Computer Kiegészítő

 

kerékpár computerKonzol | Jeladó | Mellkaspánt 

A kerékpáros computerünket opcionálisan rengeteg hasznos kiegészítővel felszerelhetjük, melyek a segítségünkre lesznek a biciklizéseink során, ilyen például egy mellkaspánt, mely segítségével monitorozhatjuk aktuális pulzusszámunkat, vagy egy pedálfordulat jeladó szenzor. Ezek a kiegészítők már mind a magasabb szintű kerékpározást segítik, tehát ha valaki nem közlekedésre, hanem sportcélra használja bicikliét. Van, aki csak a megtett távolságra kíváncsi és van, aki a kerékpározással eltöltött időt szereti visszanézni. Nos, számukra megfelelő lehet egy egyszerűbb computer mindenféle kiegészítő nélkül. Ahogy a fent leírtakból is látszik, egy mai modern kerékpáros computer, ha szükséges, nagyon sok adatot tud szolgáltatni számunkra. A gyártók persze alkalmazkodva az igényekhez egész modellsorozatokat készítenek, hogy mindenki kiválaszthassa magának a számára megfelelő tudással rendelkező computert.

 

 

 

 

 

 

kormány adapter computer

iGPSPORT M80 Kormány Adapter

Előrenyúló műanyag kormányadapter/hosszabító minden iGPSPORT modellhez, masszívabb kialakítású az S60-hoz képest, ezáltal bővíthető akciókamera/lámpa adapterrel (IGSS81 cikkszám) melyet egyszerűen az adapter aljára kell csavarozni. 31.8-as befogóhoz. Ára: 4490.-Ft.

 

 

 

 

 

pedálfordulat jeladó

iGPSPORT Pedálfordulat Jeladó Szenzor

C61 Pedálfordulat jeladó szenzor ANT+ és Bluetooth 5.0 kommunikációval - iGPSPORT 10/50E, 320 és 620-as, de más a szabványt támogató eszközzel is használható - 2032-es elemmel akár 260 óra üzemidő - IPX7 fröccsenés és rövid vízbemerítés elleni védelemmel. Ára:  9 990.-Ft.

 

 

 

 

 

mellkaspánt

iGPSPORT Mellkaspánt

HR40 pulzumérő szíj és jeladó szenzor ANT+ és Bluetooth 4.0 kommunikációval - iGPSPORT 10/50E és 618 típusokhoz de más, a szabványt támogató eszközzel is használható - 340 óra üzemidő (CR2032-es elemmel) - IPX7 fröccsenés és rövid vízbemerítés elleni védelemmel. Ára: 16 900.-Ft.

 

 

 

 

 

mellkaspánt

Bontrager Dual Mode Mellkaspánt

Szívritmus érzékelő mellkaspánt ANT+ és Bluetooth jelátvitelre egyaránt alkalmas. Bármely ANT+, vagy Bluetooth jelátvitelre képes eszközzel kompatibilis. Egy méretben kapható (állítható). Ára: 16 990.-Ft.

 

 

 

 

 

pedálfordulat jeladó szenzor

Bontrager Combo Szenzor

Sebesség és pedálfordulatszám mérésére alkalmas szenzor, mely ANT+ és Bluetooth jelátvitelre is képes, így az eszköz kiválóan használható okostelefonokkal is. Ajánlott a computer a Bontrager RideTime Elite, de a fenti jelátvitelre képes bármely gyártó termékével kompatibilis. Ára: 17 490.-Ft.

 

 

 

 

 

Bontrager jeladó

Bontrager Duotrap S Szenzor

Sebesség és pedálfordulatszám mérésére alkalmas szenzor, mely ANT+ és Bluetooth jelátvitelre is képes, így az eszköz kiválóan használható okostelefonokkal is. A Duotrap S kompatibilis Trek kerékpárok vázába integrálható. Ára: 17 490.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bankkártyás fizetés, Cofidis áruhitel, Szép kártya elfogadás, Házhozszállítás

Bankkártyás fizetés Cofidis áruhitel Szép kártya elfogadás házhoz szállítás 

 

Instagram/noikerekparszalon    Tik_Tok Noikerekparszalon    Google cegem q1

 

Nyitvatartás:

Hétfőtől-Péntekig: 9.00-17.30 h-ig

Szombat: 9.00-12.00 h-ig

Vasárnap: Zárva