Biztonsági Gyermekülések

GyermekülésKerékpáros Gyerekülés

Ez is egy olyan kerékpár kiegészítő amelyen nem szabad spórolni egyrészt azért, mert a gyermekünk biztonsága mindennél előrébb kell legyen másrészt, mert nincs komoly árkülönbség egy jó minőségű terméket gyártó és egy silány minőséget gyártó cég gyerekülése között. Az olasz Bellelli gyerekülései minden igényt kielégítenek, legyen szó a megjelenésről, minőségről, vagy a használhatóságról. A gyerekülések egyik fontos paramétere a súlykorlát, ezt minden esetben figyelembe kell venni. Az előre szerelhető gyerekülések nagy hátránya éppen ez a terhelhetőség. Típustól függően mindössze 15-18 kg-ig terhelhetőek. A hátsó gyerekülések függetlenül attól, hogy konzolos, vagy csomagtartóra szerelhető kivitel nagyságrendileg 25kg-ig terhelhetőek. A Bellelli mellett megtalálhatóak üzletünkben az Okbaby és a BoBike termékei is.

 

 

Bellelli első gyerekülés kerékpárra

Bellelli Rabbit Első gyermekülés

Első gyermekülés, alsó vázcsőre (B-Fix, Multifix) vagy homlokcsőre (Handlefix) rögzíthető. Max. teherbírás: 15 kg, vagy 4 éves korig. Egy kézzel ki-/becsatolható biztonsági öv, pozicionálható lábtartó. Könnyen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz, mosható szivacsbetétek. Szürke/piros, ezüst/piros vagy fehér/ zöld színben. Ára: 17 000.-Ft. 

 

 

 

 

 

Bellelli Gyerekülés csomagtartóra

Bellelli B-One Clamp gyermekülés

Hátsó gyermekülés. Univerzális satus megoldással, bármilyen fix csomagtartóra felrögzíthető. Max. teherbírása 22 kg, vagy 7 éves korig. Egy kézzel ki/becsatolható biztonsági öv, tágas üléstér, pozicionálható lábtartók. Könnyen tisztítható, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz, nagy szellőzőnyílásokkal. Mosható szivacsbetétek. Szürke, kék, fehér, bézs és pink színben. Ára: 17 500.-Ft.

 

 

 

 

 

kerékpáros gyermekülés csomagtartóra

Bellelli B-one Standard gyermekülés 

Hátsó gyermekülés. Szerszám nélkül a csomagtartóra rögzíthető. Használata 7 éves korig javasolt. Maximum teherbírás 22 kg. Egy kézzel ki/be csatolható biztonsági övvel ellátva. Tágas üléstér, pozícionálható lábtaró, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz szellőzőnyílásokkal, mosható szivacsbetéttel. Szürke, kék, fehér, bézs, vagy pink színben. A felszerelésről kisfilm megtekinthető itt
Ára: 18 500.-Ft.

 

 

 

 

 

Bellelli Lotus gyermekülés

Bellelli Lotus  gyermekülés

Hátsó gyermekülés. A satus megoldásnak köszönhetően egyszerű és gyors fel/le szerelés szerszám nélkül. A forradalmi kialakítású háttámla az újratervezett hevederekkel kiegészítve egyszerre garantálja a gyermek biztonságát, miközben a kényelemről, és a megfelelő szellőzésről is gondoskodik. Könnyen tisztítható, szellőző, könnyű váz  „gyermekbiztos”, szülők által könnyen, akár egy kézzel használható, állítható öv/csat. Komfortos, párnázott ülőrész. Állítható lábtámasz. Univerzális (Multifix) konzollal a vázra rögzíthető. TÜV minősítéssel rendelkező. Teherbírás: 22 kg. Szín: fekete, kék, sárga. Ára: 21 300.-Ft. 

 

 

 

 

 

Bellelli lotus gyermekülés

Bellelli Lotus Standard gyermekülés 

Részletes alapanyag-kutatás, technikai és technológiai innováció, olasz formatervezés és egy adagnyi szenvedély, így született az új Lotus gyermekülés. A forradalmi kialakítású háttámla az újratervezett hevederekkel kiegészítve egyszerre garantálja a gyermek biztonságát, miközben a kényelemről, és a megfelelő szellőzésről is gondoskodik. Könnyen tisztítható, szellőző, könnyű váz  „gyermekbiztos”, szülők által könnyen, akár egy kézzel használható, állítható öv/csat. Komfortos, párnázott ülőrész. Állítható lábtámasz . Univerzális (Multifix) konzollal a vázra rögzíthető. TÜV minősítéssel rendelkező. Teherbírás: 22 kg. Szín: fekete, kék, sárga. Ára: 22 500.-Ft.

 

 

 

 

 

Gyermekülsé okbaby

Okbaby Shield Gyerekülés

Mint egy igazi testőr: vele a kerékpározás biztonságos és kényelmes. A magasabb háttámla és az erősebb oldalfalak esés esetén is megvédik a fejet. A megerősített szerkezet és a szűkebb lábtartók pajzsként védik gyermeked. Az új, ergonomikus fejtámlának köszönhetően a gyerek feje még sisakban is kényelmesen pihenhet.
A rögzítő rendszer vízszintesen (a nyeregtől való távolság) 3 különböző pozíció beállítását teszi lehetővé úgy, hogy a gyerekülés súlypontja mindhárom helyzetben változatlan marad, valamint elnyeli az út egyenetlenségeiből fakadó rezgéseket, így kényelmes utazást biztosít a gyermek számára. Különleges, atermikus párnázat zárt cellás poliuretán habból (zárt cellás szivacsból), amely nemcsak vízhatlan, de a napon is kint felejtheted, nem fog felmelegedni, sőt, télen is meleg érzetet biztosít a csemetéknek! Állítható lábtartók, hárompontos, magasságában és hosszúságában állítható biztonsági öv, fényvisszaverő prizma. Elérhető csomagtartóra és vázra szerelhető kivitelben egyaránt. A felfogatás módja az árat nem befolyásolja. Szín: Fekete, vagy Szürke. Ára: 23 990.-Ft.

 

 

 

 

 

gyermekülés kerékpárra

Bobike Go gyermekülés  

Dupla falú felépítéssel készült holland gyártmányú gyermekülés. 28-40 mm vastag vázcsőre szerelhető, min. 105 mm szabad helyet igényel a vázon. Terhelhetőség: 9 kg-tól 22 kg-ig. 9 hónapostól 5 éves korig használható. Kapható csomagtartóra rögzíthető kivitelben is, melynek ára és kialakítása megegyezik a vázra rögzíthető kivitelével. E-bike kompatibilis. Szerszám a csomagban. Szín: Szürke, Citrom sárga, Vanília fehér, Menta, Pink. Ára: 34 200.-Ft.

 

 


 

 

Bellelli Tiger Relax állítható gyerekülés

Bellelli Tiger Relax gyermekülés    

Hátsó gyermekülés univerzális Multifix konzollal. Használata 7 éves korig javasolt. Maximum teherbírás 22 kg. Egy kézzel ki/be csatolható biztonsági öv, tágas üléstér, pozícionálható lábtaró, mérgező anyagoktól mentes műanyag váz  szellőzőnyílásokkal, mosható szivacsbetéttel. Univerzális konzollal a nyereg-vázcsőre rögzíthtő. A flexibilis tartócsövek elnyelik a rázkódást,így kímélik a gyerek hátát utazás közben. Állítható magasságú háttámlával, melynek a döntése is szabályozható a maximális kényelemért. Narancs/fekete, fehér/fekete, vagy fekete/zöld színben. A felszerelésről kisfilm megtekinthető ittÁra: 35 500.-Ft.

 

 

 

Instagram/noikerekparszalon