Gyermek Sisakok

 

kerékpáros gyermek sisak kellys mark

Kelly's Mark 

Gyermek sisak 6 szellőző nyíllással, rovarhálóval, integrált napellenzővel. DialRing System - egyszerű, gyors és biztonságos fogás a fejen. Súlya: 232 - 260 g. Méretek: XS/S (47-50 cm), S/M (50-54 cm). Ára: 4990.-Ft.

 

 

 

 

Kellys Mark gyermeksisak

Kelly's Mark II

Kizárólag kerékpározára és görkorcsolyázásra tervezett sisak gyermekek számára. 14 szellőzőnyílás, 2 első rovarhálóval, 2 hátsó nyílás tökéletes szellőzést biztosít, a sisak integrált napellenzővel rendelkezik. DialRing System - egyszerű, gyors és biztonságos méret igazítás. Súly: 232 - 260 g. Méret: XS/S (47-50 cm), S/M (50-54 cm). Hat különböző színben. Ára: 4990.-Ft.

 

 

 

 

kerékpáros sisak gyermekeknek kls zigzag

KLS Zigzag

A Zigzag sisak 8 szellőzőnyílással rendelkezik a megfelelő szellőzés érdekében. Állítókerék segítségével könnyen rögzíthető a gyermekek fején. A kellemes tapintású antibakteriális bélés kivehető és mosható.  A fokozott biztonságról a fényvisszaverő elemek gondoskodnak. Színek: kék, lime, lila, rózsaszín, mentazöld. Méret: XS/S (45–49cm), S/M (49–53cm). Ára: 5490.-Ft.

 

 

 

 

Sisak gyerek kellys acey

KLS Acey

Az ACEY egy stílusos és strapabíró gyermeksisak a legkisebb kerékpárosoknak. In mold technológiával készül. A sisakon 10 szellőzőnyílás van, amelyek jobb hőelvezetést tesznek lehetővé. Az Acey sisak a rögzítő rendszernek köszönhetően erősen tart a fejen a szülő számára is könnyen elérhető szabályzókerékkel/görgővel rendelkezik. A kellemes tapintású antibakteriális bélés nem gátolja a sisak szellőzését. A fokozott biztonságról a fényvisszaverő elemek gondoskodnak. Hat különböző színben és két méretben kapható. XS/S (45-49cm), S/M (49-53cm). Ára: 7790.-Ft.

 

 

 

 

gyerek sisak kellys buggie

Kelly's Buggie 

In-mould technológiával gyártott gyermek fejvédő. 12 szellőző nyílással, integált napellenzővel és rovarhálóval ellátva. A DialRing Systemnek köszönhetően könnyű, gyors és biztonságos rögzítést tesz lehetővé a fejen. Nyolc színben. Súlya: 232 - 260 g. Méret: S (48-52cm), M (54-58cm). Ára: 8290.-Ft.

 

 

 

 

Abus Smiley gyermek sisak

Abus Smiley 2.0

In-mold technológiával a hosszú élettartamért, amely a két részből álló külső héj és a rázkódást elnyelő réteg (EPS) kombinációja. Sisakrostélyszerű első rész a még jobb arcvédelemért. Elmélyített hátsó rész a halánték és nyakvédelemért. Kör alakú, strapabíró és könnyen alakítható műanyag méretállító az ideális stabilitás és illeszkedés érdekében. Zoom Eco Kid - finombeállító rendszer. Jó szellőzés a 8 szellőzőnyílásnak köszönhetően, beépített rovarhálóval. Kivehető és mosható betétek a még nagyobb kényelemért. Színben passzoló, puha tapintású pántok és betétek, egyszerű beállítás. Passzív biztonság a nagyfelületű fényvisszaverős betéteknek köszönhetően. Méretek: S (45-50 cm), M (50-55 cm). Ára: 11 650.-Ft.

 

 

 

 

Rudy Project gyermeksisak

Rudy Project Rocky

Gyermekeknek kifejlesztett fejvédő, mely sportos, kényelmes és könnyű. Szellőzőnyílásainak köszönhetően rendkívül jól elvezeti a hőt fejről. Biztonság és komfort – mert nincs korhatár fejünk védelmére! Cserélhető, mosható párnázás, InMold héjszerkezet. Méret: S (48-54cm), M (52-57cm). Ára: 13 900.-Ft.

 

 

 

 

Casco mini generation gyermeksisakok

Casco Mini-Generation

Profi védelem gyermekeknek.mely kerékpáros használat mellett egy téli fülvédő beszerzése esetén még síelésre is le van tesztelve, így a legkissebbeknek nem kell külön sisakról gondoskodni, ha a bringát sílécre cserélik a tél beáltával. Két méretben kapható. XS: 44-50cm, S: 50-55cm. Ára: 14 900.-Ft.

 

 

 

 

Kerékpáros gyermeksisak bontrager little

Bontrager Little Dipper MIPS

Egyedülálló védelmi rendszerének köszönhetően a gyermekfejvédők között a legmagasabb biztonságot nyújtja. A MIPS rendszernek köszönhetően bármely irányból érkezzen is az ütés a kicsi fejét védő belső rész mindvégig körülöleli azt és nem mozdul el, ezt a szerepet a külső hély veszi át. Az elmozdulás következtében maximálisan elnyeli az ütés energiáját. Súlya: 230g. Méret: 46-50cm. Ára: 16 900.-Ft.

 

 

 

 

gyermek sisak kerékpáros bontrager big dipper

Bontrager Big Dipper MIPS

Egyedülálló védelmi rendszerének köszönhetően a gyermekfejvédők között a legmagasabb biztonságot nyújtja. A MIPS rendszernek köszönhetően bármely irányból érkezzen is az ütés a gyermek fejét védő belső rész mindvégig körülöleli azt és nem mozdul el, ezt a szerepet a külső hély veszi át. Az elmozdulás következtében maximálisan elnyeli az ütés energiáját. Súlya: 245g.Méret: 48-52cm. Ára: 16 900.-Ft.

 

 

 

 

Kerékpár sisak kellys blaze

Kelly's Blaze 

Könnyű, kényelmes sisak 19 szellőző nyílással, melyek közül az elsők rovárhálóval védettek. Lágy, mosható belső szivaccsal és egyszerűen állítható szíjjal. Méreténél fogva mindazoknak ajánljuk akik nem találnak megfelelően kicsi felnőtt sisakot magunknak, illetve azoknak a fiataloknak akik már kinőttek a gyermek sisakokból, de még nem nőttek bele a felnőttbe. Méret:  S/M (54-57cm.), vagy M/L (58-61cm.) méretben. Ára: 6690.-Ft.

 

 

 

 

Ifjusági kerékpáros sisak

Bontrager Solstice Ifi

Könnyű, kényelmes sisak Micro Manager II rögzítő rendszerrel, lágy, mosható belső szivaccsal és egyszerűen állítható szíjjal. Méreténél fogva mindazoknak ajánljuk akik nem találnak megfelelően kicsi felnőtt sisakot magunknak, illetve azoknak a fiataloknak akik már kinőttek a gyermek sisakokból, de még nem nőttek bele a felnőttbe. Méret: 48-56 cm. Ára: 10 800.-Ft.

 

 

 

 

gyermek sisak bontrager solstice 2019

Bontrager Solstice Ifi 2019

A 2018-as szezonra teljesen megújúlt Solstice sisak nagyobb szellőzéssel, és a fejformához jobban idomuló vonalakkal kerül forgalomba. Ami jó volt eddig is azt megtartották, így a Micro Manager II rögzítő, lágy, mosható belső szivaccsal és egyszerűen állítható szíjjal változatlanul a jellemzők között szerepel. Méreténél fogva mindazoknak ajánljuk akik nem találnak megfelelően kicsi felnőtt sisakot magunknak, illetve azoknak a fiataloknak akik már kinőttek a gyermek sisakokból, de még nem nőttek bele a felnőttbe. Méret: 48-55 cm. Súlya: 255g. Ára: 12 000.-Ft.

 

 

 

 

ifjusági kerékpáros sisak bontrager solstic mips 2019

Bontrager Solstice Ifi MIPS 2019

Egyedülálló MIPS biztonságtechnikájának köszönhetően a ma kapható legbiztonságosabb sisakok közé tartozik ebben a méretosztályban. Könnyű, kényelmes sisak Micro Manager II rögzítő rendszerrel, lágy, mosható belső szivaccsal és egyszerűen állítható szíjjal. Méreténél fogva mindazoknak ajánljuk akik nem találnak megfelelően kicsi felnőtt sisakot magunknak, illetve azoknak a fiataloknak akik már kinőttek a gyermek sisakokból, de még nem nőttek bele a felnőttbe. Súlya: 275g. Méret: 48-55 cm. Ára: 21 000.-Ft

 

 

 

 

 

 

 
 

Instagram/noikerekparszalon