Gyermek Sisakok

Kerékpár Sisak Gyerekeknek

A gyermek sisakok esetében legtöbbször a design a döntő és sajnos ezért is kerül ki olyan sok gagyi termék a piacra. Azért a nevesebb gyártók is odafigyelnek ám a megjelenésre, így akár a legújabb mesehősök is megjelenhetnek egyes típusaikon. A méretezés igen tág a gyermek sisakok esetében, így akár a kisebb babákra is tudunk méretet adni, hogy a gyerekülésben helyet foglalva se maradjon védetlenül a buksi. A nagyobbak már inkább a felnőttesebb megjelenést kedvelik, így a junior korcsoport számára készült sisakok már komolyabb festéssel készülnek. Ami közös bennük, az a jó állíthatóság, szellőzés és a magas fokú védelem.

 

 

 

 

kerékpáros sisak gyermekeknek kls zigzag

KLS Zigzag Gyermek Sisak

A Zigzag sisak 8 szellőzőnyílással rendelkezik a megfelelő szellőzés érdekében. Állítókerék segítségével könnyen rögzíthető a gyermekek fején. A kellemes tapintású antibakteriális bélés kivehető és mosható.  A fokozott biztonságról a fényvisszaverő elemek gondoskodnak. Színek: Kék, Lime, Lila, Rózsaszín, Mentazöld. Méret: XS/S (45–49cm), S/M (49–53cm). Ára: 7690.-Ft.

 

 

 

 

 


Gyermek sisak kls

KLS Acey Gyermek Sisak

Az ACEY egy stílusos és strapabíró gyermeksisak a legkisebb kerékpárosoknak. In mold technológiával készül. A sisakon 10 szellőzőnyílás van, amelyek jobb hőelvezetést tesznek lehetővé. Az Acey sisak a rögzítő rendszernek köszönhetően erősen tart a fejen a szülő számára is könnyen elérhető szabályzókerékkel/görgővel rendelkezik. A kellemes tapintású antibakteriális bélés nem gátolja a sisak szellőzését. A fokozott biztonságról a fényvisszaverő elemek gondoskodnak. Szín: Fehér, Fekete, Kék, Zöld, Rózsaszín, Piros.Méret: XS/S (45-49cm), S/M (49-53cm). Ára:  9590.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Kerékpáros gyermek sisak

P2R Mascot Gyermek Sisak

A P2R MASCOT sisakmodell a biztonság új koncepcióját képviseli gyermekeink számára. In-mold konstrukcióval. A sisakot integrált napellenzővel, 12 szellőzőnyílással, új beállító rendszerrel, a hevederek hosszának új beállításával, a kényelmes betétekkel a fényvisszaverő részletekig tervezték, amelyek növelik a láthatóságot. A MASCOT modell egyediségét rávilágítja az újratölthető világítás teljes integrálásának lehetősége a sisak hátsó részébe (P2R HSL 05 - külön megvásárolható). Méret: XS (48-52cm), S (52-56cm). Ára: 11 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Gyermek sisak KLS Acey

KLS Acey 022 Gyermek Sisak

Az ACEY egy stílusos és strapabíró gyermeksisak a legkisebb kerékpárosoknak. In mold technológiával készül. A sisakon 10 szellőzőnyílás van, amelyek jobb hőelvezetést tesznek lehetővé. Az Acey sisak a rögzítő rendszernek köszönhetően erősen tart a fejen, ugyanis nagy, szülő számára is könnyen elérhető szabályzókerékkel/görgővel rendelkezik. A kellemes tapintású antibakteriális bélés nem gátolja a sisak szellőzését. A fokozott biztonságról a fényvisszaverő elemek gondoskodnak. Szín: kék, fekete, fehér, piros, rózsaszín, zöld, lila. Méret: XS/S (45-50 cm), S/M (49-53 cm). Ára: 11 090.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Abus Smiley 3.0 gyermek sisak

Abus Smiley 3.0 In-Mold Gyermek Sisak

A gyerek sisakok védelmet nyújtanak a kicsiknek és a tiniknek. Kezdetben a bizonytalanságuk, később pedig az egyre növekvő bátorságuk jelent potenciális veszélyt. Fontos, hogy már a gyerekülésben hozzászokjanak a sisak viseléséhez. A biztonságért az erős héjszerkezet, a mély halánték- és tarkóvédelem, a bogárháló és a beépített villogó felelnek. Az In-Mold és ABS technológiák egy magasabb minőségi színvonalat képviselnek mint a ragasztott sisakok. EPS - ütéselnyelő habrovarhálóval és praktikus, precíz állítórendszerrel vannak ellátva. Mosható szivacsbetét, copf barát kialakítás. A szellőzőnyílásoknak köszönhetően megfelelő hűtést biztosít a fejnek. A méretállító pánt teljesen körülöleli a fejet, így teszi még kényelmesebbé és biztonságosabbá. Méret: 45-50cm., vagy 50-55 cm EN 1078 - európai szabvány megfelelőség. Szín: Szürke police, Rózsaszín pillangó, Kék bálna, Kék krokodil, Narancs szörny, Lila csillagos, Szürke lovacskás, Zöld erdős, Rózsaszín hercegnős, Zöld robot.  Ára: 15 790.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Abus smiley sisak

Abus Smiley 3.0 Gyermek Sisak

A gyerek sisakok védelmet nyújtanak a kicsiknek és a tiniknek. Kezdetben a bizonytalanságuk, később pedig az egyre növekvő bátorságuk jelent potenciális veszélyt. Fontos, hogy már a gyerekülésben hozzászokjanak a sisak viseléséhez. A biztonságért az erős héjszerkezet, a mély halánték- és tarkóvédelem, a bogárháló és a beépített villogó felelnek. Az In-Mold és ABS technológiák egy magasabb minőségi színvonalat képviselnek mint a ragasztott sisakok. EPS - ütéselnyelő habrovarhálóval és praktikus, precíz állítórendszerrel vannak ellátva. Mosható szivacsbetét, copf barát kialakítás. A szellőzőnyílásoknak köszönhetően megfelelő hűtést biztosít a fejnek. A méretállító pánt teljesen körülöleli a fejet, így teszi még kényelmesebbé és biztonságosabbá. Méret: 45-50cm., vagy 50-55 cm EN 1078 - európai szabvány megfelelőség. Szín: Fényes neonsárga, Narancs, Zöld, Rózsaszín, Kék, Piros.  Ára: 15 790.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Abus Smiley gyermek sisak

Abus Smiley 2.0 Gyermek Sisak

In-mold technológiával a hosszú élettartamért, amely a két részből álló külső héj és a rázkódást elnyelő réteg (EPS) kombinációja. Sisakrostélyszerű első rész a még jobb arcvédelemért. Elmélyített hátsó rész a halánték és nyakvédelemért. Kör alakú, strapabíró és könnyen alakítható műanyag méretállító az ideális stabilitás és illeszkedés érdekében. Zoom Eco Kid - finombeállító rendszer. Jó szellőzés a 8 szellőzőnyílásnak köszönhetően, beépített rovarhálóval. Kivehető és mosható betétek a még nagyobb kényelemért. Színben passzoló, puha tapintású pántok és betétek, egyszerű beállítás. Passzív biztonság a nagyfelületű fényvisszaverős betéteknek köszönhetően. Méretek: S (45-50 cm), M (50-55 cm). Ára: 15 590.-Ft.

 

 

 

 

 

 

gyermek sisak Abus Smiley 3.0

Abus Smiley 3.0 Led Gyermek Sisak

A továbbfejlesztett Smiley család megtartotta az elődmodell előnyeit, miközben újabb vonzó tulajdonságokat is magára vett. In-mold technológiával a hosszú élettartamért, amely a két részből álló külső héj és a rázkódást elnyelő réteg (EPS) kombinációja. Sisakrostélyszerű első rész a még jobb arcvédelemért. Elmélyített hátsó rész a halánték és nyakvédelemért. Kör alakú, strapabíró és könnyen alakítható műanyag méretállító az ideális stabilitás és illeszkedés érdekében. Zoom Eco Kid - finombeállító rendszer. Jó szellőzés a  különlegesen kialakított szellőzőnyílásoknak köszönhetően, beépített rovarhálóval. Kivehető és mosható betétek a még nagyobb kényelemért. Színben passzoló, puha tapintású pántok és betétek, egyszerű beállítás. Passzív biztonság a nagyfelületű fényvisszaverős betéteknek és az integrált ledes világításnak köszönhetően. Szín: Rózsaszín eper, Szürke űr, Halványkék szivárvány, Kék autó, Méretek: S (45-50 cm), M (50-55 cm). Ára: 17 700.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bobike sisak

Bobike Plus Gyermek Sisak

Bobike PLUS in-mold technológiával, mély tarkóvédelmi résszel, fényvisszaverő elemekkel és integrált bogárhálóval készült gyermek sisak. 6 színben és 2 féle méretben a maximális biztonságért és komfortért. Méret: XS: 46-53cm, S: 52-56cm. Ára: 16 390.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Rudy Project gyermeksisak

Rudy Project Rocky Gyermek Sisak

Gyermekeknek kifejlesztett fejvédő, mely sportos, kényelmes és könnyű. Szellőzőnyílásainak köszönhetően rendkívül jól elvezeti a hőt fejről. Biztonság és komfort – mert nincs korhatár fejünk védelmére! Cserélhető, mosható párnázás, InMold héjszerkezet. Méret: S (48-54cm), M (52-57cm). Ára: 18 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

gyermek sisak bontrager solstice 2019

Bontrager Solstice Ifi II.gen. Sisak

Az új Solstice sisak nagyobb szellőzéssel, és a fejformához jobban idomuló vonalakkal kerül forgalomba. Ami jó volt eddig is azt megtartották, így a Micro Manager II rögzítő, lágy, mosható belső szivaccsal és egyszerűen állítható szíjjal változatlanul a jellemzők között szerepel. Méreténél fogva mindazoknak ajánljuk akik nem találnak megfelelően kicsi felnőtt sisakot magunknak, illetve azoknak a fiataloknak akik már kinőttek a gyermek sisakokból, de még nem nőttek bele a felnőttbe. Méret: 48-55 cm. Súlya: 255g. Ára: 13 900.-Ft.

 

 

 

 

 

 

KLS Daze sisak

KLS DAZE Junior Sisak

A DAZE egy sokoldalú kerékpáros sisak olyan kerékpárosok számára, akik az egyszerűséget keresik, kényelmesen és biztonságban szeretnék magukat érezni. A gyártásnál használt In-mold technológia a sisakot ellenállóvá teszi a külső behatásoktól. A 14 szellőzőnyílásának köszönhetően a legnagyobb melegben is kényelmes a viseletete. A sisak levehető napellenzővel és kellemes, antibakteriális béléssel készül. Méret:  S: 52-55cm, M: 55-58cm. L: 58-61cm.  Ára: 13 390.-Ft.

 

 

 

 

 

 
 
 
 

Bankkártyás fizetés, Cofidis áruhitel, Szép kártya elfogadás, Házhozszállítás

Bankkártyás fizetés Cofidis áruhitel Szép kártya elfogadás házhoz szállítás 

 

Instagram/noikerekparszalon    Tik_Tok Noikerekparszalon    Google cegem q1