Gyermek Sisakok

Kerékpár Sisak Gyerekeknek

A gyermek sisakok esetében legtöbbször a design a döntő és sajnos ezért is kerül ki olyan sok gagyi termék a piacra. Azért a nevesebb gyártók is odafigyelnek ám a megjelenésre, így akár a legújabb mesehősök is megjelenhetnek egyes típusaikon. A méretezés igen tág a gyermek sisakok esetében, így akár a kisebb babákra is tudunk méretet adni, hogy a gyerekülésben helyet foglalva se maradjon védetlenül a buksi. A nagyobbak már inkább a felnőttesebb megjelenést kedvelik, így a junior korcsoport számára készült sisakok már komolyabb festéssel készülnek. Ami közös bennük, az a jó állíthatóság, szellőzés és a magas fokú védelem.

 

 

 

 

kerékpáros sisak gyermekeknek kls zigzag

KLS Zigzag Gyermek Sisak

A Zigzag sisak 8 szellőzőnyílással rendelkezik a megfelelő szellőzés érdekében. Állítókerék segítségével könnyen rögzíthető a gyermekek fején. A kellemes tapintású antibakteriális bélés kivehető és mosható.  A fokozott biztonságról a fényvisszaverő elemek gondoskodnak. Színek: Kék, Lime, Lila, Rózsaszín, Mentazöld. Méret: XS/S (45–49cm), S/M (50–55cm). Ára: 7990.-Ft.

 

 

 

 

 


Gyermek sisak kls

KLS Acey Gyermek Sisak

Az ACEY egy stílusos és strapabíró gyermeksisak a legkisebb kerékpárosoknak. In mold technológiával készül. A sisakon 10 szellőzőnyílás van, amelyek jobb hőelvezetést tesznek lehetővé. Az Acey sisak a rögzítő rendszernek köszönhetően erősen tart a fejen a szülő számára is könnyen elérhető szabályzókerékkel/görgővel rendelkezik. A kellemes tapintású antibakteriális bélés nem gátolja a sisak szellőzését. A fokozott biztonságról a fényvisszaverő elemek gondoskodnak. Szín: Fehér, Fekete, Kék, Zöld, Rózsaszín, Piros.Méret: XS/S (45-49cm), S/M (50-55cm). Ára: 9790.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpáros gyermek sisak

P2R Mascot Gyermek Sisak

A P2R MASCOT sisakmodell a biztonság új koncepcióját képviseli gyermekeink számára. In-mold konstrukcióval. A sisakot integrált napellenzővel, 12 szellőzőnyílással, új beállító rendszerrel, a hevederek hosszának új beállításával, a kényelmes betétekkel a fényvisszaverő részletekig tervezték, amelyek növelik a láthatóságot. A MASCOT modell egyediségét rávilágítja az újratölthető világítás teljes integrálásának lehetősége a sisak hátsó részébe (P2R HSL 05 - külön megvásárolható). Méret: XS (48-52cm), S (52-56cm). Ára: 11 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Gyermek sisak KLS Acey

KLS Acey 022 Gyermek Sisak

Az ACEY egy stílusos és strapabíró gyermeksisak a legkisebb kerékpárosoknak. In mold technológiával készül. A sisakon 10 szellőzőnyílás van, amelyek jobb hőelvezetést tesznek lehetővé. Az Acey sisak a rögzítő rendszernek köszönhetően erősen tart a fejen, ugyanis nagy, szülő számára is könnyen elérhető szabályzókerékkel/görgővel rendelkezik. A kellemes tapintású antibakteriális bélés nem gátolja a sisak szellőzését. A fokozott biztonságról a fényvisszaverő elemek gondoskodnak. Szín: kék, fekete, fehér, piros, rózsaszín, zöld, lila. Méret: XS/S (45-50 cm), S/M (50-55 cm). Ára: 11 990.-Ft. 8990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Abus Smiley 3.0 gyermek sisak

Abus Smiley 3.0 Gyermek Sisak

A gyerek sisakok védelmet nyújtanak a kicsiknek és a tiniknek. Kezdetben a bizonytalanságuk, később pedig az egyre növekvő bátorságuk jelent potenciális veszélyt. Fontos, hogy már a gyerekülésben hozzászokjanak a sisak viseléséhez. A biztonságért az erős héjszerkezet, a mély halánték- és tarkóvédelem, a bogárháló és a beépített villogó felelnek. Az In-Mold és ABS technológiák egy magasabb minőségi színvonalat képviselnek mint a ragasztott sisakok. EPS - ütéselnyelő habrovarhálóval és praktikus, precíz állítórendszerrel vannak ellátva. Mosható szivacsbetét, copf barát kialakítás. A szellőzőnyílásoknak köszönhetően megfelelő hűtést biztosít a fejnek. A méretállító pánt teljesen körülöleli a fejet, így teszi még kényelmesebbé és biztonságosabbá. Méret: 45-50cm., vagy 50-55 cm EN 1078 - európai szabvány megfelelőség. Szín: Szürke police, Rózsaszín pillangó, Kék bálna, Kék krokodil, Narancs szörny, Lila csillagos, Szürke lovacskás, Zöld erdős, Rózsaszín hercegnős, Zöld robot.  Ára: 13 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Abus smiley sisak

Abus Smiley 3.0 Gyermek Sisak

A gyerek sisakok védelmet nyújtanak a kicsiknek és a tiniknek. Kezdetben a bizonytalanságuk, később pedig az egyre növekvő bátorságuk jelent potenciális veszélyt. Fontos, hogy már a gyerekülésben hozzászokjanak a sisak viseléséhez. A biztonságért az erős héjszerkezet, a mély halánték- és tarkóvédelem, a bogárháló és a beépített villogó felelnek. Az In-Mold és ABS technológiák egy magasabb minőségi színvonalat képviselnek mint a ragasztott sisakok. EPS - ütéselnyelő habrovarhálóval és praktikus, precíz állítórendszerrel vannak ellátva. Mosható szivacsbetét, copf barát kialakítás. A szellőzőnyílásoknak köszönhetően megfelelő hűtést biztosít a fejnek. A méretállító pánt teljesen körülöleli a fejet, így teszi még kényelmesebbé és biztonságosabbá. Méret: 45-50cm., vagy 50-55 cm EN 1078 - európai szabvány megfelelőség. Szín: Fényes neonsárga, Narancs, Zöld, Rózsaszín, Kék, Piros.  Ára: 13 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Abus Smiley gyermek sisak

Abus Smiley 2.0 Gyermek Sisak

In-mold technológiával a hosszú élettartamért, amely a két részből álló külső héj és a rázkódást elnyelő réteg (EPS) kombinációja. Sisakrostélyszerű első rész a még jobb arcvédelemért. Elmélyített hátsó rész a halánték és nyakvédelemért. Kör alakú, strapabíró és könnyen alakítható műanyag méretállító az ideális stabilitás és illeszkedés érdekében. Zoom Eco Kid - finombeállító rendszer. Jó szellőzés a 8 szellőzőnyílásnak köszönhetően, beépített rovarhálóval. Kivehető és mosható betétek a még nagyobb kényelemért. Színben passzoló, puha tapintású pántok és betétek, egyszerű beállítás. Passzív biztonság a nagyfelületű fényvisszaverős betéteknek köszönhetően. Méretek: S (45-50 cm), M (50-55 cm). Ára: 15 590.-Ft.

 

 

 

 

 

 

gyermek sisak Abus Smiley 3.0

Abus Smiley 3.0 Led Gyermek Sisak

A továbbfejlesztett Smiley család megtartotta az elődmodell előnyeit, miközben újabb vonzó tulajdonságokat is magára vett. In-mold technológiával a hosszú élettartamért, amely a két részből álló külső héj és a rázkódást elnyelő réteg (EPS) kombinációja. Sisakrostélyszerű első rész a még jobb arcvédelemért. Elmélyített hátsó rész a halánték és nyakvédelemért. Kör alakú, strapabíró és könnyen alakítható műanyag méretállító az ideális stabilitás és illeszkedés érdekében. Zoom Eco Kid - finombeállító rendszer. Jó szellőzés a  különlegesen kialakított szellőzőnyílásoknak köszönhetően, beépített rovarhálóval. Kivehető és mosható betétek a még nagyobb kényelemért. Színben passzoló, puha tapintású pántok és betétek, egyszerű beállítás. Passzív biztonság a nagyfelületű fényvisszaverős betéteknek és az integrált ledes világításnak köszönhetően. Szín: Rózsaszín eper, Szürke űr, Halványkék szivárvány, Kék autó, Méretek: S (45-50 cm), M (50-55 cm). Ára: 15 990.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bobike sisak

Bobike Plus Gyermek Sisak

Bobike PLUS in-mold technológiával, mély tarkóvédelmi résszel, fényvisszaverő elemekkel és integrált bogárhálóval készült gyermek sisak. 6 színben és 2 féle méretben a maximális biztonságért és komfortért. Méret: XS: 46-53cm, S: 52-56cm. Ára: 16 390.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Rudy Project gyermeksisak

Rudy Project Rocky Gyermek Sisak

Gyermekeknek kifejlesztett fejvédő, mely sportos, kényelmes és könnyű. Szellőzőnyílásainak köszönhetően rendkívül jól elvezeti a hőt fejről. Biztonság és komfort – mert nincs korhatár fejünk védelmére! Cserélhető, mosható párnázás, InMold héjszerkezet. Méret: S (48-54cm), M (52-57cm). Ára: 18 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpár sisak kellys blaze

Kelly's Blaze Junior Sisak

Könnyű, kényelmes sisak 19 szellőző nyílással, melyek közül az elsők rovárhálóval védettek. Lágy, mosható belső szivaccsal és egyszerűen állítható szíjjal. Méreténél fogva mindazoknak ajánljuk akik nem találnak megfelelően kicsi felnőtt sisakot magunknak, illetve azoknak a fiataloknak akik már kinőttek a gyermek sisakokból, de még nem nőttek bele a felnőttbe. Méret:  S/M (54-57cm.), vagy M/L (58-61cm.) méretben. Ára: 9190.-Ft.

 

 

 

 

 

 

gyermek sisak bontrager solstice 2019

Bontrager Solstice Ifi II.gen.

Az új Solstice sisak nagyobb szellőzéssel, és a fejformához jobban idomuló vonalakkal kerül forgalomba. Ami jó volt eddig is azt megtartották, így a Micro Manager II rögzítő, lágy, mosható belső szivaccsal és egyszerűen állítható szíjjal változatlanul a jellemzők között szerepel. Méreténél fogva mindazoknak ajánljuk akik nem találnak megfelelően kicsi felnőtt sisakot magunknak, illetve azoknak a fiataloknak akik már kinőttek a gyermek sisakokból, de még nem nőttek bele a felnőttbe. Méret: 48-55 cm. Súlya: 255g. Ára: 13 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

KLS Daze sisak

KLS DAZE Junior Sisak

A DAZE egy sokoldalú kerékpáros sisak olyan kerékpárosok számára, akik az egyszerűséget keresik, kényelmesen és biztonságban szeretnék magukat érezni. A gyártásnál használt In-mold technológia a sisakot ellenállóvá teszi a külső behatásoktól. A 14 szellőzőnyílásának köszönhetően a legnagyobb melegben is kényelmes a viseletete. A sisak levehető napellenzővel és kellemes, antibakteriális béléssel készül. Méret:  S: 52-55cm, M: 55-58cm. L: 58-61cm.  Ára: 15 590.-Ft. 11 690.-Ft.

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Instagram/noikerekparszalon