Biztonsági Gyermekülések

GyermekülésKerékpáros Gyerekülés

Ez is egy olyan kerékpár kiegészítő amelyen nem szabad spórolni egyrészt azért, mert a gyermekünk biztonsága mindennél előrébb kell legyen másrészt, mert nincs komoly árkülönbség egy jó minőségű terméket gyártó és egy silány minőséget gyártó cég gyerekülése között. Az olasz Bellelli gyerekülései minden igényt kielégítenek, legyen szó a megjelenésről, minőségről, vagy a használhatóságról. A gyerekülések egyik fontos paramétere a súlykorlát, ezt minden esetben figyelembe kell venni. Az előre szerelhető gyerekülések nagy hátránya éppen ez a terhelhetőség. Típustól függően mindössze 15-18 kg-ig terhelhetőek. A hátsó gyerekülések függetlenül attól, hogy konzolos, vagy csomagtartóra szerelhető kivitel nagyságrendileg 25kg-ig terhelhetőek. A Bellelli mellett megtalálhatóak üzletünkben az Okbaby és a BoBike termékei is.

 

 

Bellelli első gyerekülés kerékpárra

Bellelli Rabbit Első gyermekülés

Első gyermekülés, alsó vázcsőre (B-Fix, Multifix) vagy homlokcsőre (Handlefix) rögzíthető. Max. teherbírás: 15 kg, vagy 4 éves korig. Egy kézzel ki-/becsatolható biztonsági öv, pozicionálható lábtartó. Könnyen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz, mosható szivacsbetétek. Szürke/piros, ezüst/piros vagy fehér/ zöld színben. Ára: 17 000.-Ft. 

 

 

 

 

 

Bellelli Gyerekülés csomagtartóra

Bellelli Peppe Clamp Gyermekülés Csomagtartóra

Hátsó gyermekülés. Univerzális satus megoldással, bármilyen fix csomagtartóra felrögzíthető. Max. teherbírása 22 kg, vagy 7 éves korig. Egy kézzel ki/becsatolható biztonsági öv, tágas üléstér, pozicionálható lábtartók. Könnyen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz, nagy szellőzőnyílásokkal. Mosható szivacsbetétek. Szürke, kék, fehér, bézs és pink színben. Ára: 19 900.-Ft.

 

 

 

 

 

kerékpáros gyermekülés csomagtartóra

Bellelli Peppe Standard Gyermekülés Vázra

Hátsó gyermekülés. Szerszám nélkül a csomagtartóra rögzíthető. Használata 7 éves korig javasolt. Maximum teherbírás 22 kg. Egy kézzel ki/be csatolható biztonsági övvel ellátva. Tágas üléstér, pozícionálható lábtaró, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz szellőzőnyílásokkal, mosható szivacsbetéttel. Szürke, kék, fehér, bézs, vagy pink színben. A felszerelésről kisfilm megtekinthető itt
Ára: 19 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Gyermekülés kerékpárra

Bellelli B-One Standard Gyermekülés Csomagtartóra

Hátsó gyermekülés. Max. teherbírása 22 kg, vagy 7 éves korig. Egy kézzel ki-/becsatolható biztonsági öv, tágas üléstér, pozícionálható lábtartó. Könnyen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz szellőzőnyílásokkal, mosható szivacsbetétek. B-Fix kivitel: univerzális (B-Fix) konzollal a nyereg-vázcsőre rögzíthető. A flexibilis tartócsövek elnyelik a rázkódást, így kímélik a gyermek hátát utazás közben. Szín:  Szürke, Bézs, Szürke. Ára: 23 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Gyermekülsé okbaby

Okbaby Shield Gyerekülés

Mint egy igazi testőr: vele a kerékpározás biztonságos és kényelmes. A magasabb háttámla és az erősebb oldalfalak esés esetén is megvédik a fejet. A megerősített szerkezet és a szűkebb lábtartók pajzsként védik gyermeked. Az új, ergonomikus fejtámlának köszönhetően a gyerek feje még sisakban is kényelmesen pihenhet.
A rögzítő rendszer vízszintesen (a nyeregtől való távolság) 3 különböző pozíció beállítását teszi lehetővé úgy, hogy a gyerekülés súlypontja mindhárom helyzetben változatlan marad, valamint elnyeli az út egyenetlenségeiből fakadó rezgéseket, így kényelmes utazást biztosít a gyermek számára. Különleges, atermikus párnázat zárt cellás poliuretán habból (zárt cellás szivacsból), amely nemcsak vízhatlan, de a napon is kint felejtheted, nem fog felmelegedni, sőt, télen is meleg érzetet biztosít a csemetéknek! Állítható lábtartók, hárompontos, magasságában és hosszúságában állítható biztonsági öv, fényvisszaverő prizma. Elérhető csomagtartóra és vázra szerelhető kivitelben egyaránt. A felfogatás módja az árat nem befolyásolja. Szín: Fekete, vagy Szürke. Ára: 23 990.-Ft.

 

 

 

 

 

Bellelli Lotus gyermekülés

Bellelli Lotus Clamp Gyermekülés Csomagtartóra

Hátsó gyermekülés. A satus megoldásnak köszönhetően egyszerű és gyors fel/le szerelés szerszám nélkül. A forradalmi kialakítású háttámla az újratervezett hevederekkel kiegészítve egyszerre garantálja a gyermek biztonságát, miközben a kényelemről, és a megfelelő szellőzésről is gondoskodik. Könnyen tisztítható, szellőző, könnyű váz  „gyermekbiztos”, szülők által könnyen, akár egy kézzel használható, állítható öv/csat. Komfortos, párnázott ülőrész. Állítható lábtámasz. Univerzális (Multifix) konzollal a vázra rögzíthető. TÜV minősítéssel rendelkező. Teherbírás: 22 kg. Szín: fekete, kék, sárga. Ára: 26 900.-Ft. 

 

 

 

 

 

Bellelli lotus gyermekülés

Bellelli Lotus Standard Gyermekülés Vázra

Részletes alapanyag-kutatás, technikai és technológiai innováció, olasz formatervezés és egy adagnyi szenvedély, így született az új Lotus gyermekülés. A forradalmi kialakítású háttámla az újratervezett hevederekkel kiegészítve egyszerre garantálja a gyermek biztonságát, miközben a kényelemről, és a megfelelő szellőzésről is gondoskodik. Könnyen tisztítható, szellőző, könnyű váz  „gyermekbiztos”, szülők által könnyen, akár egy kézzel használható, állítható öv/csat. Komfortos, párnázott ülőrész. Állítható lábtámasz Univerzális (Multifix) konzollal a vázra rögzíthető. TÜV minősítéssel rendelkező. Teherbírás: 22 kg. Szín: fekete, kék, sárga. Ára: 29 900.-Ft.

 

 

 

 

 

Polisport gyermekülés

Polisport Guppy Maxi + FF Gyermekülés Vázra

A Polisport Guppy kerékpáros hátsó gyerekülések a Polisport palettájának legpraktikusabb és legstílusosann tagja, így bármely akár rövid, akár hosszú út során is kiváló hasznát vesszük majd. Szerettesse meg kisgyermekével még az önálló bringázás előtt a kerékpározás szépségeit. Higgye el megéri! Amint a kicsi önállóan képes ülni, akkor már a Polisport hátsó gyerekülései is használhatók. Termék előnyök: BIZTONSÁG - 5 pontos biztonsági öv, hátsó fényvisszaverő matrica, helyes felszerelést jelző vázadapter KOMPATIBILITÁS - a legtöbb kerékpárvázra felszerelhető (26"-28" kerékmérethez) függetlenül attól, hogy van-e rajta csomagtartó vagy sem (29"-es kerekű- vagy kis méretű kerékpárvázakkal nem kompatibilis) EGYSZERŰ HASZNÁLAT - állítható magasságú lábtartó és biztonsági öv KOMFORT - előre-hátra állítható felszerelésnél a maximális kényelemért, vízálló huzat és vállvédő különösen előnyös a mindennapos használat során. 9 kg-tól 22 kg-ig használható. E-bike kompatibilis, 28-40 mm-átmérőjű vázcsőre szerelhetők, min. 105 mm szabad helyet igényel a vázon, az összeszereléshez szükséges összes szerszám a csomagban. Szín: Farmerkék, Krém, Szürke. Ára: 34 250.-Ft.

 

 

 

 

 

Bellelli Tiger Relax állítható gyerekülés

Bellelli Tiger Relax Gyermekülés Vázra   

Hátsó gyermekülés univerzális Multifix konzollal. Használata 7 éves korig javasolt. Maximum teherbírás 22 kg. Egy kézzel ki/be csatolható biztonsági öv, tágas üléstér, pozícionálható lábtaró, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz  szellőzőnyílásokkal, mosható szivacsbetéttel. Univerzális konzollal a nyereg-vázcsőre rögzíthtő. A flexibilis tartócsövek elnyelik a rázkódást,így kímélik a gyerek hátát utazás közben. Állítható magasságú háttámlával, melynek a döntése is szabályozható a maximális kényelemért. Narancs/fekete, fehér/fekete, vagy fekete/zöld színben. A felszerelésről kisfilm megtekinthető ittÁra: 35 500.-Ft.

 

 

 

 

 

gyermekülés kerékpárra

Bobike Go gyermekülés Hátulra

Dupla falú felépítéssel készült holland gyártmányú gyermekülés. 28-40 mm vastag vázcsőre szerelhető, min. 105 mm szabad helyet igényel a vázon. Terhelhetőség: 9 kg-tól 22 kg-ig. 9 hónapostól 5 éves korig használható. Kapható csomagtartóra rögzíthető kivitelben is, melynek ára 38 900.-Ft. A kialakítása megegyezik a vázra rögzíthető kivitelével. E-bike kompatibilis. Szerszám a csomagban. Szín: Szürke, Citrom sárga, Vanília fehér, Menta, Pink. Ára: 37 800.-Ft.

 

 

 

 

 

Bobike gyermekülés

Bobike Exclusive Maxi Gyermekülés Hátulra

A Bobike Exclusive Maxi hátsó gyerekülés a prémium kategória legfelső szegmensét foglalja el, mind a biztonság, praktikusság és dizájn terén. Vigye magával kisgyermekét biciklizni, amint már önállóan ülni képes. Invesztáljon szülőként egy kerékpáros gyerekülésbe, és meglátja, hogy gyermeke mennyire megszereti majd a közös kerékpározást. Termék előnyök: BIZTONSÁG - dupla falú felépítés, 5 pontos biztonsági öv KOMPATIBILITÁS - a legtöbb kerékpárvázra felszerelhető függetlenül attól, hogy van-e rajta csomagtartó vagy sem (26"-28" kerékmérethez), opcionális adapterrel csomagtartóra is felszerelhető EGYSZERŰ HASZNÁLAT - egy mozdulattal levehető (Click & Go rendszer), állítható magasságú lábtartó és biztonsági öv KÉNYELEM - ergonomikus forma, kiváló láthatóság, párnázott vállpántok és üléshuzat Műszaki információ: BIZTONSÁG - EN14344 biztonsági szabványnak megfelel (gyerekülés) UNIVERZÁLIS MÉRETEK - 9 kg-tól 22 kg-ig (9 hónapostól 5 éves korig használható) E-bike kompatibilis, 28-40 mm-átmérőjű vázcsőre szerelhetők, min. 80mm szabad helyet igényel a vázon, számzáras lakat és az összeszereléshez szükséges összes szerszám a csomagban. Szín: Városi Szürke, Fahéj Barna, Fekete, Farmer Kék, Karamell, Szafari Szürke. Ára: 56 300.-Ft.

 

 

 

 

 

 

Bankkártyás fizetés, Cofidis áruhitel, Szép kártya elfogadás, Házhozszállítás

Bankkártyás fizetés Cofidis áruhitel Szép kártya elfogadás házhoz szállítás 

 

Instagram/noikerekparszalon    Tik_Tok Noikerekparszalon    Google cegem q1