Hátsó világítás/szettek

 

kerékpár lámpa hátulraKerékpár Lámpa Hátulra

Ahogy az első lámpák esetében, úgy a hátsóknál is megvan a választás lehetősége. A gyártók ma már igen széles kínálattal próbálják a különböző vásárlói igényeket kielégíteni. Sokan veszik sajnos egy kicsit félvállról a hátsó lámpát, még azok közül is akik az első lámpára egyébként nem sajnálják a pénzt. Abban igazuk van, hogy hátul nem látni, hanem "csak" látszani kell, de az nem mindegy, hogy milyen látási viszonyok mellett, milyen távolságból látható egy kerékpár lámpa. Ez az ahol megmutatkoznak a különbségek az egyszerűbb szilikonos led villogók és az akár akkumulátoros komolyabb lámpák között. Abban viszont mindegyik megegyezik, hogy az esőnek jól ellenállnak és könnyen, egy mozdulattal levehetőek a kerékpárról, így óvva az illetéktelen kezektől azt. 

 

 

 

szilikonos kerékpár lámpa KLS TWINS 

Elsősorban városi használatra (közvilágítás mellett) ajánlott szilikonos világítás kerékpárra. Egyszerűen rögzíthető szerszám használata nélkül. A jó láthatóságról 2db led gondoskodik, melyet 2db gombelem működtet (mellékelve) hosszú időn át. 3 üzemmód választható. Elérhető a fekete mellett Kék, Lime, Pink és Piros színben is. Ára. 1990.-Ft

 

 

 

 

 

 hátsó világításRM R Light Hátsó Világítás

4 lumenes hátsó kerékpár világítás. Folyamatos üzem. 2db AAA típusú elemmel csomagolva. A szilikonos rögzítő konzol bármely méretű nyeregcsőre való felszerelést támogat. Ára: 2500.-Ft.

 

 

 

 

 

Akkumulátoros hátsó lámpaRM R Light 30 Hátsó Világítás

Kompakt, 6 lumenes akkumulátoros hátsó lámpa szilikon pántos rögzítéssel. USB-ről újratölthető. Felfogatása révén bármilyen átmérőjű nyeregcsőre felrögzíthető és onnan egy mozdulattal, könnyedén levehető. Az USB kábel a csomag része. Ára: 5500.-Ft.

 

 

 

 

 

akkumulátoros hátsó lámpaP2R Spectic 10 Hátsó Lámpa

Szerszám nélküli felszerelés, sokoldalúság szinte minden általános nyeregcső átmérőjéhez használható. Kiváló fényerő és széles betekintési szög (270°) teszi ezt a lámpát igazán ideális társsá, akár a város megvilágított utcáin, akár azon kívül haladunk. Jellemzők: Fényáram: 10 Lm, Fényforrás: 5 x SMD LED, Akkumulátor típusa: Li-pol 200mAh, Világítási módok és tartósság: 100% (3h), villogó választás 1 (15h), villog minden LED (6h), villogó kiválasztás 2 (8h), Méretek: 69 x 20 x 16 mm (maga a fénytest), Súly: 31 g. Ára: 5500.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Glo lámpaszettBontrager Glo Ember Lámpaszett

Divatos, pici kerékpáros lámpa 1db. nagy fényerejű leddel. 600 méterről is jól látható. Különösen energiatakarékos akár 40 óra folyamatos használatot is bír.  2 funkciós és teljesen vízálló. Megvásárolható szettben, vagy külön-külön fekete, vagy fehér színben. Ára: 4500.-Ft/db.-tól. (szettben: 8590.-Ft.)

 

 

 

 

 

akkumulátoros hátsó lámpaP2R Talix 30 USB Hátsó Lámpa

A P2R Talix 30 akkumulátoros biztonsági hátsó lámpa kompakt megjelenéssel ötvözi az okos funkciókat. Az alumíniumötvözetből készült formatervezett külső ház, IPX-5 vízállósággal rendelkezik. Az alkalmazott LED COB technológia 30 lumen fénykibocsátással és speciális lencseformával rendelkezik. A lámpa el van látva egy AUTO fékérzékelővel, amely jelzi a kerékpár fékezését, növelve ezzel a biztonságot sűrű kerékpáros forgalom, vagy városi közlekedés esetén. Választható automatikus, vagy kézi üzemmód. előbbi esetén a lámpa alkalmazkodik a fényviszonyokhoz. Üzemidő: 100% (2h) - 50% (4h) -25% (8h), villogó: 100% (5h), 50% (10h), 25% (20h).Akkumulátor típusa: Li-pol 3.7V 400mAh. Ára: 8990.-Ft.

 

 

 

 

 

Kerékpár hátsó led lámpa bontrager flareBontrager Flare R USB Hátsó Lámpa

USB-ről tölthető, 35 lumen fényerejű, ledes hátsó lámpa. Több üzemmódban működtethető, folyamatos (több fokozatban) és villogó üzem. Az akkumulátora egy feltöltéssel 5-10 óra folyamatos (fokozattól függően) és 20 óra villogó használatot tud. Teljesen vízálló és rugalmas rögzítésénél fogva szerszám nélkül felhelyezhető bárhová. Az akku teljes töltési ideje 2.5 óra. Ára: 13 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager Flare 200 Rt lámpaBontrager Flare RT USB Hátsó Lámpa

USB-ről tölthető, 90 lumen fényerejű, ledes hátsó lámpa. Több üzemmódban működtethető, folyamatos (több fokozatban) és villogó üzem. Az akkumulátora egy feltöltéssel 6-13,5 óra folyamatos (fokozattól függően) és 20 óra villogó használatot tud. Teljesen vízálló és rugalmas rögzítésénél fogva szerszám nélkül felhelyezhető bárhová. Távírányító segítségével (ANT+) vezérelhető (nem tartozék). Az akku teljes töltési ideje 2.5 óra. Ára: 22 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 
 
 

Bankkártyás fizetés, Cofidis áruhitel, Szép kártya elfogadás, Házhozszállítás

Bankkártyás fizetés Cofidis áruhitel Szép kártya elfogadás házhoz szállítás 

 

Instagram/noikerekparszalon    Tik_Tok Noikerekparszalon    Google cegem q1