Egyoldalas Táska

 

Basil kerékpár táska nőiA kerékpárra rögzíthető táska nem csak a hosszabb túrázások alkalmával nyújthat nagy segítséget, hiszen a mindennapi életünket is megkönnyítheti ez a biciklis kiegészítő. A hölgyek nagy szívfájdalmára ez a hasznos tartozék sokáig csak unalmas semmitmondó fekete színű megjelenéssel volt elérhető, aztán jött a Basil márka és fenekestől fordította fel a kerékpáros táska piacot. A táskái ötletesek, funkcionálisak és a bicikliről lekapva a munkahely, vagy egy kávézó küszöbét átlépve is vállalható, divatos megjelenésűek. A Basil-nak mindenre van egy jó csajos táskája. Van kormányra és csomagtartóra rögzíthető kivitel is. A hátulsó táskák nem csak űrtartalomra kínálnak több lehetőséget, de megtalálhatóak az egy, vagy kétoldalas kivitelek is, melyek közül ezen az oldalon az egyoldalas kivitelek kerülnek bemutatásra. Valamennyi kivitel vízlepergető anyagból készül és vállpánttal együtt kerül az üzletekbe.

 

 

 

 

 

Basil Wonderlust táska

Basil Wanderlust Egyoldalas Táska

BASIL WANDERLUST-CARRY ALL BAG, Kerékpáros kézitáska, vízálló polyester anyagból, belső zsebbel, zipzárral, hordozó pántokkal, béléssel, Hook-On Rögzítő Rendszerrel, fényvisszaverő csíkokkal, 18L-es. Szin: Vintage Piros, Charcoal FeketeIndigó Kék.  Ára: 19 200.-Ft.

 

 

 

 

 

Női kerékpáros táska basil elegance

Basil Elegance Bicycle Shopper Táska

Basil egyoldalas táska. Egy igazi  "Shopper", mely kialakításának köszönhetően akár nagyobb terjedelmű holmi elnyerésére is képes, noha a térfogata "csak" 19l. Hook ON felfogatással ellátva, mint minden BASIL csomagtartó táska. Egy kézzel könnyedén lekapható a kerékpárról és fel is helyezhető rá. Vállpánt, belső zseb és vízállóság jellemzik.Biztonságunkról fényvisszaverő elemek gondoskodnak. Szín: Szürke, Kék. Ára: 28 990.-Ft. 

 

 

 

 

 

Táska Basil Boheme

Basil Boheme Carry All Táska

Basil egyoldalas csomagtrtóra könnyedén és gyorsan rögzíthető kerékpáros táska, vízlepergető anyagból, fényvisszaverővel, belső zsebbel rendelkezik. Űrtartalom: 18l. Négyféle színben: Charcoal Fekete, Forest Zöld, Indigó Kék, Mély PirosÁra: 28 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil Magnolia csomagtartó táska

Basil Magnolia Carry All Táska

Basil egyoldalas táska. A "Shopper" rokonától eltérően itt a megjelenésre helyezte a gyártó a hangsúlyt. Nőiesebb kialakítás mellett ugyanazon térfogatot (18l) kínál. Hook ON felfogatással ellátva, mint minden BASIL csomagtartó táska. Egy kézzel könnyedén lekapható a kerékpárról és fel is helyezhető rá. Vállpánt, belső zseb és vízállóság jellemzik.Biztonságunkról fényvisszaverő elemek gondoskodnak. Szín: PirosÁra: 28 590.-Ft. 

 

 

 

 

 

Basil táska evergreen

Basil Ever-Green Daypack Női Táska

Az egyoldalas táskák a csomagtartó egyik oldalára akaszthatók a HookOn rendszerrel. Ezeket a táskákat javasoljuk munkába járáshoz, vagy rövidebb, jellemzően egy napos túrákhoz. A Basil gondolt mindenkire amikor a táskáit megtervezte. A kínálatból az Ever-Green a Sportos vonalat képviseli. Könnyen levehető és a praktikus füllel kézben is kényelmesen vihető. DIZÁJN - letisztult, divatos megjelenés, kifejezetten nőknek tervezve. Anyagát tekintve vízlepergető, így a kisebb esőknek remekül ellenáll. A fényvisszaverők jobb láthatóságot biztosítanak rossz látási viszonyok mellett. Többféleképpen hordható, vállon vagy háton is. Kapacitás: 14-19l. Szín: Bézs, vagy Zöld. Ára: 31 150.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil Bloom Field táska

Basil Bloom Field Bicycle Handbag Női Táska

Az egyoldalas táskák a csomagtartó egyik oldalára akaszthatók a HookOn rendszerrel. Ezeket a táskákat javasoljuk munkába járáshoz és rövidebb, jellemzően egy napos túrákhoz. Könnyen, akár egy mozdulattal levehető. A praktikus füllel kézben is kényelmesen vihető. letisztult, divatos megjelenésű női táska. Teljesen vízálló anyag és varrások jellemzik, amely megfelel az IPX3 szabványnak. A fényvisszaverők jobb láthatóságot biztosítanak rossz látási viszonyok mellett. A vállpántnak köszönhetően kerékpár nélkül is kényelmesen hordható, női táskakánt. Szín: Égkék, vagy Méz Sárga,  Ára: 31 150.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil Bloom Field táska

Basil Bloom Field Bicycle Shopper Női Táska

Az egyoldalas táskák a csomagtartó egyik oldalára akaszthatók a HookOn rendszerrel. Ezeket a táskákat javasoljuk munkába járáshoz és rövidebb, jellemzően egy napos túrákhoz. Termékelőnyök HORDOZHATÓ - könnyen levehető és a praktikus füllel kézben is kényelmesen vihető. DIZÁJN - letisztult, divatos megjelenés. VÍZÁLLÓ - teljesen vízálló anyag és varrások, amely megfelel az IPX3 szabványnak. LÁTHATÓSÁG - a fényvisszaverők jobb láthatóságot biztosítanak rossz látási viszonyok mellett. MULTIFUNKCIONÁLIS - a vállpántnak köszönhetően kerékpár nélkül is kényelmesen hordható. Szín: Méz Sárga, vagy Égkék. Ára: 31 150.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil Portland táska

Basil Portland Táska

BASIL PORTLAND WOMEN BUSINESSBAG, kerékpáros irodai táska, minőségi pamut, mosható papír részletek (mint a farmercímkék anyaga), számos belső zsebbel, külső zsebekkel, zipzáras, hordozópánttal, levehető vállpánttal, esővédővel, Hook-On felerősítő rendszerrel, dupla fényvisszaverővel, 19L-es. Színválaszték a képre kattintva tekinthető meg. Ára: 33 500.-Ft.

 

 

 

 
 
 
 

Instagram/noikerekparszalon