Kerékpár kategóriák

A kerékpárgyártók nem ok nélkül gyártanak annyi féle kerékpárt, hiszen minden felhasználási területnek megvan a maga kategóriája. Így ha te elsősorban városi közlekedésre, munkába járásra stb. szeretnéd használni a kétkerekűdet, akkor neked a City kategória modelljei között érdemes keresgélned.

Abban az esetben, ha a kerékpározást sportnak tekinted a bringát pedig egy jó eszköznek ehhez és a fő területed az aszfalt akkor mindenképpen az Országúti kerékpár lesz a Te kategóriád, ha viszont az előbb említettek mellett neked fontos szempont a kényelem és nem szimpatizálsz a koskormánnyal, inkább ülsz egyenesebb háttal a nyeregben akkor a Fitness bringák valamelyikében fogod örömöd lelni.

Úttalan utakra, erdőjárásra mindenképp a klasszikus MTB. kerékpárok valamelyike mellett érdemes dönteni, persze ez a kategória is annyira szereteágazó, hogy alaposabb utánajárás kell a speciálisabb igények kielégítésére alkalmas bringa megtalálásához. Az igazi mindenesek, pedig a Dual Sport (hybrid, cross) kategória gépei. Akkor ha szeretsz túrázni, szereted néha elhagyni a járt uatat a járatlanért, de nem szeretnél a kényelemről lemondani, nos akkor itt keresgélj.

Egyre nagyobb teret nyernek maguknak az elektromos rásegítésű (pedelec) kerékpárok, melyek között ugyanúgy megtalálhatóak a városi közlekedésre tervezett modellek, mint a sport célra készültek.

 

-Futóbicikli

-Gyermek Bicikli 12/16"

-Gyermek Bicikli 20"

-Gyermek Bicikli 24/26"

-Női Városi Kerékpár

-Női Trekking Kerékpár

-Női MTB Kerékpár

-Akciós Női MTB Kerékpár

-Női Cross Kerékpár

-Női Fitness Kerékpár

-Női Országúti Kerékpár

-Női Elektromos Kerékpár

-Férfi Kerékpár

 

 

Bankkártyás fizetés, Cofidis áruhitel, Szép kártya elfogadás, Házhozszállítás

Bankkártyás fizetés Cofidis áruhitel Szép kártya elfogadás házhoz szállítás 

 

Instagram/noikerekparszalon    Tik_Tok Noikerekparszalon    Google cegem q1