lakat kényelmes és biztonságos szállításához az ST200 és ST3250 váztáskákat ajánljuk (85 cm hosszig). Nagyon könnyű a használata, mivel csak a lakat egyik végét kell lezárni. Négyféle hosszban kapható: 85, 110, 140, 170cm. Ára: 25 900-33 000.-Ft.

 

 

 

 

 

ABUS Láncos lakat

Abus Citychain 1010  

Biztonságban a városban és vidéken. Megerősített, 9 mm-es lánc, strapabíró textiltömlőben. A szabadalmaztatott ABUS X-Plus cilinder maximális védelmet nyújt lopás ellen. Automatikus kulcslyukfedés.Négyféle hosszúságban kapható: 85, 110, 140, 170cm. Ára mérettől függően: 26 400-41 900Ft.

 

 

 

 

 

Abus Granit

Abus Granit City chain X-Plus 1060  

Az eredeti gránit erősségű, 10 mm-es hatszögletű lánc, amely rendkívül ellenálló a vágással, széthuzatással és csavarással szemben. Szabadalmaztatott ABUS erőcella technológia, a lánc közvetlenül záródik a lakattestbe. A szabadalmaztatott ABUS X-Plus cilinder maximális védelmet nyújt lopás ellen. Automatikus kulcslyukfedés. Négyféle hosszúsággal kapható: 85, 110, 140, 170 cm. Ára mérettől függően: 41 900-50 500.-Ft.

 

 

 

 

Instagram/noikerekparszalon