Kerékpár Csengők

 

Kerékpár csengőCsengő

A kerékpár elengedhetetlen tartozéka és nem csak a KRESZ szerint, higgyétek el nagyon hasznos tud lenni egy csengő akkor amikor a kerékpárúton kutyát sétáltat a gyalogos, vagy épp tömegesen sétálnak rajta előtted. A városi használatra szánt és a trekking kerékpárok már gyárilag el vannak látva csengővel, de a sport biciklikre utólag kell pótolni. Nem kell aggódni afelől sem, hogy elcsúnyítja a biciklinket a csengő, mivel a gyártók már alkalmazkodtak az igényekhez, így egy mtb kerékpárra nem feltétlen kell egy piros katicás bumszli tányért felszerelnünk. A gyerekek számára is van választási lehetőség bőven, megtalálható itt az összes Disney figura, hős és hercegnő egyaránt. 

 

 

 

 

virágos csengő kerékpárraCsengő Virágmintás

Alumínium csengő virágmintával, bármely kerékpárra felszerelhető. Ára: 1590.-Ft.

 

 

 

 

 

kerékpár csengő BBB kicsiBBB Loud&Clear

Kicsi kerékpáros csengő alumíniumból fekete, vagy fehér színben. Különleges rugó rendszere kivételesen hangossá teszi. Hagyományos rögzítési mechanizmusának köszönhetően bármely méretű kormányra felszerelhető. Ára: 2100.-Ft.

 

 

 

 

 

Színes kerékpár csengőCsengő Vintage

Hagyományos acél csengő piros, fehér, kék, vagy rózsaszín színben. Klasszikus bilincses rögzítésének köszönhetően minden kormányra felszerelhető. Ára: 1690.-Ft.

 

 

 

 

 

mini csengő kerékpárra BBBBBB Easyfit Deluxe 

Szerszám nélkül bármilyen méretű kormányra feltehető mini csengő. Extra hangos réz felsőrészű és rozsdamentes acél rugós csengő. Többféleképpen felszerelhető. Gyorskioldós pántjai valamennyi kormányátmérőhöz illeszkednek. Könnyen fel- és leszerelhető. Színek: szürke, narancs, magenta és neon sárga. Ára: 2950.-Ft.

 

 

 

 

 

Gyermek csengő Disney mintásDisney Csengő

Klasszikus csengő gyermekek számára változatos Aktuális és klasszikus Disney és Star Wars hősökkel. Ára: 2500.-Ft.

 

 

 

 

 

gyermek csengőBell 60 kids

Klasszikus megjelenésű nagy kerékpárcsengő gyermekeknek való festéssel. Acél alsó- és felső rész metrikus csavarral. Egyszerű felszerelés bármely típusú kormányra A csengő átmérője: 60mm. Ára: 2590.-Ft.

 

 

 

 

 

kerékpár csengőBell 60 csengő

Klasszikus megjelenésű nagy kerékpárcsengő matt designnal. Acél alsó- és felső rész metrikus csavarral. Egyszerű felszerelés bármely típusú kormányra A csengő átmérője: 60mm. Ára: 2990.-Ft.

 

 

 

 

 

Retro kerékpár csengőKLS Bang 70

Retro megjelenésű kerékpár csengő fémből. A harang átmérője 70mm, így garantált a szép hangos szólam. Ára: 2690.-Ft.

 

 

 

 

 

bell 80 csengő kerékpárraBell 80 csengő

Klasszikus igazán nagyméretű fémcsengő egyedi festéssel városi kerékpárokra. Mérete 80mm. A rögzítő bilincse lehetővé teszi felszerelését bármilyen kerékpár kormányra. Ára: 3390.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil kerékpárcsengőBasil csengő

Klasszikus fémcsengő 80mm-es átmérővel, egyedi festéssel, normál acél bilinccsel, így bármilyen kormányra felszerelhető. Ajánlott városi kerékpárokra. Ára: 5790.-Ft.

 

 

 

 

Bankkártyás fizetés, Cofidis áruhitel, Szép kártya elfogadás, Házhozszállítás

Bankkártyás fizetés Cofidis áruhitel Szép kártya elfogadás házhoz szállítás 

 

Instagram/noikerekparszalon    Tik_Tok Noikerekparszalon    Google cegem q1