Hosszú Ujjú Mezek, Thermo Dzsekik

 

Női Hosszú Ujjú Kerékpáros Ruházat 

Hazánkban ugye négy évszak váltakozásának örülhetünk, így a kerékpározás szerelmesei a zordabb időjárás beköszöntével kénytelenek alkalmazkodni ezen körülményekhez, ha nem akarnak lemondani kedvenc sportjukról. Aggodalomra azonban semmi ok hiszen a kerékpáros ruházat nem csak nyári holmikból áll. A technikai öltözékek között megtalálhatóak az egyszerűbb tenyérnyire összehajtogatható széldzsekik, a hosszú ujjú nyári mezek és a hidegebb időre alkalmas thermo mezek is, ha pedig mindez kevés lenne akkor jönnek a kerékpáros dzsekik, melyekből szintén szép kínálat áll a vásárló rendelkezésére.

 

 

 

 

 

 

 

Női Bontrager széldzseki

Bontrager Sport Széldzseki 

Teljes védelem a szél ellen. A kerékpározás nélkülözhetetlen ruhadarabja, melyet akár tenyérnyire is összehajthatunk és a hátán lévő zsebben található kis tasakba csomagolhatunk, így könnyen magunkkal vihetjük akár egy nyeregtáskában is. Méret: S,M,L,XL. Ára: 12 800.-Ft.

 

 

 

 

 

Női thermo mez Vella

Bontrager Vella Thermo

Hosszú ujjú női kerékpáros thermo mez, karcsúsított derékrésszel, különleges ferde cipzárral, hátsó zsebekkel kifejezetten a hűvösebb napokra tervezve. Szín: Fekete/Grafit. Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 24 900.-Ft. 

 

 

 

 

 

női kerékpáros széldzseki

Bontrager Vella Windshell 

Könnyű, tartós szél és víztaszító dzseki női kerékpárosok részére. YKK cipzár gondoskodik a tökéletes zárásról, A hátsó cipzáras zsebbe az egész dzseki becsomagolható, így könnyen magunkkal vihetjük és amikor a szükség úgy hozza csak elővesszük. Szín: Pink, vagy Láthatósági Sárga. Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 27 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Női hosszú ujjú kerékpáros mez

Bontrager Circuit Women's

Hosszú ujjú kerékpáros mez nők számára. Hűvösebb nyári, vagy kellemesebb őszi napokra ajánlott könnyű mez, mely a rövid uujjúval megegyezően jó légáteresztő képességű. Az izzadtságot kiválóan kivezeti, csökkentve ezzel a megfázás kockázatát, valamint ezzel is hozzájárulva a száraz, kellemes viselethez. Hátulsó részén három nyitott és egy cipzáras zseb található. Szín: Szeder, vagy Teal. Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 29 700.-Ft.

 

 

 

 

 

Női thermo mez

Bontrager Vella Women's Thermal

Elegáns thermo mez nőknek a hidegebb napokra. Hátulsó nagy zsebe cipzárral ellátott, melyen belül külön rekesz van a telefon számára. Elöl 31cm hosszúságú cipzár található, mely megkönnyíti a felvételt és lehetőséget biztosít a gyors szellőztetésre. Méret: XS,S,M,L,XL. Szín: Miami Zöld, vagy Pink. Ára: 29 700.-Ft.

 

 

 

 

 

Női kerékpáros dzseki

Bontrager Vella Stromshell

Rugalmas, vízálló és nagyon jól szellőző női kerékpáros dzseki. YKK vízálló cipzár, mely a szél és a hideg ellen is megfelelő védelmet nyújt. A csuklórésznél található cipzár megkönnyíti a kesztyű felhúzását és segít abban, hogy teljes fedettséget kapjunk. 5000 mm vízálló, 10 000 g / m² / 24 órás légáteresztő képesség. Szín: Ultraviola, vagy Láthatósági Sárga. Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 44 600.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Velocis Women női thermo dzseki

Bontrager Velocis Women's Softshell 

Szél és vízálló női kerékpáros dzseki a hidegebb napokra. Thermo belső része lélegző, így az izzadtság nem okozhat gondot használójának. Hátsó részén három darab nyitott zseb található és egy cipzáros. Puha, bordázott anyag segíti a csuklónál a megfelelő fedettséget. Szín: Azurkék, vagy Láthatósági Sárga. Méret: XS,S,M,L,XL. Ára: 55 700.-Ft.

 

 

 

 

Instagram/noikerekparszalon