Kerékpár Computerek

 

Kerékpár computerKerékpár Computer

A kerékpárunkat rengeteg hasznos kiegészítővel felszerelhetjük, melyek a segítségünkre lesznek a biciklizéseink során, ilyen például egy jó kerékpár computer. Van aki csak a megtett távolságra kíváncsi, van aki a kerékpározással eltöltött időt szereti visszanézni, de vannak olyanok is akik kifejezetten edzésük segédjeként tekintenek erre az eszközre. Ahogy a fent leírtakból is látszik, egy mai modern kerékpáros computer ha szükséges, nagyon sok adatot tud szolgáltatni számunkra. A gyártók persze alkalmazkodva az igényekhez egész modellsoroztaokat készítenek, hogy mindenki kiválaszthassa magának a számára megfelelő tudással rendelkező computert. Az alsó szinteken található kivitelek még vezetékes jelátvitellel működnek, melyeket a vezeték nélküli és a GPS segítségével működő típusok követnek a sorban. Ezen az oldalon az egyszerűsített paletta látható, de a teljes kínálatunk tartalmazza a legújabb GPS alapú készülékeket is. Valamennyi computerünk megtekinthető itt!

 

 

 

 

Kerékpár computer KLS vezetékes

KLS Direct

Minden fontos funkcióval ellátott, haladó, vezetékes kerékpár computer. A Direct a Te megbízható barátod minden utadon, minden körülmények között. A kerékpár computernek 7 fő funkciója, valamint nagy számokkal ellátott sebességmérője van, a menet közbeni könnyű leolvasás érdekében. Gyorsan a kormányra vagy a kormányszárra szerelhető és egyszerűen kezelhető. Funkciók: Aktuális sebesség, Napi táv, Teljes táv, 12/24 órás időformátum, Átlagsebesség, Maximális sebesség, Menetidő. Színek: Piros, Kék, Lime, Fehér. (megtekinthetőek a képre kattintva). Ára: 6290.-Ft.

 

 

 

 

computer vdo m1.1

VDO M1.1

Belépő szintű vezetékes sebességmérő a legszükségesebb funkciókkal egy kerékpárra, immár 3 soros kijelzéssel - nagyméretű, könnyen olvasható adatkijelzés - sebességmérés km/h vagy mérföld - megtett távolság - tekert idő - összes megtett táv - adatmegőrzés elemcserénél - elemcserére figyelmeztetés - egy kerékméret rögzíthető - óra - automatikus start/stop tartozékok: - 1db óra, 1db univerzális rögzítő vezetékkel és jelfogóval, jeladó mágnes, 1db CR2032 elem és a rögzítéshez szükséges kiegészítők, leírás. Ára: 7990.-Ft.

 

 

 

 

KLS Direct WL computer

KLS Direct WL

Minden fontos funkcióval ellátott, vezeték nélküli kerékpár computer a Kelly's-től. A Direct a Te megbízható barátod minden utadon, minden körülmények között. A kerékpár computernek 7 fő funkciója, valamint nagy számokkal ellátott sebességmérője van, a menet közbeni könnyű leolvasás érdekében. Gyorsan a kormányra vagy a kormányszárra szerelhető és egyszerűen kezelhető. Funkciók: Aktuális sebesség, Napi táv, Teljes táv, 12/24 órás időformátum, Átlagsebesség, Maximális sebesség, Menetidő. Színek: Piros, Kék, Lime, Fehér. (megtekinthetőek a képre kattintva). Ára: 11 990.-Ft.

 

 

 

 

VDO M2.1 computer

VDO M2.1 WL

Vezeték nélküli sebességmérő a legfontosabb funkciókkal egy kerékpárra, 3 soros kijelzővel + kalóriaszámítás - nagyméretű, könnyen olvasható adatkijelzés - sebességmérés km/h vagy mérföld - megtett távolság - tekert idő - összes megtett táv - átlag sebesség - max sebesség - összes tekert idő - átlagtól eltérés mutatása - adatmegőrzés elemcserénél - elemcserére figyelmeztetés - egy kerékméret rögzíthető - óra - kalóriaszámítás - automatikus start/stop tartozékok: - 1db óra, 1db univerzális rögzítő, 1db jeladó, jeladó mágnes, 1db CR2032 elem és a rögzítéshet szükséges kiegészítők, leírás. Ára: 13 990.-Ft.

 

 

 

 

Bontrager Ridetime computer

Bontrager Ridetime

Új 2"-os kijelzővel ellátott vezeték nélküli kerékpár computer. Automatikusan indul és áll meg. A csomag tartalmazza az elemet, küllőmágnest és a jeladót. A következő funkciókat tudja: Pillanatnyi sebesség, Átlag sebesség, Összes megtett út, Szakasz távolság mérése, Kerékpározással eltöltött idő mérése, Pontos idő, Maximális sebesség mérése, Elégetett kalória mennyisége, Világítás, Hőmérséklet mérése.Automatikus indulás és nullázás. Két beállítható kerékmérettel is használható. Két színben választható: fehér, fekete. Ára: 19 990.-Ft.

 

 

 

 

Bontrager elite computer

Bontrager RideTime Elite

2"-os, 3 soros kijelzővel, háttérvilágítással ellátott digitális jelátvitelű (ANT+) vezeték nélküli kerékpár computer.  Automatikusan indul és áll meg.  A következő funkciókat tudja: Pillanatnyi sebesség, Átlag sebesség, Összes megtett út, Szakasz távolság mérése, Kerékpározással eltöltött idő mérése, Pontos idő, Maximális sebesség mérése, Elégetett kalória mennyisége, Pedálfordulat és pulzusszámmérés a megfelelő jeladók csatlakoztatásával (opcionális). Világítás, Hőmérséklet mérése. Automatikus indulás és nullázás. Két beállítható kerékmérettel is használható. Ára: 24 900.-Ft.

 

 

 

 

Kerékpár computer jeladó bluetooth

Bontrager Duotrap S

Sebesség és pedálfordulatszám mérésére alkalmas szenzor, mely ANT+ és Bluetooth jelátvitelre is képes, így az eszköz kiválóan használható okostelefonokkal is. A Duotrap S kompatibilis Trek kerékpárok vázába integrálható. Ára: 17 490.-Ft.

 

 

 

 

mellkaspánt vdo

VDO Mellkaspánt

Szívritmus érzékelő mellkaspánt ANT+ jelátvitellel. Egy méretben kapható (állítható). Ára: 10 400.-Ft.

 

 

 

 

mellkaspánt szívritmusérzékelés

Bontrager Mellkaspánt

Szívritmus érzékelő mellkaspánt ANT+ és Bluetooth jelátvitelre egyaránt alkalmas. Egy méretben kapható (állítható). Ára: 16 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

 

 

Instagram/noikerekparszalon