Gyermek Sisakok

Kerékpár Sisak Gyerekeknek

A gyermek sisakok esetében legtöbbször a design a döntő és sajnos ezért is kerül ki olyan sok gagyi termék a piacra. Azért a nevesebb gyártók is odafigyelnek ám a megjelenésre, így akár a legújabb mesehősök is megjelenhetnek egyes típusaikon. A méretezés igen tág a gyermek sisakok esetében, így akár a kisebb babákra is tudunk méretet adni, hogy a gyerekülésben helyet foglalva se maradjon védetlenül a buksi. A nagyobbak már inkább a felnőttesebb megjelenést kedvelik, így a junior korcsoport számára készült sisakok már komolyabb festéssel készülnek. Ami közös bennük, az a jó állíthatóság, szellőzés és a magas fokú védelem.

 

 

 

 

kerékpáros sisak gyermekeknek kls zigzag

KLS Zigzag

A Zigzag sisak 8 szellőzőnyílással rendelkezik a megfelelő szellőzés érdekében. Állítókerék segítségével könnyen rögzíthető a gyermekek fején. A kellemes tapintású antibakteriális bélés kivehető és mosható.  A fokozott biztonságról a fényvisszaverő elemek gondoskodnak. Színek: kék, lime, lila, rózsaszín, mentazöld. Méret: XS/S (45–49cm), S/M (49–53cm). Ára: 6990.-Ft.

 

 

 

 

Sisak gyermek bobike

Bobike Plus Gyermek Sisak

Bobike PLUS in-mold technológiával, mély tarkóvédelmi résszel, fényvisszaverő elemekkel és integrált bogárhálóval készült gyermek sisak. 6 színben és 2 féle méretben a maximális biztonságért és komfortért. Méret: XS: 46-53cm, S: 52-56cm. Ára: 9390.-Ft.

 

 

 

 

Sisak gyerek kellys acey

KLS Acey

Az ACEY egy stílusos és strapabíró gyermeksisak a legkisebb kerékpárosoknak. In mold technológiával készül. A sisakon 10 szellőzőnyílás van, amelyek jobb hőelvezetést tesznek lehetővé. Az Acey sisak a rögzítő rendszernek köszönhetően erősen tart a fejen a szülő számára is könnyen elérhető szabályzókerékkel/görgővel rendelkezik. A kellemes tapintású antibakteriális bélés nem gátolja a sisak szellőzését. A fokozott biztonságról a fényvisszaverő elemek gondoskodnak. Hat különböző színben és két méretben kapható. XS/S (45-49cm), S/M (49-53cm). Ára: 9790.-Ft.

 

 

 

 

Abus Smiley gyermek sisak

Abus Smiley 2.0

In-mold technológiával a hosszú élettartamért, amely a két részből álló külső héj és a rázkódást elnyelő réteg (EPS) kombinációja. Sisakrostélyszerű első rész a még jobb arcvédelemért. Elmélyített hátsó rész a halánték és nyakvédelemért. Kör alakú, strapabíró és könnyen alakítható műanyag méretállító az ideális stabilitás és illeszkedés érdekében. Zoom Eco Kid - finombeállító rendszer. Jó szellőzés a 8 szellőzőnyílásnak köszönhetően, beépített rovarhálóval. Kivehető és mosható betétek a még nagyobb kényelemért. Színben passzoló, puha tapintású pántok és betétek, egyszerű beállítás. Passzív biztonság a nagyfelületű fényvisszaverős betéteknek köszönhetően. Méretek: S (45-50 cm), M (50-55 cm). Ára: 14 650.-Ft.

 

 

 

 

gyermek sisak

Abus Smiley 2.1

In-mold technológiával a hosszú élettartamért, amely a két részből álló külső héj és a rázkódást elnyelő réteg (EPS) kombinációja. Sisakrostélyszerű első rész a még jobb arcvédelemért. Elmélyített hátsó rész a halánték és nyakvédelemért. Kör alakú, strapabíró és könnyen alakítható műanyag méretállító az ideális stabilitás és illeszkedés érdekében. Zoom Eco Kid - finombeállító rendszer. Jó szellőzés a 8 szellőzőnyílásnak köszönhetően, beépített rovarhálóval. Kivehető és mosható betétek a még nagyobb kényelemért. Színben passzoló, puha tapintású pántok és betétek, egyszerű beállítás. Passzív biztonság a nagyfelületű fényvisszaverős betéteknek köszönhetően. Méretek: S (45-50 cm), M (50-55 cm). Ára: 16 790.-Ft.

 

 

 

 

Rudy Project gyermeksisak

Rudy Project Rocky

Gyermekeknek kifejlesztett fejvédő, mely sportos, kényelmes és könnyű. Szellőzőnyílásainak köszönhetően rendkívül jól elvezeti a hőt fejről. Biztonság és komfort – mert nincs korhatár fejünk védelmére! Cserélhető, mosható párnázás, InMold héjszerkezet. Méret: S (48-54cm), M (52-57cm). Ára: 16 900.-Ft.

 

 

 

 

Kerékpár sisak kellys blaze

Kelly's Blaze 

Könnyű, kényelmes sisak 19 szellőző nyílással, melyek közül az elsők rovárhálóval védettek. Lágy, mosható belső szivaccsal és egyszerűen állítható szíjjal. Méreténél fogva mindazoknak ajánljuk akik nem találnak megfelelően kicsi felnőtt sisakot magunknak, illetve azoknak a fiataloknak akik már kinőttek a gyermek sisakokból, de még nem nőttek bele a felnőttbe. Méret:  S/M (54-57cm.), vagy M/L (58-61cm.) méretben. Ára: 9190.-Ft.

 

 

 

 

Ifjusági kerékpáros sisak

Bontrager Solstice Ifi

Könnyű, kényelmes sisak Micro Manager II rögzítő rendszerrel, lágy, mosható belső szivaccsal és egyszerűen állítható szíjjal. Méreténél fogva mindazoknak ajánljuk akik nem találnak megfelelően kicsi felnőtt sisakot magunknak, illetve azoknak a fiataloknak akik már kinőttek a gyermek sisakokból, de még nem nőttek bele a felnőttbe. Méret: 48-56 cm. Ára: 10 800.-Ft.

 

 

 

 

gyermek sisak bontrager solstice 2019

Bontrager Solstice Ifi II.gen.

A 2018-as szezonra teljesen megújúlt Solstice sisak nagyobb szellőzéssel, és a fejformához jobban idomuló vonalakkal kerül forgalomba. Ami jó volt eddig is azt megtartották, így a Micro Manager II rögzítő, lágy, mosható belső szivaccsal és egyszerűen állítható szíjjal változatlanul a jellemzők között szerepel. Méreténél fogva mindazoknak ajánljuk akik nem találnak megfelelően kicsi felnőtt sisakot magunknak, illetve azoknak a fiataloknak akik már kinőttek a gyermek sisakokból, de még nem nőttek bele a felnőttbe. Méret: 48-55 cm. Súlya: 255g. Ára: 12 000.-Ft.

 

 

 

 

ifjusági kerékpáros sisak bontrager tyro

Bontrager Tyro

Egyedülálló biztonságtechnikájának köszönhetően a ma kapható legbiztonságosabb sisakok közé tartozik ebben a méretosztályban. Könnyű, kényelmes sisak Fidlock rögzítő rendszerrel, lágy, mosható belső szivaccsal és egyszerűen állítható szíjjal. Méreténél fogva mindazoknak ajánljuk akik nem találnak megfelelően kicsi felnőtt sisakot magunknak, illetve azoknak a fiataloknak akik már kinőttek a gyermek sisakokból, de még nem nőttek bele a felnőttbe. Súlya: 315g. Méret: 48-55 cm. Ára: 17 000.-Ft

 

 

 

 

 

 

 
 
 

Instagram/noikerekparszalon