Hosszú Ujjú Mezek, Thermo Dzsekik

 

Női Hosszú Ujjú Kerékpáros Ruházat 

Hazánkban ugye négy évszak váltakozásának örülhetünk, így a kerékpározás szerelmesei a zordabb időjárás beköszöntével kénytelenek alkalmazkodni ezen körülményekhez, ha nem akarnak lemondani kedvenc sportjukról. Aggodalomra azonban semmi ok hiszen a kerékpáros ruházat nem csak nyári holmikból áll. A technikai öltözékek között megtalálhatóak az egyszerűbb tenyérnyire összehajtogatható széldzsekik, a hosszú ujjú nyári mezek és a hidegebb időre alkalmas thermo mezek is, ha pedig mindez kevés lenne akkor jönnek a kerékpáros dzsekik, melyekből szintén szép kínálat áll a vásárló rendelkezésére.

 

 

 

 

 

 

 

Női Bontrager széldzseki

Bontrager Sport Széldzseki 

Teljes védelem a szél ellen. A kerékpározás nélkülözhetetlen ruhadarabja, melyet akár tenyérnyire is összehajthatunk és a hátán lévő zsebben található kis tasakba csomagolhatunk, így könnyen magunkkal vihetjük akár egy nyeregtáskában is. Méret: S,M,L,XL. Ára: 12 800.-Ft.

 

 

 

 

 

Női thermo mez Vella

Bontrager Vella Thermo

Hosszú ujjú női kerékpáros thermo mez, karcsúsított derékrésszel, különleges ferde cipzárral, hátsó zsebekkel kifejezetten a hűvösebb napokra tervezve. Szín: Fekete/Grafit. Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 24 900.-Ft. 

 

 

 

 

 

női kerékpáros thermomez

Castelli Flanders 2 W Hosszú Ujjú Mez  

Könnyű, kényelmes viseletet biztosító eldolgozott varrással készült női thermo mez az őszi/téli napokra. Rugalmas,de nem nyújtható anyagának köszönhetően felveszi a test alakját.  Méret: XS,S,M,L,XL. Szín: Szürke. Ára: 36 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Castelli sinegia 2 jersey

Castelli Sinergia 2 Jersey

A legtöbben tavasszal és ősszel néhány napig használjuk a hosszú ujjú mezeket, majd hideg időben mellényel kombinálva bővítik a használatát, extrém hidegben pedig szigetelő rétegként a kabát alá. Tehát egy meleg mez nem lehet túl terjedelmes vagy bonyolult, de nem kell unalmasnak lennie. Ezért készítettük el az összes alapvető tulajdonsággal, mint például a remek anyag és szabás, tökéletes zsebek és könnyű és könnyen elcsúsztatható YKK® Vislon® cipzár. 3 hátsó zseb, Hőmérséklet komfort: 12 - 18 °C. Szín: Fekete/Fehér. Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 54 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Castelli nőikerékpáros dzseki

Castelli Volare LS Jersey

Rugalmas, vízálló és nagyon jól szellőző női kerékpáros dzseki. YKK vízálló cipzár, mely a szél és a hideg ellen is megfelelő védelmet nyújt. Poliészter anyag,gyapjú belsővel védi viselőjét a hidegebb napokon. Fényvisszaverő szegélyekkel. Ajánlott viselése 13°C - 18°C / 55°F - 64°F között. Szín: Ciklámaen/Fehér/Pink. Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 59 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Bankkártyás fizetés, Cofidis áruhitel, Szép kártya elfogadás, Házhozszállítás

Bankkártyás fizetés Cofidis áruhitel Szép kártya elfogadás házhoz szállítás 

 

Instagram/noikerekparszalon    Tik_Tok Noikerekparszalon    Google cegem q1