Egyoldalas Táska

 

Basil kerékpár táska nőiA kerékpárra rögzíthető táska nem csak a hosszabb túrázások alkalmával nyújthat nagy segítséget, hiszen a mindennapi életünket is megkönnyítheti ez a biciklis kiegészítő. A hölgyek nagy szívfájdalmára ez a hasznos tartozék sokáig csak unalmas semmitmondó fekete színű megjelenéssel volt elérhető, aztán jött a Basil márka és fenekestől fordította fel a kerékpáros táska piacot. A táskái ötletesek, funkcionálisak és a bicikliről lekapva a munkahely, vagy egy kávézó küszöbét átlépve is vállalható, divatos megjelenésűek. A Basil-nak mindenre van egy jó csajos táskája. Van kormányra és csomagtartóra rögzíthető kivitel is. A hátulsó táskák nem csak űrtartalomra kínálnak több lehetőséget, de megtalálhatóak az egy, vagy kétoldalas kivitelek is, melyek közül ezen az oldalon az egyoldalas kivitelek kerülnek bemutatásra. Valamennyi kivitel vízlepergető anyagból készül és vállpánttal együtt kerül az üzletekbe.

 

 

 

 

 

Basil Wonderlust táska

Basil Wanderlust Egyoldalas Táska

BASIL WANDERLUST-CARRY ALL BAG, Kerékpáros kézitáska, vízálló polyester anyagból, belső zsebbel, zipzárral, hordozó pántokkal, béléssel, Hook-On Rögzítő Rendszerrel, fényvisszaverő csíkokkal, 18L-es. Szin: Vintage Piros, Charcoal Fekete, Ivory, Indigó Kék. Színek egymás mellett a képre kattintva nézhetőek meg. Ára: 17 600.-Ft.

 

 

 

 

 

Táska Basil Boheme

Basil Boheme Carry All 

Basil egyoldalas csomagtrtóra könnyedén és gyorsan rögzíthető kerékpáros táska, vízlepergető anyagból, fényvisszaverővel, belső zsebbel rendelkezik. Űrtartalom: 18l. Négyféle színben: Charcoal Fekete, Forest Zöld, Indigó Kék, Mély PirosÁra: 27 800.-Ft.

 

 

 

 

 

Basil Magnolia csomagtartó táska

Basil Magnolia Carry All

Basil egyoldalas táska. A "Shopper" rokonától eltérően itt a megjelenésre helyezte a gyártó a hangsúlyt. Nőiesebb kialakítás mellett ugyanazon térfogatot (18l) kínál. Hook ON felfogatással ellátva, mint minden BASIL csomagtartó táska. Egy kézzel könnyedén lekapható a kerékpárról és fel is helyezhető rá. Vállpánt, belső zseb és vízállóság jellemzik.Biztonságunkról fényvisszaverő elemek gondoskodnak. Szín: Sötét Kék/PasztelSötét Szürke, Piros, KékÁra: 25 500.-Ft. 

 

 

 

 

 

Egyoldalas basil manolia shopper

Basil Magnolia Shopper Bag

Basil egyoldalas táska. Egy igazi  "Shopper", mely kialakításának köszönhetően akár nagyobb terjedelmű holmi elnyerésére is képes, noha a térfogata "csak" 18l. Hook ON felfogatással ellátva, mint minden BASIL csomagtartó táska. Egy kézzel könnyedén lekapható a kerékpárról és fel is helyezhető rá. Vállpánt, belső zseb és vízállóság jellemzik.Biztonságunkról fényvisszaverő elemek gondoskodnak. Szín: Sötét Szürke, Sötét Kék/Pasztel, Piros, Kék. Ára: 25 500.-Ft. 

 

 

 

 

 

Basil Portland táska

Basil Portland

BASIL PORTLAND WOMEN BUSINESSBAG, kerékpáros irodai táska, minőségi pamut, mosható papír részletek (mint a farmercímkék anyaga), számos belső zsebbel, külső zsebekkel, zipzáras, hordozópánttal, levehető vállpánttal, esővédővel, Hook-On felerősítő rendszerrel, dupla fényvisszaverővel, 19L-es. Színválaszték a képre kattintva tekinthető meg. Ára: 33 500.-Ft.

 

 

 

 

Instagram/noikerekparszalon