U és Hajtogatható Lakatok

 

Hajtogatható kerékpár lakatBiztonsági Kerékpár Zárak

Szokták mondani, hogy feltörhetetlen, vagy elvághatatlan kerékpár lakat nincsen és ez nagy igazág, de olyan van ami nagyon közel áll hozzá és azért az már nem rossz. A hajtogatható és az U lakatok többnyire idetartoznak, persze csak akkor, ha azt valamilyen hiteles nevű gyártó készítette. Ezekre a lakatokra már hosszabb időre is rábízhatjuk szeretett kerékpárunkat még akkor s, ha azt egy kicsit elhagyatottabb helyen tesszük. A tolvajok többsége érti a dolgát és messziről felismerik azt a lakatot amelyikkel nem érdemes bajlódni, mert túl nagy kockázatot jelent számára annak feltörése, nos az itt található típusok kivétel nélkül ilyenek.

 

 

 

 

 

KLS Hajtogatható lakat

KLS Fold 30 Hajtogatható Lakat

Kiváló minőségű összecsukható acél zár. Rugalmas és kompakt kialakítás. Vázra szerelhető tartóval ellátva. Ultra B-cylinder - ellenállóbb és biztonságosabb zármechanizmus korrózióvédelemmel ellátva. Ára: 13 390.-Ft.

 

 

 

 

 

u lakat

Bontrager Comp Combo U Lakat

Biztonság a mindennapokra. Speciális acélból készített, 9mm x 23cm x 10.5cm -es U-lakat. Minőségi zárszerkezet. Erős, edzett acél zártest védi a zárszerkezetet. A kiegészítő sodronykábel segítségével több ponton is rögzíteni tudjuk a kerékpárunkat, megnehezítve ezzel a tolvajok dolgát. Ára: 17 900.-Ft. 

 

 

 

 

 

Abus bordo lite lakat

Abus Bordo Lite Mini Hajtogatható Lakat

Megfelelő védelem a közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. 5 mm vastag acél lapok, műanyag borítással, amely védi a kerékpárvázat a sérülésektől. Puha szilikon borítású lakattest. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. Az acél lapok és a lakattest különösen könnyű, vastartalmú anyag ötvözetéből készültek. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze. Prémium kategóriás cilinder a magas védelem érdekében, a feltörések ellen, automata zárással. Két kulccsal. Könnyű szállítás a lakathoz tartozó, nem zörgő táska tartónak köszönhetően. Rugalmas felszerelési lehetőség a nem csúszkáló tépőzárral vagy csavarral a kulacstartó helyére. Hossza:60cm. Ára: 22 950.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus hajtogatható lakat

Bontrager Elite Hajtogatható Lakat

Az 5 mm vastag, összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze. Egyszerűen szállítható a praktikus, nem zörgő tartótoknak köszönhetően. Tartó táskával, mely egyszerűen egy kézzel is kezelhető. Hossza: 80 cm. Ára: 26 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus bordo hajtogatható lakat

Abus Bordo 5700/80 SH Tartóval Hajtogatható Lakat 

5 mm vastag acél lapok. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze. Egyszerűen szállítható a praktikus, nem zörgő tartótoknak köszönhetően. Tartó táskával, mely egyszerűen egy kézzel is kezelhető. Kék, lime, fekete, pink, kék, lila és türkiz színekben kapható. 80 cm-es méretben kapható.  Ára: 29 250.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus bordo lakat

Abus Bordo Lite Mini 5700C/80 SH Tartóval

Megfelelő védelem a közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. 5 mm vastag acél lapok, műanyag borítással, amely védi a kerékpárvázat a sérülésektől. Műanyag borítású lakattest. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. Az acél lapok és a lakattest különösen könnyű, vastartalmú anyag ötvözetéből készültek. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze. A 2-K eljárással vésett számjegyek sokáig láthatók maradnak. Egyedileg beállítható számkombináció. Könnyű szállítás a lakathoz tartozó, nem zörgő táska tartónak köszönhetően. Rugalmas felszerelési lehetőség a nem csúszkáló tépőzárral vagy csavarral a kulacstartó helyére. A számkombinációs lakat különösen ideális, amikor több személy használja ugyanazt a lakatot. Ez a lakat ideális kombinációja az ellenálló képességnek, a flexibilitásnak, a súlynak és könnyű szállíthatóságnak. A Bordo Lite különösen alkalmas könnyű kerékpárok átmeneti lezárására. Ára: 29 300.-Ft.

 

 

 

 

 

Trelock lakat

TRELOCK FS 380 TRIGO® Hajtogatható Lakat

Az FS 380 TRIGO® IN-X® cilinder technológiának köszönhetően a kulcs mindkét oldalról behelyezhető. Az újratervezett cilinder védő kupak nemcsak a zárat védi, de a lezárást és a kinyitást is kényelmesebbé teszi. Az FS 380 TRIGO® a Trelock új, egyszerű dizájnját képviseli. Tisztán feketében, a colstok zárak még elegánsabbak, mint korábban. A gumírozott borítású edzett acél lapok nemcsak lopás ellen védenek, de a váz festését sem fogják károsítani. Tömeg: 770g (85cm), 860g (100cm). Méret: 85, vagy 100cm. Ára: 31 990.-Ft./35 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus kerékpár lakat

Abus Bordo 6000/90 XPlus Zárszerkezettel

Megfelelő védelem a közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. Minél hosszabbak az acél lapok, annál könnyebb a kerékpárt fix tárgyakhoz lezárni. 5 mm vastag acél lapok, nagyon puha 2 komponensű borítással, amely védi a kerékpárvázat a sérülésektől. Színben passzoló puha szilikon borítás a lakattesten. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. Az acél lapok, az összeillesztés, valamint a zárrendszer elemei speciális edzett acélból készültek. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze. Prémium kategóriás cilinder a magas védelem érdekében, a feltörések ellen. Két kulccsal. Könnyű szállítás a lakathoz tartozó, nem zörgő táska tartónak köszönhetően. Rugalmas felszerelési lehetőség a nem csúszkáló tépőzárral vagy csavarral a kulacstartó helyére. Ez a lakattípus rendelhető két lakat egy kulccsal nyithatós verzióban, mint a TwinSet. Ez a lakat ideális kombinációja az ellenálló képességnek, a flexibilitásnak, a súlynak és könnyű szállíthatóságnak. Ára: 37 590.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus Bordo 6000K X-Plus Hajtogatható Lakat

Megfelelő védelem a közepes kockázatú lopások ellen. Jó minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. 5 mm vastag acél lapok, nagyon puha 2 komponensű borítással, amely védi a kerékpárvázat a sérülésektől. Színben passzoló puha szilikon borítás a lakattesten. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. Az acél lapok, az összeillesztés, valamint a zárrendszer elemei speciális edzett acélból készültek. Az acél lapok speciális szegecsekkel kapcsolódnak össze. Prémium kategóriás cilinder a magas védelem érdekében, a feltörések ellen. Két kulccsal. Könnyű szállítás a lakathoz tartozó, nem zörgő táska tartónak köszönhetően. Rugalmas felszerelési lehetőség a nem csúszkáló tépőzárral vagy csavarral a kulacstartó helyére. Ez a lakattípus rendelhető kétféle lakat egy kulccsal nyithatós verzióban, azaz többféle lakatot lehet használni egy kulccsal, illetve kulcskóddal. Ez a lakat ideális kombinációja az ellenálló képességnek, a flexibilitásnak, a súlynak és a könnyű szállíthatóságnak. A 120 cm teljes hossz könnyen lehetővé teszi két kerékpár egyszerre történő lezárását. Ára: 45 000.-Ft.

 

 

 

 

 

Abus kerékpár zár

Abus 6500/90 Granit X-Plus Hajtogatható Lakat

Kiváló védelem a magas kockázatú lopások ellen. Magas minőségű kerékpárok lezárására ajánlott. 5,5 mm vastag acél lapok, nagyon puha 2 komponensű borítással, amely védi a kerékpárvázat a sérülésektől. Színben passzoló puha szilikon borítás a lakattesten. Az összekapcsolt acél lap konstrukció teljes összehajtogatást tesz lehetővé. ABUS szegecsvédelem, amely által a kapcsolódási pontok kiemelt védelmet kapnak. Az acél lapok, az összeillesztés, valamint a zárrendszer elemei speciális edzett acélból készültek. ABUS X-Plus cilinder a maximális lopás elleni védelemért, pl. feltörés. Két kulccsal, melyből az egyik világítós. ABUS kódkártyával az extra és pótkulcs rendeléshez. Könnyű szállítás a lakathoz tartozó, nem zörgő táska tartónak köszönhetően. Rugalmas felszerelési lehetőség a nem csúszkáló tépőzárral vagy csavarral a kulacstartó helyére. Ez a lakattípus rendelhető kétféle lakat egy kulccsal nyithatós verzióban. Azaz többféle lakatot lehet használni egy kulccsal, illetve kulcskóddal. Ez a lakat ideális kombinációja az ellenálló képességnek, a flexibilitásnak, a súlynak és a könnyű szállíthatóságnak. Ára: 56 300.-Ft.

 

 

 

 

Bankkártyás fizetés, Cofidis áruhitel, Szép kártya elfogadás, Házhozszállítás

Bankkártyás fizetés Cofidis áruhitel Szép kártya elfogadás házhoz szállítás 

 

Instagram/noikerekparszalon    Tik_Tok Noikerekparszalon    Google cegem q1